Davines Essential MINU Hair Serum + Wild and Virtuous Nourishing Balm på Köpet

46% Rabatt
Davines Essential MINU Hair Serum + Wild and Virtuous Nourishing Balm på Köpet - Hairsale.se
Köp Minu Hair Serum - ett glansgivande och färgbevarande leave-in serum och få ett multifuktgivande balm för läppar, hud, armbågar och fötter på köpet! (Värde 249kr)

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

Beskrivning

Davines Minu Hair serum 150ml är ett glansgivande leave-in serum som ger extra lyster och förlänger effekten av en hårfärgning.
Minu Hairserum innehåller extrakt från kaprisblomman och är rik på quercetin, en kraftfull aminosyra med skyddande effekt på hårets struktur samt polyfenoler som skyddar hårfärgen.

Davines förpackningar tillverkas med den minsta möjliga mängd plast som krävs för att skydda innehållet. Förpackningarna tillverkas av plast som är godkända för livsmedel och kan återanvändas för livsmedelsförvaring.

Produkterna tillverkas uteslutande med hjälp av energi från förnyelsebara källor.

Användning: Om du har mellangrovt hår applicerar du produkten i handdukstorkat hår efter MINU/conditioner. Om du har tunt hår applicerar du den direkt efter MINU/shampoo. Fortsätt med önskad styling.

Davines Wild and Virtuous Nourishing Balm 50ml är ett perfekt multifuktgivande balm med näring som tar hand om läppar, hud, armbågar, fötter och till och med ögonbryn.

Användning: Ta en liten mängd produkt och applicera på önskat område. Massera tills helt absorberad.

 

 

Tipsa om produkten

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: