Kevin Murphy Take me with you - Plumping DUO

19% Rabatt
Kevin Murphy Take me with you - Plumping DUO - Hairsale.se
Take Me With You - en DUO-box med Plumping Wash + Rinse och en läcker Reuseable Water Bottle. Plumping är produkter som verkar förtjockande och ökar tätheten i håret. Ökar dessutom hårets tillväxt och hindrar tillfälliga håravfall.

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

Beskrivning

Kevin Murphy Take me with you - Plumping DUO 

 

Take Me With You - en DUO-box med Plumping Wash + Rinse och en läcker Reuseable Water Bottle.

Plumping är produkter som verkar förtjockande och ökar tätheten i håret. Ökar dessutom hårets tillväxt och hindrar tillfälliga håravfall.

 

Vattenflaskan som du får med är allt annat än en engångsartikel. Den är perfekt att ha med sig överallt för att kunna släcka din törst med kallt, fräscht vatten, och samtidigt designad för att inte bidra till onödigt skräp. Du använder den istället gång, på gång, på gång...

 

 

Kevin Murphy PLUMPING.WASH 250ml


är ett förtjockande schampo som ökar tätheten i håret. Ökar hårets tillväxt och hindrar tillfälliga håravfall.

 

Kevin Murphy PLUMPING.RINSE 250ml


är ett förtjockande balsam som ökar tätheten i håret och fokuserar på att förlänga växtfasen för ett tjockare och starkare hår. Reparerar håret och ger fukt.

 

 

Hårvårdsrutin:

 

Att vårda sitt hår på allra bästa sätt gör man genom att skapa sin egen hårvårdsrutin. 

 

Börja med att schamponera håret med PLUMPING.WASH

Massera in schampo i hår & hårbotten och skölj därefter ut noga.

Upprepa schamponeringen igen. Första gången så tvättar man bort de beläggningar som håret har fått under dagen, dels genom olika stylingprodukter, men också från orenheter i luften runt omkring oss. Andra schamponeringen så är hårstrået öppet och produkten kan därmed tränga in på djupet för att rengöra och tillföra näring och andra egenskaper som produkten har i sin formula.

 

Avsluta sedan din sköna och välgörande hårvårdsrutin med PLUMPING.RINSE.

Ett balsam har som uppgift att återsluta håret igen, för att det skall kunna behålla den näring som tillförts av schampot, och för att bättre skydda det mot yttre påverkan.

Låt Plumping.Rinse verka i 1-2 minuter innan du sköljer ur det. 1/3 av balsamet kan faktiskt lämnas kvar i håret som en slags leave-in effekt.

 

EXTRA BOOST 

För att ytterligare boosta din hårvårdsritual så använder du med fördel BODY.MASS, som är en stylingprodukt som har samma teknologi som en fibermascara - den ser till att håret ser tjockare och mer fylligt ut samtidigt som den förbättrar hårets kvalitet.

 

 

Tipsa om produkten