Kevin Murphy - Hydrate Me & Repair Box

20% Rabatt
Kevin Murphy - Hydrate Me & Repair Box - Hairsale.se
Vårdande och återfuktande schampo, balsam och leave-in kur för normalt till torrt hår.

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

Beskrivning

Kevin Murphy Hydrate Me Wash, 250ml -

Ett extremt utjämnande och fuktgivande schampo för normalt till torrt hår. För hår som inte kan repareras, för hår som är naturligt torra, eller för hår som vistas i väldigt torrt klimat. Det ger näring till torrt hår och kamouflerar bort kluvna hårtoppar. Ett schampo med en formula fullmatad med antioxidanter som ger håret en frisk lyster och förhindrar att håret förlorar mer fukt.

 

Användning: Applicera i vått hår. Massera in i hår & hårbotten, skölj noga. Upprepa vid behov.

För bästa resultat, fortsätt med Hydrate Me Rinse.

 

Kevin Murphy Hydrate Me Rinse, 250ml -

Ett mycket utjämnande och återfuktande balsam för normalt till torrt hår. Ett balsam för hår som inte kan repareras, för hår som är naturligt torrt eller hår som lever i en mycket torrt klimat. Det ger näring åt torrt hår och kamouflerar bort kluvna toppar. Man kan se det som en concealer som döljer skadorna på håret. Det har en formula full med antioxidanter som ger håret en frisk lyster och bevarar fukten i håret utan att tynga ner.

 

Användning: Applicera i nytvättat & fuktigt hår. Låt verka 1-2 minuter, skölj. 1/3 av balsamet kan med fördel lämnas kvar i håret. För bästa resultat, använd efter Hydrate Me Wash.

 

Kevin Murphy Leave-in Repair, 200ml

fungerar som en vårdande & reparerande "primer" för tunna, fina till normala hår.  Leave-in Repair är för skadade hår och "limmar" ihop skadade & kluvna hårtoppar så att håret känns friskare och helare än vad det egentligen är. Kladdar eller tynger inte ned håret utan ger nästan ingen känsla alls. Just därför är det en produkt som är superbra för tunna, fina hår.

 

Användning: I fuktigt hår rekommenderar vi att applicera den direkt efter tvätt och innan du klipper. Låt håret lufttorka eller föna och styla som du önskar.

I torrt hår appliceras produkten på de mest torra, porösa och skadade delarna. Föna sedan in produkten för bästa slutresultat.

Tipsa om produkten

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Tillbehör