Blackhead Peel Off Mask 5x10ml

Är du en av alla dem som slåss mot finnar och pormaskar? Oroa dig inte, räddningen är här - nämligen Blackhead Killer Peel Off Mask! En fantastisk, naturlig sensation inom hudvård som renar porerna och förebygger finnar snabbt och enkelt.

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

Beskrivning

Blackhead Peel Off Mask är en revolutionerande ansiktsmask hjälper till att förebygga finnar samt ta bort pormaskar, orenheter och överflödigt fett snabbt och smidigt. Blackhead Killer fungerar på ett sådant sätt att när den torkar så suger den med sig orenheter, pormaskar, fett och de bakterier som kan orsaka acne. Blackhead Killer hjälper även till att förebygga röd och irriterad hud, även rodnaden som kommer vid acne, och minskar uppkomsten av ärr och förebygger nya finnar.

 

Få din hy att inte bara se bättre ut utan även kännas renare, fräschare och lenare än någonsin - på ett kick!

 

Användning: Applicera som en vanlig ansiktsmask. Skala försiktigt av masken efter 30 minuter. Applicera sedan valfri återfuktningskräm.


Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

 

Innehåll: Aqua/Water, Deep SealMineral, Parfum.

 

Tipsa om produkten

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: