Blomdahl Crystal Ball Rose

Blomdahl Crystal Ball Rose - Hairsale.se

Örhängen utvecklade i samråd med hudläkare, i ren medicinsk titan med kristallstenar

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

Beskrivning

Blomdahl Crystal Ball Rose

 

Dina Vardagssmycken är en del av dig. De är aldrig i vägen, aldrig för mycket. Alltid rätt. Och du bär dem intill huden. Örhängen, nässmycken och navelsmycken kommer ännu närmare. Vad tror du din hud tycker om de smycken du bär?

Var snäll mot din hud: Du kan få nickelalergi om du använder smycken med nickel i. En allergi som stannar hos dig hela livet. Ett säkert sätt att använda hudvänliga smycken är att välja Blomdahl.

Smycken för alla, ÄVEN ALLERGIKER: Blomdahl är hudvänliga smycken utvecklade i samråd med hudläkare. Bevisat snälla smycken. Många allergiker som prövat smycken från Blomdahl vittnar om att de för första gången på länge kan bära smycken utan besvär.

Extra omsorg om barnen: Blomdahl rekomenderas till både barn och vuxna som vill kunna bära smycken varje dag, utan risk för hälsan.

Hygienisk förpackning: Du är den första som kommer i kontakt med ditt nya smycke från Blomdahl. Det levereras i Clean Pack, som förvarar smycket hygieniskt tlls du öppnar förpackningen. Ettiketten fungerar som ett sigill.

Tillverkning i Sverige: Blomdahl designas och tillverkas i Sverige. Det innebär att vi har full kontroll hela vägen.


Tipsa om produkten