Olaplex No.4 & No.5 Duo Box
JULKLAPPSTIPS
Delbetala från 71 kr /mån


Olaplex No.4 & No.5 Duo Box

En presentbox med den populära hår-duon Olaplex No.4 Schampo 250ml och No.5 Balsam 250ml.


Mer detaljer

Vad gör Olaplex No.4 & No.5 unikt jämfört med ett ”vanligt” schampo & balsam?
No.4 & No.5 innehåller en unik sammansättning av fuktgivande ingredienser som gör att alla hårtyper får en optimal fuktnivå. Detta är en av de viktigaste komponenterna för att håret skall kännas friskt och starkt. Det är dessutom extra viktigt efter att man använt No.3 eftersom fukt oftast är det som saknas i håret för att uppleva den perfekta känslan.

No.4 & No.5 innehåller Olaplex egen molekyl som sammanlänkar svavelbindningar, detta för att sammanlänka bindningar som slits dagligen vid t.ex kamning, solljus och när man under natten gnider håret mot kudden.

No.4 & No.5 ger håret en extremt skön känsla i alla hårtyper, är fantastiskt dryga och No.4 ger ett lyxigt lödder trots att det är sulfatfritt. Produkterna är veganska, parbenfria, glutenfria, nötfria och färgbeva-rande.

Behöver man fortfarande använda Olaplex No.3?
No.3 är en djupverkande behandling (veckovis) som innehåller en riklig mängd av Olaplex-molekylen och No.4 och No.5 (daglig användning) ersätter INTE denna behandling. De kompletterar dock var-andra på ett väldigt bra sätt. Man inleder med att använda No.3 för att sammanlänka maximalt antal svavelbindningar och fortsätter sedan med No.4 & No.5 för att ge håret en optimal fuktnivå och ännu mer av molekylen.

 

Before and after Olaplex


Är det något annat man måste tänka på med No.4 & No.5?
No.4 & No.5 används exakt som ett ”vanligt” schampo och balsam det är bara effekten och känslan som är bättre!

Olaplex No.3:
En intensiv behandling som på ett effektivt sätt sammanlänkar hårets svavelbindningar. Den patenterade teknologin fungerar på alla hårtyper och lagar håret inifrån och ut. Endast 10 minuters behandling krävs, sedan tvättas No.3 ur håret med No.4. Används veckovis.

Olaplex No.4:
Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Återställer fuktbalansen och gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. No.4 är färgbevarande och stärker alla typer av hår. Används dagligen.

Olaplex No5: Skyddar och lagar skadat hår och kluvna toppar genom att sammanlänka brutna bindningar. Extremt fuktgivande och reparerande balsam för alla hårtyper och texturer. No.5 gör håret lätt att hantera, glansigt och friskt. Färgbevarande formula som stärker och lämnar håret i bättre skick än innan användning. Används dagligen.

Skriv ett omdöme

Olaplex No.4 & No.5 Duo Box

Olaplex No.4 & No.5 Duo Box

En presentbox med den populära hår-duon Olaplex No.4 Schampo 250ml och No.5 Balsam 250ml.

Skriv ett omdöme

Läs mer om produkten på Hairsale Magazine

OLAPLEX - EN MOLEKYL SOM FÖRÄNDRAR ALLT OLAPLEX - EN MOLEKYL SOM FÖRÄNDRAR ALLT


499 kr

Rek. pris 558:-

Kombinera med följande produkter

1892 -4 Olaplex No 3 Hair Perfector Duo-Pack599 599 kr
Läs mer   Till produkten
1893 -5 Olaplex No 3 Hair Perfector279 279 kr
Läs mer   Till produkten