Marc Inbane Natural Tanning Spray + Handske på köpet!

Marc Inbane Natural Tanning Spray + Handske på köpet! - Hairsale.se
Köp Marc Inbanes fantastiska brun utan sol spray få Marc Inbanes appliceringshandske som hjälper dig till ett felfritt och jämt resultat på köpet. (Värde 119:-)

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

Beskrivning

Marc Inbane Natural Tanning Spray - En fantastisk spray tan som är lätt applicerad, och torkar snabbt. Marc Inbane Natural Tanning Spray är en spray tan som är framtagen för att få ett felfritt resultat utan färglinjer och ojämnheter. Denna spray tan innehåller Aloe Vera, Ginko som även återfuktar din hud.

 

- Solbränna som håller upp till 5 dagar

- Passar alla hudtyper

- Dermatologiskt testad

- Parabenfri

 

Användning

För bästa applicering används Marc Inbane Natural Tanning Glove, en handske som skyddar händerna från missfärgning och ger en jämn och fin applicering. Handsken är gjord av mycket mjuk microfiber.

 

Marc Inbane Appliceringshandske - Denna lyxiga handske hjälper dig att få en perfekt fördelning av din brun-utan-sol produkt och ger ett felfritt resultat. Handsken har en mikrofiber struktur som inte absorberar brun utan solprodukten. Handsken är tvättbar upp till 30°C i en tvättmaskin, och rekommenderas att inte läggas i en torktumlare eller användas med sköljmedel, så att handsken kan hålla sin höga kvalité.

Tipsa om produkten

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: