Wella Sp Smoothen Shampoo & Conditioner Få Smoothen - Mask På Köpet!

Wella Sp Smoothen Shampoo & Conditioner Få Smoothen - Mask På Köpet! - Hairsale.se

Shampoo, Conditioner och Mask för ostyrigt hår som ger kontroll och mjukgör hårets struktur.

 

Just Nu!
Köp Wella SP Smoothen Shampoo 250ml & Balsam 200ml
Få Wella SP Smoothen Mask 200ml På Köpet! (Värde 269:-)

 

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

Beskrivning

Wella Sp Smoothen Shampoo 250ml Ger kontroll och mjukgör hårets struktur. Har en utslätande effekt. Gör ostyrigt hår följsamt, smidigt och lätthanterligt. Håret blir lättare att reda ut.

Formulan med Cashmere Complex som innehåller kaschmirextrakt och avokadoolja, är exklusivt framtagen för att göra håret mjukt och silkeslent. Håret blir lätt att reda ut, kontrollerat och strukturen blir mjuk och slät.

 

Wella Sp Smoothen Conditioner 200ml Mjukgör för en perfekt hårstruktur. Håller ihop och slätar ut frissigt hår för anti-frizz kontroll. Formulan med Cashmere Complex som innehåller kaschmirextrakt och avokadoolja, är exklusivt framtagen för att göra håret mjukt och silkeslent. Håret blir lätt att reda ut, kontrollerat och strukturen blir mjuk och slät.

 

Wella Sp Smoothen Mask 200ml Mjukgör för en perfekt hårstruktur. Reder ut, har en utslätande effekt och ger kontroll till svårhanterligt hår. Vårdar kraftigt, ostyrigt hår och gör det mjukt och följsamt. Formulan med Cashmere Complex som innehåller kaschmirextrakt och avokadoolja, är exklusivt framtagen för att göra håret mjukt och silkeslent. Håret blir lätt att reda ut, kontrollerat och strukturen blir mjuk och slät.

Tipsa om produkten

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: