Kevin Murphy Shampoo + - Bästa pris

Kevin Murphy är ett varumärke som blivit mycket populärt inom hår- och skönhetsbranschen. Det uppstod ut en önskan att skapa hårvård utifrån samma filosofi som hudvård, för att förebygga och underhålla ett välmående hår.


Kevin Murphy Shampoo + innehåller naturliga ingredienser av hög kvalitet och är fritt från parabener. Här på Hairsale.se kan du hitta ett stort utbud schampo + balsam och hårprodukter till bästa pris. Här presenterar vi några produkter från varumärket.

 

 

 

 

Kevin Murphy Shampoo +

 

 

Repair-me bygget upp kemiskt skadat hår

Har du skadat ditt hår genom kemiska behandlingar och daglig värme? Repair-me från Kevin Murphy är ett schampo och balsam som är särskilt framtaget för att reparera torrt, sprött och skadat hår.


Serien består av schampo + balsam som bör användas regelbundet samt produkten Restore som ger håret en extra boost av vegetabiliskt protein för glans och styrka. Produkterna polerar ytan på det skadade håret och lägger sig sedan som ett skyddande hölje runt hårstrået vilket ger dig ett mjukt och glansigt hår som tål dagligt slitage lite bättre.


Kevin Murphy Hydrate Me Shampoo + återfuktar och reder ut

Många återfuktande schampon tynger ner håret och gör att de med tunt, fint hår får ett platt hår utan volym. Här i Sverige är tunt och fint hår vanligt och här hittar du en produkt som passar även skandinaviskt hår.


Serien Hydrate Me passar alla hårtyper och ger en rejäl återfuktande effekt utan tyngd. Det ger ditt hår efterlängtad glans och en silkeslen känsla.

 

 

 

 

Kevin Murphy Shampoo +Hårprodukter - Kevin Murphy Shampoo +

Under varumärket Kevin Murphy hittar du många olika hårprodukter till bästa pris här på Hairsale.se. En mycket populär produkt är den vårdande hårinpackningen med färg, Treat My Color. Förutom att ge näring och skydd förbättrar det även din hårfärg, såväl naturliga som kemiska färger. Inpackningen finns i många olika färger och innehåller bland annat honung, granatäpple, aloe vera och sheasmör.


Thick Again är, precis som namnet antyder, en produkt för dig med tunt och fint hår. Produkten är framtagen med samma teknologi som den man använder för att få tjockare och längre ögonfransar och fungerar genom att förlänga den växande fasen av håret. Detta gör att man får mer hår som växer längre och håret blir naturligt fylligare.

 

Välkommen att upptäcka Hairsale.se och fler härliga produkter som Kevin Murphy Shampoo + till bästa pris!Kevin Murphy Shampoo + Kevin Murphy Shampoo + Betala med Swish Trygg e-handel