Kevin Murphy Killer Waves 150ml
NYHET
Delbetala från 71 kr /mån


Kevin Murphy Killer Waves 150ml

Förtjockande spray för fint, vågigt och lockigt hår.


Mer detaljer

Kevin Murphy Killer Waves är en viktlös spray som ger energi till vågigt och lockigt hår och gör att håret känns tjockare. Den minskar frissighet samtidigt som den definierar och separerar vågor. Ger vågigt och lockigt hår ett perfekt utseende. Minskar frissighet. Verkar vårdande samtidigt som den stylar. Tynger inte ned håret. Idealisk för fint och skadat vågigt eller lockigt hår


- Alla mina kunder med fint vågigt eller lockigt hår har sagt att de behöver en viktlös och osynlig produkt som förstärker lockarna eftersom de flesta produkter på marknaden varit för tunga eller synts för tydligt i håret. Med detta i åtanke skapade jag Killer Waves: en viktlös spray som skapar volym och lockar.
Kevin Murphy


Killer Waves använder samma teknik som för att göra ögonfransar tjockare och längre i form av en tripeptid som får lockarna att kännas och se fylligare ut – utan att tynga ned. Högteknologiska polymerer som bevarar lockar används för att ge en mjuk finish som känns behaglig vid beröring och flexibel stadga med minnesfunktion som bevarar lockar och vågor samtidigt som den motverkar frissighet och fukt.

 

Användning: Spraya på handdukstorkat hår före styling. Använd separat eller tillsammans med dina stylingfavoriter från Kevin Murphy. Styla enligt önskemål.

 

Huvudingredienser:
Vild rosellablomma - Bidrar till att återställa hårets skikt och ger ökad glans.
Biotinoyltripeptid -1 - Stärker håret samtidigt som den verkar skyddande.
Baobabfröolja - Tillför fukt och har vårdande egenskaper som ger håret ökad elasticitet.
Yerba Mate - Är rik på antioxidanter och koffein och bidrar till motståndskraft och skydd.

 

- Sulfatfri

- Parabenfri

- Cruelty free

Skriv ett omdöme

Kevin Murphy Killer Waves 150ml

Kevin Murphy Killer Waves 150ml

Förtjockande spray för fint, vågigt och lockigt hår.

Skriv ett omdöme

279 kr