Kevin Murphy Heated Repair BOX

32% Rabatt
Kevin Murphy Heated Repair BOX - Hairsale.se
Kevin Murphy Heated Repair BOX - Hairsale.se
Repair-Me Wash & Rinse + Heated.Defense - Shampoo & Balsam som är en must-have DUO för en intensiv reparerande behandling samt Heated Defense - en viktlöst och osynligt leave in-skum för att skydda håret mot värmeverktyg och mekanisk skada.

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

Beskrivning

Kevin Murphy Heated Repair BOX 

Repair-Me Shampoo & Balsam som är en must-have DUO för en intensiv reparerande behandling - dom rekonstruerar omsorgsfullt ett sprött och kemiskt skadat hår och har en formula som både fungerar reparerande, uppbyggande och skyddande + Heated Defense som är en viktlöst och osynligt leave in-skum för att skydda håret mot värmeverktyg och mekanisk skada av tex. borstar och håraccessoarer. Ger värmeskydd upp till 230°C. Fördelas smidigt och absorberas av håret samtidigt som det ger värmeskydd.

 

Kevin Murphy Repair-Me Wash Shampoo, 250ml

Återuppbyggande, återfuktande och stärkande schampo med kraftfulla proteiner från bambu, aminosyror från silke, antioxidanter och enzymer som skyddar håret och varsamt tar bort föroreningar och gör det mjukt och följsamt.


Kevin Murphy Repair-Me Rinse, 250ml

Ett återuppbyggande och stärkande Balsam som rekonstruerar ett sprött och kemiskt skadat hår. Formulan är fullmatad med välgörande proteiner som gör håret mer levande igen samtidigt som håret skyddas mot yttre skadlig påverkan.

 

Kevin Murphy Heated Defense, 150 ml

Viktlöst och osynligt leave in-skum för att skydda håret mot värmeverktyg och mekanisk skada av tex. borstar och håraccessoarer. Ger värmeskydd upp till 230°C. Fördelas smidigt och absorberas av håret samtidigt som det ger värmeskydd.

Hur använder jag Kevin Murphy Heated Defense?

Fördela i fuktigt eller torrt hår och styla sedan enligt önskemål. Eftersom Heated Defense inte tynger ned fungerar det perfekt i fuktigt hår efter schampo och balsam. Använd dina favoristylingprodukter från Kevin Murphy som du brukar, men ge först håret ett viktlöst och osynligt skyddande lager. Applicera en till tre pumpningar av skummet, beroende på hur långt håret är, så är ditt hår skyddat, blankt och redo att hantera den dagliga påfrestningen från värmestyling.

Fördelar & egenskaper med Kevin Murphy Heated Defense:

  • Utredande
  • Mjukgörande
  • Lättviktig
  • Värmeskyddande
  • Minskar skador
  • Utjämnande
  • Sulfatfri
  • Parabenfri
  • Cruelty Free

 

Tipsa om produkten

Andra köpte också