Kerastase Elixir Ultime Summer Pouch

Kerastase Elixir Ultime Summer Pouch - Hairsale.se
Kerastase Elixir Ultime Summer Pouch består av schampo, inpackning och en värmeskyddande hårolja som tillsammans ger ett livfullt hår med märkbart intensiv glans. Innehåll: KerastaseBain Elixir Ultime 80ml Kerastase Elixir Ultime Masque 75ml Kerastase L'Huile Originale 50ml Kerastase Necessär 17x16cm

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

Beskrivning

Kerastase Bain Elixir Ultime 80ml är ett schampo berikat med Marulaolja, en glansframhävande formula som passar utmärkt till glanslöst hår. Det luftiga och fylligt löddrande hårbadet väcker hårfibern genom att rikligt vårda den med alla näringsämnen den behöver för en silkeslen känsla. Det rengör, avlägsnar rester och föroreningspartiklar för att eliminiera skadliga element. Hårfibern är klar för behandling, strålande av glans och vårdad ända ut till topparna.

 

Användning: Applicera på fuktigt hår, arbeta upp ett lödder, massera och skölj.

 

Kerastase Elixir Ultime Masque 75ml är en hårinpackning perfekt till livlöst hår i behov av glans, tränger denna intenstivt vårdande hårinpackning in i håret för att vårda och stärka hårfibern för en silkeslent resultat. Livlöst hår får näring, blir mjukare med märkbart mera glans. Marulaoljan som naturligt innehåller vitamin-C och -D, samt Oméga 9 hjälper till att stärka hårfibern. Håret blir glansigare och mera sunt.

 

Användning: Använd efter Schamponering. Applicera en till två hasselnötsstora klickar, slinga efter slinga, i handdukstorkat hår. Massera försiktigt in i håret. Låt verka i 5-10 minuter. Arbeta fram ett fint lödder och skölj sen noggrant. Torka håret med handduk.

 

Kerastase L'Huile Originale 50ml är en leave-in hårolja som ger näring på djupet till livlöst hår och skyddar det mot värme upp till 230°C. Den sluter kluvna hårtoppar och slätar ut hårfibern för ett långvarigt och krusfritt hår. Håret blir omedelbart mera glansigt och livfullt med märkbart intensiv glans.Berikad med en exeptionell blandning av blomdofter av pansy, freesia och mandarin, samt dofter av trä och muskextrakt, ger oljorna en sensorisk upplevelse i håret.

Tipsa om produkten