Herla Doftljus, Scent candle, inner strength

Lyxigt doftljus gjord på naturligt sojavax med en underbar unik doft av freesia. ​Ljusets brinntid är längre än hos andra traditionella doftljus och brinner med en klar, ren låga som inte inte sotar. ​Freesia har en ljuv doft som är lugnande och avslappnande.

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

Beskrivning

Herla Doftljus, Scent candle, inner strength - 200g

 

Lyxigt doftljus gjord på naturligt sojavax med en underbar unik doft av freesia. ​

Sojavax är ett naturligt vax gjord av oljan från sojabönor och är fri från skadliga toxiner. Sojavax är miljövänligt då oljan är en förnyelsebar gröda. ​

Ljusets brinntid är längre än hos andra traditionella doftljus och brinner med en klar, ren låga som inte inte sotar. ​

Ljuset kan med fördel användas i ditt hem eller på skönhets/SPA-salong för att skapa en harmonisk & avslappnande upplevelse. ​

Freesia har en ljuv doft som är lugnande och avslappnande.

 

 

HERLA

Utbudet av exklusiva HERLA-produkter är baserad på patenterade recept med ingredienser av växtextrakt och naturliga eteriska oljor från världens yttersta hörn.

I vårt laboratorium använder vi naturresurser för att producera produkter från komponenter certifierade av ECOCERT, COSMOS och NATRUE (från 88% till 100% av naturkosmetiska råvaror i produkterna) och utan skadliga formler.

Vi använder oss enbart utav ingredienser av högsta kvalitet, då vi prioriterar hälsa, säkerhet och att leverera produkter som ger mätbara resultat.

Tack vare den höga koncentrationen av aktiva ingredienser, som också används i estetisk medicin och apotek, Passar Herlas produkter både vanliga och speciella hudbehov: hydratisering, återhämtning, föryngring, jämnare hudton och eliminering av brister.

 

Tipsa om produkten