Living Proof No Frizz Duo + Full Dry Volume Blast På Köpet!

20% Rabatt
Living Proof No Frizz Duo + Full Dry Volume Blast På Köpet! - Hairsale.se

Köp Living Proof No Frizz Schampo Och Balsam Få Living Proof Full Dry Volume Blast 95ml På Köpet! (Värde 129:-)

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

Beskrivning

Living Proof No Frizz Shampoo 236ml är ett milt, silikonfritt schampo med lyxigt lödder för alla frissbenägna hår. No Frizz Shampoo är idealiskt för alla frissbenägna hår. Det är sulfat- och silikonfritt, säkert och formulerat för färgat och kemiskt behandlat hår.


Användning: Applicera No Frizz Shampoo på vått hår. Massera upp ett rikligt lödder, fokusera på hårbotten. Skölj. För bästa resultat, fortsätt med No Frizz Conditioner.


Living Proof No Frizz Conditioner 236ml är ett lättviktsbalsam som är en del av No Frizz-serien. När hela serien används ihop ger den ett hår som är återfuktat, följsamt och frissfritt.

Innehåller vår patenterade Healthy Hair Molecule (OFPMA) som viktlöst skyddar mot luftfuktighet 70 % bättre än silikoner och oljor, jämnar ut utan att skapa beläggningar och håller håret rent längre.


Användning: Efter schamponering med No Frizz Shampoo, applicera No Frizz Conditioner i nytvättat, vått hår, fokusera på längderna från mitten och ut i topparna. Fördela jämnt genom hela håret, skölj. Fortsätt med någon av stylingprodukterna i No Frizz-serien.


Living Proof Full Dry Volume Blast 95ml skapar volym och textur som (nästan) är lika lätt som luft för stora, långvariga resultat.


Användning: Före varje sprayning, skaka flaskan väl! Håll flaskan 25 cm från torrt hår. Lyft och spraya från rot till topp, sektion för sektion. Repetera till du fått önskat resultat och se till att skaka flaskan mellan varje sprayning. Använd fingrarna för att rufsa till håret. Spraya på färdiga looks för extra textur och stadga.


 

Tipsa om produkten

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: