Köpinformation


Betalning:

Du måste vara 18 år eller ha målsmans godkännande för att beställa från Hairsale.se
 

Du som kund kan välja mellan dessa betalsätt:

* Faktura via Ecster med 14 dagar som betalningsvillkor.
* Delbetalning via Ecster.
* Kortbetalning med VISA eller Mastercard via Nets

* Direktbetalning via Swish

 

Nets uppfyller kraven för PCI DSS och innehar SSL certifikat. 
Hairsale uppfyller och följer kraven enligt GDPR och innehar SSL certifikat.

 


Faktura:


Läs Ecsters fakturavillkor här


 

Möjlighet till delbetalning

Delbetala 

Läs Ecsters kontovillkor delbetalning

 

Fraktvillkor:
 

Följande fraktalternativ finns att välja på:

 

Posten 1-2 dagar: Leverans av ditt paket inom 2 arbetsdagar till en kostnad av 69:-

Posten 3-5 dagar: Leverans av ditt paket inom 5 arbetsdagar till en kostnad av 39:-

Posten 4-7 dagar: Gratis leverans av ditt paket inom 7 dagar.

Saxokam: Hämta fraktfritt på vår salong Saxokam i Gallerian in: Sundsvall


Leverans:


Varor som beställs innan klockan 14:00 på vardagar skickas vanligtvis samma dag. Om du har lagt en order under en kväll eller helg kommer varorna att packas och skickas till dig under nästkommande vardag. 


I de fall en vara måste beställas från leverantör kan leveranstiden vara något längre, du kommer då att meddelas via e-post.

 

Du har som konsument rätt att häva köpet utan kostnad vid eventuell försening om ni inte godkänner ny leveranstidpunkt. För outlösta paket debiteras 150 kr. Det innebär alltså att beställd vara måste hämtas ut innan den kan returneras till oss. Vid skador på kartongen vid leveransen anmäl detta omgående till ditt utlämningsställe när du hämtar ut ditt paket.

Ångerrätt:
 

Kontakta alltid vår kundtjänst innan du skickar tillbaka en vara, glöm inte att ange ordernummer vid kontakt. Hos oss på Hairsale.se har du som kund alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du mottagit varan. Ångerrätten gäller förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, det vill säga oskadad i obruten förpackning. Du som kund står för returfrakten. Konsumenten ansvarar för risken vid returfrakt; denna risk innefattar bland annat att produkten skadas eller kommer bort under frakt.  Vi återbetalar era pengar inom 3-5 arbetsdagar om ni som konsument häver köpet.

 

Vid eventuell tvist följer Hairsale ARNs rekommendationer.


För återköp eller byten kontakta oss via e-post, info@hairsale.se


Garanti och reklamationsrätt:


Hairsale.se säljer alla el-produkter med ett års garanti samt tre års reklamationsrätt enligt konsumentköplagen. Produktgarantin täcker endast ursprungliga fel, d.v.s. fel som fanns i/på produkten vid leverans. Dessa fabrikationsfel ska konstateras av en godkänd serviceverkstad, varpå du som kund får en fri reparation, alternativt en ny produkt, samt ersätts för eventuella fraktkostnader. Gäller det t.ex. handhavandefel eller felinställd produkt måste vi via våra serviceverkstäder debitera dig kostnaden. Det gäller även i de fall som vi inte kan något fel på produkten eller då du orsakat skadan själv. Produktgarantin gäller inte fel som uppstår vid eller efter egen förändring av produktens funktion och utseende, såsom ombyggnation, uppgradering eller annan konfigurering av produkten. Din orderbekräftelse eller kvittens gäller som garantibevis. Förvara dokumentet väl eftersom dokumentet krävs om du behöver utnyttja garantirätten. 


Kundservice:

Vår kundtjänst finns till för dig. Du kan få svar på allt ifrån hur man betalar till vilken produkt som passar just dig.
Du får gärna maila oss på info@hairsale.se

Vi besvarar dina frågor angående ditt köp eller övriga frågor normalt inom 24 timmar.


Personuppgiftspolicy:


Du har kanske hört talas om GDPR (General Data Protection Regulation)? Det är en dataskyddslag som börjar gälla i hela EU 2018-05-25, och ersätter den svenska personuppgiftlagen (PuL)

Hairsales mål är att alltid kunna ge dig så mycket relevant information som möjligt när du kontaktar oss om tidigare inköp hos oss, pågående ordrar, om leveranser osv. Du kan dock alltid känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi lämnar aldrig ut adresser, telefonnummer e-postadresser eller andra personuppgifter om våra kunder till tredje man för marknadsföringssyfte, statistisk bearbetning eller dylikt. Uppgifter som kan lämnas vidare till tredje part gäller information för att du skall veta var din leverans är, när den kommer, och andra leveransrelaterade uppgifter eller till de partners som hanterar din betalning, där dina personuppgifter används för att säkert veta att du är du, och så långt som det bara är möjligt förhindra olika typer av bedrägeri. För både din och vår säkerhet. 

Alla dina personuppgifter behandlas strikt konfidentiellt oavsett om du speciellt har begärt detta eller inte. Vi använder informationen endast för att kunna handlägga kundernas beställningar. Upptäcker du felaktigheter i dina personuppgifter, eller om det är något som skall ändras, så tar du kontakt med oss så åtgärdas det omgående. Du har alltid rätt att beställa hem ett utdrag på de uppgifter som finns hos oss, och även att begära att dina uppgifter i vårt register, helt eller delvis, raderas.

Nyhetsbrev:

 

Du kan på olika sätt aktivt anmäla dig som prenumerant på vårt nyhetsbrev och därmed få ta del av olika typer av information relaterad till vår verksamhet - mode & skönhet. När du anmält dig som prenumerant så har du gett oss ditt samtycke att motta detta nyhetsbrev, men du kan även vi varje tillfälle avregistrera dig som mottagare av våra nyheter, kampanjer och olika erbjudanden, och ditt e-mailadress kommer då att omgående raderas från vårt kundregister för nyhetsbrev.

 

Men även här gäller att du kan vara trygg i att Hairsale aldrig har, och aldrig kommer att överlämna dina personuppgifter till någon tredje part som inte är i direkt samarbete med Hairsale.se.