Olaplex Duo Box - Shampoo+Conditioner

Olaplex Shampoo & Balsam innehåller den kända molekylen som sammanlänkar svavelbindningarna i håret. Flera års utveckling och idogt testande har resulterat i Olaplex Shampoo & Balsam som passar alla hårtyper och med fördel används dagligen. En mer välgörande gåva är svår att finna!

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

Beskrivning

Olaplex Duo Box 

Olaplex Shampoo & Balsam innehåller den kända moekylen som sammanlänkar svavelbindningarna i håret. Flera års utveckling och idogt testande har resulterat i Olaplex Shampoo & Balsam som passar alla hårtyper och med fördel används dagligen.

 

Vad gör Olaplex No.4 & No.5 unikt jämfört med ett ”vanligt” schampo & balsam? 

No.4 & No.5 innehåller en unik sammansättning av fuktgivande ingredienser som gör att alla hårtyper får en optimal fuktnivå. Detta är en av de viktigaste komponenterna för att håret skall kännas friskt och starkt. Det är dessutom extra viktigt efter att man använt No.3 eftersom fukt oftast är det som saknas i håret för att uppleva den perfekta känslan. No.4 & No.5 innehåller Olaplex egen molekyl som sammanlänkar svavelbindningar, detta för att sammanlänka bindningar som slits dagligen vid t.ex kamning, solljus och när man under natten gnider håret mot kudden. No.4 & No.5 ger håret en extremt skön känsla i alla hårtyper, är fantastiskt dryga och No.4 ger ett lyxigt lödder trots att det är sulfatfritt. Produkterna är veganska, parbenfria, glutenfria, nötfria och färgbevarande.

 

Behöver man fortfarande använda Olaplex No.3?


No.3 är en djupverkande behandling (veckovis) som innehåller en riklig mängd av Olaplex-molekylen och No.4 och No.5 (daglig användning) ersätter INTE denna behandling. De kompletterar dock varandra på ett väldigt bra sätt. Man inleder med att använda No.3 för att sammanlänka maximalt antal svavelbindningar och fortsätter sedan med No.4 & No.5 för att ge håret en optimal fuktnivå och ännu mer av molekylen.

Tipsa om produkten