Moroccanoil Light 125ml (ord 100ml)

30% Rabatt
Moroccanoil Light 125ml (ord 100ml) - Hairsale.se

NU 25ML MER TILL SAMMA PRIS! För fint eller ljust/färgat hår

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

Beskrivning

Moroccanoil Behandling Light 125ml

Hår som är silkeslent. Friskt. Full av glans. Full av liv. Moroccanoil Behandling  är ett skönhetsfenomen som gör allt. Denna mångsidiga, närande formelsom inte lämnar några rester kan användas för att mjukgöra, styla och efterbehandla.  Den fungerar perfekt med andra produkter och den påskyndar även torktiden, och förbättrar ständigt håret. Moroccanoil Behandling förvandlar håret så fullständigt tack vare en formel som återställer förlorade proteiner för styrka, fettsyror, omega-3 oljor och  vitaminer för glans, och antioxidanter för skydd. Den absorberas omedelbart av håret och fyller öppningar orsakat av värme, styling och miljöskador. Håret går från sprött och skadat till starkt och smidigt. Från grov och frissigt till glänsande blank, smidigt och hanterbart—den perfekta utgångspunkten  för enkel styling.

Användning:

Applicera en liten mängd i handdukstorkat hår, från mitten av håret till topparna. Föna eller låt håret självtorka. Moroccanoil Behandling
kan appliceras på torrt hår efter föning för att tämja flygigt hår eller mjukgöra torra toppar ännu mer. Innan du färgar håret, applicera 2–5 pumpar eller mer, beroende på hårtyp, direkt i torrt hår för att jämna ut porositet och låta färgen att fördelas ut mer jämt. Dessutom kan en och en halv kapsyl (5 milliliter) läggas till alla  färgblandningar för optimalt skydd, glans och maximal färg-absorption.

 

125ml

 

 

SE FILMEN:

Tipsa om produkten

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: