Löwengrip Care & Color City Living Facial Mask 100ml

Löwengrip Care & Color City Living Facial Mask 100ml - Hairsale.se

City Living är en mask som lugnar en stressad hud, som dagligen utsätts för avgaser och föroreningar från stadsmiljö. Ger huden ny lyster och fräschör.

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

Beskrivning

Löwengrip Care & Color City Living Facial Mask är en mask som lugnar en stressad hud, som dagligen utsätts för avgaser och föroreningar från stadsmiljö. Ger huden ny lyster och fräschör. En ansiktsmask som både rengör och återfuktar på djupet.

 

”Jag var trött på att välja mellan en ansiktsmask som återfuktar och en som rengör, därför tillverkade vi City Living som gör båda.

– Isabella Löwengrip, Creative Director Löwengrip Care & Color


Användning: Applicera ansiktsmasken rikligt på rengjord hy och låt sitta 15-20 minuter. Skölj sedan av noga med ljummet vatten alternativt med en mjuk, fuktad handduk. Rekommenderat att använd 1-2 gånger i veckan, eller vid behov.

 

Doft: Mysk och cederträ (Toppnoter: Äpple och persika. Hjärtnoter: Blommor och gräddiga inslag. Basnoter: Bärnsten, mysk och cederträ)

 

Essentiella Ingredienser: 

Allantoin - används medicinskt vid sårläkning. Verkar sammandragande, lugnande och fuktbevarande.

Unicontrozon - skyddar och lugnar en stressad hud, som dagligen utsätts för avgaser och föroreningar från stadsmiljö.

 

Ingredienser:

Aqua (Water), Polysorbate 20, Propylene Glycol, Dimethicone, Laureth-7, C13-16 Isoparaffin, Polyacrylamide, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Styrene/Acrylates Copolymer, Xanthan Gum, Parfum (Fragrance), Zinc Pca, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Fumaria Officinalis Flower/Leaf/Stem Extract, Allantoin, Sorbic Acid, Fumaric Acid

Tipsa om produkten

Upptäck mer

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: