Bästa pris för Kevin Murphy conditioner

Då kan du sluta leta! På Hairsale.se har vi alltid produkter av hög kvalitet till bästa priser. Kevin Murphy är en stor favorit i såväl Sverige som bland våra varumärken och vi är mycket glada åt vårt breda sortiment av hans produkter.


Alla hårprodukter från Kevin Murphy innehåller noga utvalda och naturliga ämnen som bambu, ingefära, citrus och olika extrakt och oljor från växtriket. De är fria från parabener och sulfater i strävan efter att tillverka skonsamma, effektiva och långsiktigt hållbara hårprodukter.


Förutom att tillverka hårvårdsprodukter av noga utvalda och naturliga ämnen så har Kevin Murphy även blivit uppmärksammad för den snygga designen på sina förpackningar. Kanske en bisak i frågan, men visst blir man lite extra glad av ett conditioner som ser ut som en inredningsdetalj?


 

 

 

Bästa pris kevin murphy conditioner

 

 

 

Conditioner för alla hår

Oavsett hårtyp finns det ett conditioner från Kevin Murphy som passar. För dig som har tunt hår rekommenderar vi Plumping, som förlänger hårets växtfas och gör det starkare, eller Angel som reparerar torrt och skadat hår utan att tynga ner tunna hårstrån.


För dig som redan har tjockt eller grovt hår som behöver återfuktas finns Hydrate.Me eller det prisbelönta balsamet Luxury.Rinse som är ett riktigt djupverkande balsam. För blont hår finns Blond.Angel och för kemiskt skadat hår kan du prova Repair.Me tillsammans med produkten Re.Store. För dig som vill återuppliva ett torrt och sprött hår kan vi rekommendera Young.Again som innehåller 20 aminosyror tillsammans med extrakt från orkidé och lotusblomma.


Hårprodukter från Kevin Murphy

I utbudet hittar du även andra populära hårprodukter från Kevin Murphy, även dem till bästa pris. Några populära produkter är volym- och texturpudret Powder.Puff, spraymoussen Body.Builder som är helt utan klibb eller någon av vård- och stylingprodukterna Easy.Rider, Night.Rider och Rough.Rider.


För produkten Shimmer Shine vann Kevin Murphy pris i Sverige år 2014, i form av Swedish Beauty & Cosmetics Award för hårprodukter. Produkten är unik då den ger ditt hår glans och vård helt utan att innehålla oljor som tynger ner håret.


Välkommen in i butiken och hitta ditt Kevin Murphy conditioner till bästa pris! 

 

Bloggen

 

 

Bästa pris för Kevin Murphy conditioner Bästa pris för Kevin Murphy conditioner Betala med Swish Trygg e-handel