Ghd Flight Travel Hairdryer Saharan Gold Collection

Ta din styling till andra sidan jorden om du så vill, med snygga Flight Hair Dryer från ghd's vår- och sommarkollektion Saharan Gold.

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

Beskrivning

ghd Flight Travel Hairdryer Saharan Gold Collection - Njut av känslan av en professionell salongsfön med ghd Flight Hairdryer. Tack vare dess professionella styrka och avancerade ion-teknologi levererar den en ovanligt snabb torkning och styling. Den hjälper även till att reducera frissighet och ger ett mjukt och glansfullt resultat. Oavsett om du önskar ett snabbt resultat, mjukhet eller en fantastisk volym så ger ghd Flight Hairdryer dig den möjligheten för att på egen hand skapa ett resultat som du skulle fått på salong.  Har ett ihopfällbart handtag, och kommer i en smart resväska, så du alltid kan ha den med dig när du är ute och reser.

Produktegenskaper:

  • 2 hastighet och temperaturinställningar.
  • Hög prestanda med en temperatur på 65 °C.
  • Lätt, väger endast 422 g
  • Liten och kompakt med ihopfällbart handtag så att den inte tar onödig plats i resväskan
  • Snyggt resefordral till förvaring
  • Munstycke som kan tas av
  • Justerbar styrka för att ge maximal prestanda, samt universal spänning så att du kan nyttja den i hela världen.
 

Perfekt till weekendresan...
Önskar du att lätt kunna föna ditt hår när du är på resande fot så är resefönen från ghd Saharan collection perfekt till dig. Denna praktiska fön är liten, men har en fantastisk prestanda vilket gör den oehört lätt att ha med i resväskan, och som vanligt med ghd's välkända kvalitet.

Tipsa om produkten

Upptäck mer

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: