Davines Your Hair Assistant Volume Creator+Brush

3% Rabatt
Davines Your Hair Assistant Volume Creator+Brush
Duopack Volume Creator - puder och borste. Designade för varandra. Volume Creator gör håret matt och skapar volym samtidigt som det skyddar fönat hår från fukt. Creator Brush fördelar pudret perfekt under appliceringen.

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

Beskrivning

Davines Your Hair Assistant Volume Creator + Creator Brush 

 

VOLUME CREATOR

Ett fint puder som gör håret matt och skapar volym samtidigt som det skyddar fönat hår från fukt. En helt naturlig formula som består av fint pulveriserad kokosnöt och bambu med små partiklar på ca 10 mikrometer (ett hårstrå är ca 70 mikrometer).

 

ANVÄNDNING: 

  • Applicera i håret med hjälp av Volume Creator Brush.
  • Applicera i hårrötterna för att skapa volym och i längder och toppar för struktur.

 

”För den här produkten lät jag mig inspireras av min barndom. Jag minns en klasskamrat vars pappa var snickare. På eftermiddagarna hjälpte han sin pappa och det brukade fastna damm och sågspån i håret, vilket gav volym och en matt finish. Jag ville återskapa samma effekt på ett lättare och mer elegant sätt."

 

VOLUME CREATOR BRUSH

Volume Creator-pudret kan bara användas tillsammans med Volume Creator Brush, som är särskilt utformad för perfekt applicering.

Behållaren kan fyllas på med volympudret och frigörs sedan genom borsten vilket ger exakt och kontrollerad applicering.

 

 

”Jag ville skapa ett verktyg som kunde fördela det här mycket lätta pudret i lagom mängd, därför hämtade vi inspiration från sminkborstar. Borsten och pudret fungerar perfekt tillsammans och ger ett unikt resultat."

 

Alla produkter i Your Hair Assistant är avsedda att användas vid föning, både på salong och hemma.

 

När de används av en hårstylist är de ett viktigt verktyg för att skapa ett perfekt fönat hår. Vid användning hemma underlättar de föningen och låter dig skapa olika hårstilar med långvarigt resultat. Värmeskydd, kortare torktid och skydd mot fukt är viktiga egenskaper hos Your Hair Assistant som är utvecklat för att du garanterat ska kunna åstadkomma ett perfekt fönat hår.

 

Alla produkter har en exklusiv sammansättning som garanterar toppresultat, tack vare Angelo Seminaras expertis och Davines Research Laboratories avancerade teknik. Serien består av sju sulfat- och parabenfria produkter i Zero Impact®-förpackning, som är tänkta att användas tillsammans: varje produkt förbereder håret för nästa produkt, vilket ger ett intensivare resultat. Serien har en sofistikerad doft av nattjasmin som mjukas upp av fräsch mynta. Doften fördelas jämnt i håret och dröjer sig kvar efter appliceringen.

 

Tipsa om produkten

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: