Olaplex Hair Perfector

Olaplex Hair Perfector är en perfekt behandling för dig som permanentar dig, färgar eller bleker håret och som ofta använder varma stylingprodukter som hårfön, locktång eller plattång. Våra hårstrån består av svavelbindningar och det är när dessa bindningar bryts som håret blir slitet och trasigt.


Värme är en orsak till att bindningarna bryts, friktion från till exempel en hårborste eller din huvudkudde under natten är en annan. Allas hår går sönder lite varje dag och med Olaplex Hair Perfector för hemmabruk kan vi alla behandla håret hemma för att det ska bli, och fortsätta vara, friskare och starkare.


 

 

 

Olaplex Hair Perfector

 

 

 

Använd Olaplex Hair Perfector så här för bästa resultat:

Olaplex ger ett fantastiskt resultat före och efter tuffa kemiska behandlingar för håret. Dessa behandlingar utförs av din frisör på salongen och du följer sedan upp hemma med Olaplex Hair Perfector.


Så här gör du för bästa resultat hemma:

  1. Tvätta håret med ett djuprengörande schampo. Fuska inte med detta steg!

  2. Torka håret försiktigt torrt med en handduk (krama ur vattnet).

  3. Applicera Olaplex Hair Perfector i hela håret, från rot till topp.

  4. Kamma gärna igenom med en kam för bästa resultat.

  5. Vänta minst 10 minuter men gärna längre (vissa har det i hela natten).

  6. Tvätta håret noga med ett bra schampo.

  7. Använd en hårinpackning som tillför ditt hår protein och näring.

  8. Klart!

 

Upprepa behandlingen ungefär en gång i veckan, fler gånger än så kommer inte ge en bättre verkan. Om du verkligen vill skydda ditt hår är det alltid bra att gå till en frisör som använder Olaplex under behandlingen, på så vis kommer dina svavelbindningar att utsättas för mindre påfrestning under tiden det färgas eller permanentas och det resultat du bygger upp när du börjar använda Olaplex fortsätter vara intakt.
 

Bloggen

 

 

 

Olaplex Hair Perfector - före och efter

Sociala medier har fullständigt svämmat över av lovord till Olaplex och på till exempel Instagram kan du se många bilder på hår före och efter behandling med Olaplex. Det som gör Olaplex  unikt är just förmågan att svetsa samman svavellänkarna på djupet istället för att bara lägga sig som en skyddande hinna på håret.   

Olaplex Hair Perfector Olaplex Hair Perfector Olaplex Hair Perfector Olaplex Hair Perfector Betala med Swish Olaplex Hair Perfector Olaplex Hair Perfector Trygg e-handel