Rostedt Siam Breeze Body Wash 100ml

Rostedt Siam Breeze Body Wash 100ml - Hairsale.se
En Bodywash därCitrongräs (Lemongrass) lugnar solbränd hud, och ger den en fräsch lyster, och Kaffir Lime tillför den så viktiga fukten.Luffan i BodyWash peelar bort din gamla hud, och du får en fräsch hud med en helt ny lyster.Denna typiska Thai-arom är extremt upplyftande för våra sinnen.

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

Beskrivning

Rostedt Siam Breeze Body Wash 100ml

 

En Bodywash där Citrongräs (Lemongrass) lugnar solbränd hud, och ger den en fräsch lyster, och Kaffir Lime tillför den så viktiga fukten. Luffan i BodyWash peelar bort din gamla hud, och du får en fräsch hud med en helt ny lyster. Denna typiska Thai-arom är extremt upplyftande för våra sinnen.

 

FÖR ALLA TYPER AV HUD

  

Citrongräs (Lemongrass) lugnar solbränd hud, och ger den en fräsch lyster, och Kaffir Lime tillför den så viktiga fukten.

 

Näringsämnen och naturliga oljor hjälper till att bibehålla hudens fuktighetsbalans på bästa sätt, vilket är helt avgörande för att den skall må bra.

 

Tips!


Siam Breeze är perfekt att använda när du har solat. Det lindrar solbrännan, och har en kylande effekt. Smörj in kroppen med Body Lotion Deeper efteråt. Dessa två produkter är det enda du behöver använda som after sun!

 

Innehåller bl.a:


Citrongräs – motverkar svamp och mikrober. Bra för fet hy och mot acne.


AROMAPROFIL:
Uppiggande, Förnyande, Upplyftande

 

AROMA INGREDIENSER:
Citrongräs, Kaffir Lime

 

AROMA BESKRIVNING:
Denna typiska Thai-arom är extremt upplyftande för våra sinnen. Kaffir Lime är känt för att motverka trötthet, medan Citrongräs används vid olika stressrelaterade symptom. Tillsammans stimulerar och aktiverar dom oss till kropp och själ. Dom kan även motverka energiblockeringar och ger en bra kickstart varje dag.

 

Tipsa om produkten

Användning

Användning

Användning

 

  • Ta en klick BodyWash och massera in i händerna.
  • Kupa händerna över näsan och dra ett djupt andetag. Hjärnan kickar igång direkt, och ditt trötta sinne vaknar till liv. God Morgon!
  • Använd sedan BodyWash över hela kroppen.

  • Njut

 

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: