Köpa Olaplex hemmabehandling online - Behandling till ett bra pris

Är det möjligt att färga, bleka och platta håret utan att det tar skada? Ja, nu går det äntligen! Hos oss kan du köpa Olaplex online – en hemmabehandling som har tagit hårvårdsbranschen med storm, fått över 40 utmärkelser under två år och blivit världens mest omtalade skönhetsprodukt.

 

Äntligen finns det en riktigt bra – och prisvärd - behandling för skadat hår!

 

Så fungerar Olaplex hemmabehandling:

  1. Applicera produkten i rent och handdukstorkat hår - från rot till topp.
  2. Fördela produkten jämnt i hela håret - gärna med en kam.
  3. Låt verka i minst 10 minuter - Olaplex kan med fördel användas längre.
  4. Skölj ur produkten noggrant - schamponera och avsluta sedan med balsam eller inpackning.
  5. Används cirka en gång i veckan.

 

 

 

 

Köpa Oaplex hemmabehandling online

 

 

Hur funkar Olaplex för hemmabruk?

Olaplex innehåller en patentskyddad molekyl som sammansvetsar svavelbindningar. När man har behandlat ett hår med starka, kemiska medel bryts svavelbindningar i håret och det blir torrt och slitet.


Dessa svavelbindningar bryts även i vardagen genom hårföning, kamning och av att vi gnuggar håret mot kudden när vi sover. Med hjälp av Olaplex skapas nya fibrer och trådar som håller ihop håret på molekylnivå och gör det friskare och starkare.


Olaplex på salong och som hemmabehandling - prisvärda produkter 

Olaplex är en behandling som kan ges på salong i samband med kemisk behandling av håret och en hemmabehandling för dig som vill fortsätta göra det allra bästa för ditt hår i vardagen.


Olaplex No.1 Bond Multiplier och No.2 Bond Perfector är produkter som din frisör använder under och efter behandlingen av ditt hår. Olaplex No.3 Hair Perfector är den produkt du använder för hemmabruk. Produkten är framtagen av två av världens ledande kemister, den är miljöcertifierad av Grön Salong och är inte testad på djur.


 

 

köpa olaplex online

 

 

Vill du köpa Olaplex online?  

Här på Hairsale.se kan du köpa Olaplex online till ett bra pris, i enpack eller duopack. Produkten är enkel att använda och används med fördel i rent och handdukstorkat hår. Låt behandlingen verka i minst 10 minuter, eller varför inte testa den över natten om du har mycket slitet hår.

 

Vi rekommenderar att du provar dig fram med verkningstider för behandlingen, för att hitta den bästa verkningstiden för dig och ditt hår. Tvätta alltid håret igen när behandlingen är klar och avsluta med en bra hårinpackning för att ge ditt hår så bra förutsättningar att tillgodose sig behandlingen som möjligt.  

 

Prova Olaplex redan idag som hemmabehandling eller för salong – ditt hår kommer tacka dig!

 

Nyckelord:
olaplex behandling pris | köpa olaplex för hemmabruk

 


 

olaplex behandling pris köpa olaplex för hemmabruk Oaplex Oaplex Betala med Swish Oaplex Oaplex Trygg e-handel