Löwengrip Care & Color Cell Renewal Facial Cleanser 100 ml

Löwengrip Care & Color Cell Renewal Facial Cleanser 100 ml - Hairsale.se

Advanced Skin Care Cell Renewal Facial Cleanser från Löwengrip Care & Color är en ansiktsrengöring med BHA-syror som rengör huden på djupet. Motverkar orenheter och förminskar porer, samtidigt som den verkar lugnande och stärkande.

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

Beskrivning

Advanced Skin Care Cell Renewal Facial Cleanser från Löwengrip Care & Color är en ansiktsrengöring med BHA-syror som rengör huden på djupet. Rengöringen är lätt löddrande och har en gelaktig konsistens och tar bort makeup och orenheter.

Cell Renewal Facial Cleanser har anti-inflammatoriska och anti-bakteriella egenskaper för att skapa en god hudhälsa under hudytan. Motverkar orenheter och förminskar porer, samtidigt som den verkar lugnande och stärkande.

 

Har en mild doft av apelsin.

 

Använd på fuktat ansikte och massera försiktigt. Skölj av noggrant.


Vid första användning:

Prova produkten på ett litet ställe i nacken och låt verka i 24 timmar innan applicering för att se om du tål produkten.


”Jag gillar verkligen att rengöringen innehåller BHA-syra. Den rengör på djupet och väcker huden till liv. Den har en uppfriskande doft av apelsin som jag älskar.”
–  Isabella Löwengrip, Creative Director LCC


Råd från hudterapeut:

Rengöringen innehåller BHA-syra som jobbar fettlösligt, vilket innebär att den effektivt löser upp all make-up och igentäppta porer. Den har även allantoin i sig som ger en lugnande effekt i huden. Du kan tvätta ansiktet först, för att sen lägga på rengöringen igen och låta den ligga kvar på huden i 60 sekunder. Då går den verkligen ner och rengör på djupet samt ökar på cellförnyelsen.


Essentiella ingredienser:

BHA-syra (Salicylsyra), fettlöslig. Exfolierar på hudens yta och inuti porerna av salicylsyran som också löser upp fett och igentäppta porer. Extra effektiv för pigmenteringar, orenheter, förstorade porer, rynkor, rodnad, acne och pormaskar. Produkten innehåller 0,15% BHA.

Allantoin, används medicinskt vid sårläkning. Verkar sammandragande och fuktbevarande.

Produkten har ett pH värde på ca 5.


Innehåll:

Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Carbomer, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Caprylyl Glycol, Polyquaternium-10, Allantoin, Salicylic Acid, Cocamidopropyl Dimethylamine, Sodium Benzoate, Citric Acid, Parfum (Fragrance).

Tipsa om produkten

Upptäck mer

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: