Varumärken

A / B / C / D / E / F / G / H / I / J / K / L / M / N / O / P / Q / R / S / T / U / V / W / X / Y / Z / Å / Ä / Ö /
 • A

 • A to K 3 produkter

  Smarta funktionella vitaminsprayer sammansatta efter dina behov och som förenklar ditt intag av vitaminer och mineraler. Utvecklat helt utan kompromisser i nära samarbete med forskare och näringsexperter. Samtliga produkter innehåller 30 dagsdoser med en smak av frisk mint.

 • American Crew 33 produkter

  American Crew gör produkter för män som bryr sig om sitt utseende – moderna män som kräver de bästa för hår, kropp och ansikte. För håret finns olika schampo, balsam och det väldigt populära vaxet för hårstyling. Men American Crew gör också hudkräm, rakkräm och duschtvål. Egentligen finns det mesta du som man kan behöva för att få utseendet du vill ha. Beställ direkt på nätet och visa att du bryr dig om dig själv.

 • Amika 33 produkter

  I staden som aldrig sover har Amika sin grund och främsta inspirationskälla. Med fingret på den puls som är New Yorks vibrerande kulturliv vill de vara motsatsen till det typiska skönhetsmärket. De vill vara en excentrisk, lekfull och individuell version av skönhet. Kanske är det därför Amikas produkter är som en bra vän, pålitliga och roliga att spendera tid med. Våga vara uttrycksfull tillsammans med Amika du också.

 • Argan Secret 4 produkter

  Argan Secret har proffesionella hårprodukter för styling, hårfärg, shampoo, conditioners. Argan Secret MIRACLE 10, Argan Secret Oil, Argan Secret Shada Luxury

 • Aurum Nails 3 produkter

  Aurum Nails är ett svenskt varumärke, och alla produkter är tillverkad i EU och registrerad på CPNP portal (Cosmetic Products Notification Portal). Inga av produkterna är testade på djur och alla penslar är syntetiska. Man använder inga animaliska produkter vilket gör att Aurum Nails är ett Cruelty Free-märke. Aurum Nails – Quality is our priority

 • B

 • Beauty By Sweden 1 produkt

  Kosttillskott som innehåller det patenterade naturliga växtextraktet CERAMOSIDESTM som enligt studier ökar fukten, mjukheten och elasticiteten i huden.

 • Beauty Lash 1 produkt

  BeautyLash tillverkas av det Österrikiska företaget GW Cosmetics. I enlighet med ”Good Manufacturing Practice” har GW Cosmetics tillverkat hårfärg och kosmetiska produkter i över 80 år, däribland det världskända varumärket RefectoCil. BeautyLash Eyelash Booster innehåller naturliga ingredienser och var ett av de första fransserumen som tillverkades enligt EU-riktlinjer.

 • Bella Nova 1 produkt

  Bella Nova Plattningsborste. I stilren design borstar Smooth Brush ut lockarna med värme vilket ger raka och släta hår.

 • BioCloose 1 produkt

  Kosttillskottet BioCloose bygger på något som heter thylakoider som är utvunnet direkt ur spenatens nyttiga blad. 12 år forskning på Lunds universitet har visat sensationella och säkerställda effekter, som i första hand riktar sig mot oss som brottas med våra extrakilon.

 • Björk 31 produkter

  Björk är ett svenskt varumärke med en strävan av att göra professionell hårvård miljövänligare. Deras filosofi är att hålla en hög kvalitet, hantverksmässig precision, fräscha produkter, noggrant urval av bra råvaror och omsorg för vår jord. Björk använder sig av björkextrakt för att lugna hårbotten, alger för att stärka hårstrån och solrosolja för att skydda nyfärgade hår mot färgförlust och UV-strålar. Björks kemister utvecklar produkter med hänsyn till dig, så väl som för vår jord. För att du ska känna dig trygg så jobbar de med två oberoende organisationer, Naturskyddsföreningen och Vi-skogen.

 • Blomdahl 60 produkter

  Blomdahl erbjuder hudvänliga smycken i ren, medicinsk titan, utvecklade i samråd med hudläkare. Allt fler får problem med nickelallergi och andra kontaktallergier och har man en gång utvecklat nickelallergi har man den kvar resten av livet. Alla metaller kan innehålla nickel, även smycken som benämns som “nickelfria”.

 • Bravehead 11 produkter

  Företaget Bravehead har specialiserat sig på borstar och kammar som ger volym och härliga lockar med minimal ansträngning. Produkterna har blivit en storsäljare och används flitigt i frisersalonger världen över. Nu kan du skapa din egen lilla salong i hemmet – experimentera med olika uppsättningar, lockar, förlängningar och tuperingar. Med produkter från Braveheart blir allting enkelt och resultatet perfekt. Hitta just din favorit och sätt igång med skapandet av din drömfrisyr.

 • C

 • Cera 19 produkter

  Företaget Cera och deras produkter är alltid ett inslag i frisersalongerna tack vare sin pålitlighet, sin lätta skötsel och det perfekta resultat de ger. Nu kan även du skapa din egen salong i ditt eget hem – genom att använda hårfönar, lock och plattänger kan du själv forma just din drömfrisyr. Lek, experimentera och våga - därefter kan du njuta av resultatet.

 • Cutrin 24 produkter

  För människor som söker det perfekta håret men hindras av mjäll, håravfall eller torr hårbotten är produkter från Cutrin att rekommendera. Detta företag har nämligen specialiserat sig på att förebygga, reparera och förhindra återuppkomst av dessa problem – något de gjort så pass bra att de numera är Nordens största inom området.

 • D

 • D:Fi 21 produkter

  Ordet Modify som ju betyder ändra är ursprunget till förkortningen D:FI – och det är just förändring detta företag vill åt. Förändring av marknaden för hårprodukter genom ett bättre pris, effektivare produkter, mer variation och kreativitet. Och självklart förändring för användaren. D:FI vill nämligen möjliggöra för just dig att skapa dina drömmars frisyr – att genom ett par lätta drag i håret helt kunna skapa förändring.

 • Dafni 1 produkt

  DAFNI-borsten har en tredimensionell yta av ett keramiskt material av högsta kvalitet och skonsamma elastiska borst som ger behandling ända från hårbotten. Yttre värmeisolerande plaststrån skyddar användaren och drar håret rakt. Det högkvalitativa plasthöljet har ett ergonomiskt handtag, inbyggd elsladd och en lätthanterlig på/av-knapp.

 • Denman 0 produkter

  Med en slogan som ”The Hairdressers Hairbrush ” så förstår man att företaget Denman är säkra på sin sak – att de är bäst helt enkelt. Det ligger mycket i det också. Deras borstar är av absolut högsta kvalitet och köper man en sådan så har man garanterat sitt hårs framtid för en lång tid framöver. De är lätta att använda, effektiva och ger håret luft samtidigt som de naturligtvis tar dig närmare den frisyr du eftersträvar.

 • E

 • E+46 5 produkter

  För att få fram den där drömfrisyren du alltid velat ha så kan produkterna från företaget E+46 ta dig en bra bit på vägen. Med deras vax formar du lätt allt ifrån det där härligt rufsiga strandhåret till den lite mer slickade affärsfrisyren.

 • Eleven Australia 30 produkter

  År 2011, föddes Eleven Australia ur behovet av okomplicerade hårprodukter. Joey Scandizzo, en av företagets creative directors, är själv stylist och ägare till fyra frisörsalonger. Medan han jobbade på ”golvet” på sina salonger, på fotograferingar och olika visningar, upplevde han behovet av hårvårdsprodukter som hans personal samt kunder lätt kunde förstå.

 • Evo 7 produkter

  Företaget Evo föddes efter en lång natts festande där grundarna klagade över de dåliga produkter de tyckte att marknaden erbjöd och redan morgonen efter var de igång med tillverkandet av sina hårvårdsprodukter. Fokus låg på att bevara, ge färg och tillföra kvalitet till vanliga människors hår – och detta utan att det fick kosta för mycket. Deras produkter säljs numera runt hela världen och ger den vanliga människan en chans att uppnår det perfekta resultatet hemma hos sig.

 • Eye Candy 4 produkter

  Alla ögonfransar är handbundna med riktigt mänskligt hår för att ge ett naturligt och professionellt utseende. Med olika volym, dramatiserar, naturaliserar och maximerar ögonfransar och med lash serums kan du förbättra dina ögonfransar för att sticka ut vid alla tillfällen. Ögonfransarna levereras med ett koreanskt lim i en glasflaska.

 • F

 • Faceblender 6 produkter

  FaceBlender är en makeup-svamp med en 360 graders appliceringsyta som når svåråtkomliga områden runt exempelvis mun, näsa och under ögon. Svampen är skapad helt utan kanter för att minimera streck och linjer vid applicering av t.ex. foundation eller concealer. Svampen är allergivänlig och fri från latex. Använd den runda delen för foundation och rouge på större områden av ansiktet så som kinder, haka och panna medan den spetsiga sidan passar bäst för applicering runt näsa, mun och under ögon.

 • Fanola 3 produkter

  Fanola skapades 2004 av en grupp italienska skönhetstillverkare och varumärket Fanola blev genast marknadsledande inom professionella hårvårdsprodukter både inom Italien, men även världen. Fanolas produkter är alla framtagna med omsorg och tanke för att passa alla hårtyper. Tack vare dessa formuleringar och välbalanserade kombinationer av aktivt naturliga råvaror så kan Fanola möta behoven hos varje typ av hår.

 • Fudge 50 produkter

  Det Australiensiska företaget fudge förstod tidigt vikten av att låta sig influeras av gatumodet snarare än det som visades i olika tidningar. Det var ju på gatan saker och ting hände och därför tog de fram produkter som passade just för städernas sus och dus. Deras hårprodukter ger alla den där coola attityden samtidigt som de lämnar en fräsch doft efter sig.

 • G

 • Gama 2 produkter

  GA.MA:s plattänger är gjorda av högsta kvalitet och ett bevis på detta är att de används i frisersalonger världen över.

 • GHD 40 produkter

  Ghd är en förkortning av ’Good Hair Day’, något som ghds produkter förverkligar vid varje användning. Ghd har länge varit en favorit för hårstylister världen över och är även valet hos kända stilikoner som Victoria Beckham, Katy Perry och Jennifer Aniston. Deras värmeverktyg ger en riktigt proffsig och lyxig finish men är samtidigt väldigt lätta att manövrera, det har gjort dem till ett måste för hårentusiaster världen över. Välj mellan locktänger, plattänger, hårfönar, stylingprodukter och inte minst deras lyxiga Limited Edition serier.

 • Glanz 1 produkt

  Oavsett om du väljer de absolut bästa produkterna till ditt hår i form av schampo, balsam, inpackningar och till styling så kommer ändå ditt hår att förbli slitet ifall du inte använder dig av rätt borstar. Företaget Glanz hjälper dig med detta. Deras borstar är gjorda av bästa kvalitet och ger alltid ett perfekt resultat.

 • Go Comb 4 produkter

  Go-comb tillverkar sina patenterade kammar i Brooklyn, New York och har rönt stor uppmärksamhet runt om i USA. Bland annat har man prisats av The Today Show, Seventeen Magazine och Uncrate. Nu finns Go-comb äntligen i Sverige!

 • Goldwell 40 produkter

  Företaget Goldwell vet att då det kommer till att få de absolut bästa råden och de bästa produkterna gällande hår så vänder man sig till frisören. Det är därför som man enbart säljer sina produkter just där, man vill helt enkelt bli förknippade med denna expertis. Det är också väldigt lätt att förstå då samtliga produkter från Goldwell är oerhört effektiva, lättarbetade, skonsamma samtidigt som de hela tiden lämnar ett perfekt resultat efter sig.

 • H

 • HH Simonsen 26 produkter

  Själva idén för det danska företaget HH Simonsen var enkel man ville utveckla hållbara produkter för frisersalonger till lägre priser än vad som fanns på marknaden och detta utan att tumma på kvaliteten. Genom sin hårborste kallad Wet Brush kom också genombrottet. Denna borste fungerar lika bra på vått som torrt hår och har unika egenskaper i form av Intelliflex-tekniken som innebär att piggarna är både flexibla och fasta. Denna teknik gör borstningen mer skonsam och reder lätt ut det mest bångstyriga hår.

 • I

 • Ida Warg 6 produkter

  Bakom varumärket står livsstils- och hälsoprofilen Ida Warg -en av Sveriges största influencers, Ida är känd för sin sunda livsstil och står för hälso och välmående men också en härlig ochfartfylld vardag full av resor, mode och skönhet. Ida Wargs veganska skönhetsprodukter är det givna valet för den som älskar både hälsa och skönhet.

 • J

 • Joico 41 produkter

  Här hittar du ett stort sortiment av Joicos hårprodukter. Produkter för styling som Joico STYLE & FINISH produkterna med sprayer, gel och mousse mm. Vi har naturligtvis även de populära K-PAK serien med vårdande egenskaper som innehåller Bio-Advanced Peptide™ och Quadramine®

 • K

 • Kerastase 105 produkter

  Kérastase är en pionjär inom exklusiv hårvård som alltid levererar nya sammansättningar och innovationer. Deras innovationskraft är inte bara branschledande – utan deras förmåga att kombinera högteknologiska sammansättningar med behagliga konsistenser och utsökta dofter gör varje enskild Kérastase upplevelse unik. Kérastase används hos världens mest exklusiva salonger och av världens mest ansedda frisörer: från Paris, New York och London till Milano, Tokyo och Hong Kong; från Israel, Indien och Libanon till Marocko och Australien. Produkter från Kérastase används i magnifika lokaler av talangfulla experter och representerar exklusiv effektivitet i kombination med sofistikerad diagnostik och skräddarsydd vård. Med andra ord de optimala nycklarna i strävan efter perfektion och sinnenas njutning.

 • Kevin Murphy 93 produkter

  Kevin Murphy har ett stort sortiment av schampon, conditioners, hår behandlingar och styling hjälp för alla hårtyper. Alla Kevin Murphy är sulfatfritt och parabenfritt

 • L

 • Label.m 25 produkter

  Label.M startade sin resa som en egen serie från Toni & Guy i London i början av 2000-talet men har sedan dess utvecklats så bra och mottagit så många priser att det har därefter blivit ett helt eget varumärke. Label.M och deras målbild är att kunna hjälpa varje individ ta fram det unika hos sig och kunna förändra sig själva genom sitt hår. Label.M är ett otroligt spännande och växande varumärke med väldigt intressanta och populära produkter och när man använder deras produkter så förstår man varför London Fashion Week valt att ha Label.M som officiell leverantör av hårvård- och stylingprodukter. Hos Hairsale.se hittar du alltifrån schampo, balsam, hårspray, mousse och vax från Label.m. Missa inte Label.m Dry-schampo som är deras mest kända produkt och som verkligen tagit världen med storm. Label.m är verkligen det mest spännande som hänt hårvärlden på mycket, mycket länge!

 • Label.men 2 produkter

  Label.men är Label.m´s första serie för män. De sju nya hårprodukterna reflekterar den moderna urbana attityden som varumärket är mest känt för. Serien är utvecklad av det prisbelönta internationella TONI&GUY kreativa teamet, som testade de slutliga produkterna backstage på London Fashion Week. Serien är skapad för att passa alla hårtyper och alla individuella stilar. Från barberarens stol till modevisningar och till kunder. Nya Label.men serien är en prestation utan kompromisser.Label.men produkterna innehåller ett exklusivt eleMENts complex av unika växter som lugnar hårbotten, återställer hårets vitalitet och stödjer frisk hårväxt. Formula med en innovativ mikroniseringsteknik ger ett högre koncentrat av aktiva ingredienser för maximal effekt. Produkterna är designade för att leverera optimalt med snabba resultat.

 • Lanza 71 produkter

  Företaget Lanza är världsledande inom hårvård och finns idag representerat i över 40 länder. Man använder enbart naturliga ingredienser i sina produkter och genomför aldrig djurförsök då man tar fram dessa. Lanza tar ett stort ansvar och har alltid hårets välmående i fokus. Att ha ett friskt och naturligt hår är det som avspeglar och signalerar en frisk och vacker person och det är därför som samtliga produkter från Lanza både reparerar och skonar håret.

 • Living Proof 20 produkter

  Vi är problemlösare. Vi löser de tuffaste skönhetsutmaningarna med hjälp av forskning och patenterad teknologi från MIT. Våra grundare är stylister som var trötta på begränsningarna i vanliga produkter. 20 patent, 50 produkter och 100 utmärkelser senare har vi oräkneliga kärleksbrev som tackar oss för att vi skapar produkter som håller vad de lovar och för att den ändrar deras liv i både smått och stort. Vi är inte hopp på en flaska. Vi är ett Levande Bevis. Och det är även du!

 • Loreal 72 produkter

  L'Oréal Professionnel är ett globalt varumärke som sedan 1909 haft som ambition att vara det bästa och mest inspirerande salongsvarumärket. Tack vare vårt globala forsknings- och utvecklingsteam ligger vi i framkant både vad gäller innovation och prestation. Så att vi kan förse er med de senaste teknologierna och trenderna. Hos L’Oréal Professionnel hittar du allt du söker, vare sig du är ute efter lockar, vild volym, glans, stadga eller djupverkande vård för ditt hår.

 • Löwengrip 54 produkter

  De komplexa formuleringarna innehåller en kombination av kraftfulla, aktiva ingredienser och skonsamma baser vilket resulterar i hållbara och synliga resultat för hud och hår. Löwengrips produktion sker i Sverige för en så effektiv och miljövänlig tillverkning som möjligt samt för garanterat goda arbetsvillkor.

 • M

 • Macadamia 30 produkter

  Företaget Macadamia arbetar enligt en vision om att alla typer av hår - från babys till vuxna människor - behöver olja för att nå sin fulla potential. Denna idé fick man efter att ha rest över hela världen och tagit del av de olika sätt som jordens befolkning använder för att ta hand om sitt hår. Den gemensamma nämnare stavades olja och här är vi idag. Macademia använder både oljan från macadamia-nöten och arganolja i sina produkter och kombinationen av dessa ger ett perfekt resultat i form av mjukt, silkeslent och volumiöst hår som aldrig ser fett eller oljigt ut. Macademia har hittat formeln för alla typer av hår och oavsett om det handlar om schampo, balsam, lotion eller förebyggande och skonsam olja för håret så kommer du att känna skillnaden direkt. Varför använda tillsatser när naturen redan har det bästa redskapet för ett perfekt hår i form av olja? Prova Macadamia redan idag.

 • Marc Inbane 7 produkter

  Marc Inbane är ett brun utan sol märke som håller mycket hög kvalitet, och en av deras flaggprodukter är deras fantastiska spray-tan som är lätt att applicera, och torkar snabbt. Marc Inbane Natural Tanning Spray är en spray tan som är framtagen för att få ett felfritt resultat utan färglinjer och ojämnheter. De erbjuder ett komplett sortiment för att säkerställa att du med enkelhet kan få en vacker, solkysst glöd utan oönskade linjer.

 • Maria Nila 124 produkter

  Maria Nila är inte det vanliga hårvårdsföretaget. Våra 100% veganska och cruelty free-certifierade produkter utvecklas med kärlek till våra djurvänner, vår natur och ditt hår. Djur fyller våra liv med glädje och skratt, och bör således heller aldrig vara en del av en skönhetsprodukt. Genom att tillhandahålla högkvalitativa veganska produkter gör vi det enkelt för dig att ta ett steg mot en hållbar och vänligare värld. När du väljer Maria Nila, väljer du djurvänliga och färgbevarande hårvårdsprodukter närproducerade i Sverige. Våra kemister utvecklar Maria Nilas produkter med ingredienser av allra högst kvalitet. Innehållet ska vara snällt mot hår, djur och natur.

 • Matrix 101 produkter

  Matrix har proffesionella hårprodukter för styling, shampoo, conditioners.

 • Moroccanoil 37 produkter

  Har du livlöst, torrt och skadat hår? Med Moroccanoil är det problemet löst! Carmen Tal, grundaren av företaget, var på en resa i Israel då hon fick en hårbehandling. Och efter behandlingen gick hennes hår från torrt och skadat hår till glansigt och livligt. Fascinerad och imponerad av resultatet så skapade hon varumärket "Moroccanoil" som blivit ett av världens mest framgångsrika företag. Produkterna signatur-ingrediens är arganolja, som kommer från arganträdens fruktkärnor. Arganträdet är utrotningshotat och växer bara i sydvästra Marocko på gränsen mot Saharaöknen och det är därifrån namnet "Moroccanoil" kommer ifrån. Arganolja har använts i flera århundraden för skönhetsbehandlingar av hud och hår.

 • Mountaineer Brand 11 produkter

  Mountaineer Brand grundades 2013 av Eric Young i Shepherdstown, West Virgina eftersom Eric personligen efterfrågat produkter inom skäggvård till ett överkomligt pris. Mountaineer Brands mål är att erbjuda högkvalitativa produkter som till 100 % består av naturliga ämnen, till ett pris som vem som helst har råd med. Mountaineer Brands produkter innehåller inte några konstgjorda ämnen, kemikalier eller artificiella dofter.

 • Moyana Corigan 16 produkter

  Alla råvaror vi använder är noga utvalda och har ett syfte, t ex används Arganolja som är rik på antioxidanter, Jojobaolja som hjälper till att balansera hudens talgproduktion, Nyponrosfröolja som hjälper huden att reparera sig själv, Gurkörtsolja som är rik på GLA och förbättrar hudens spänst osv.Vi använder även en naturlig konserveringsmetod med ämnen som utvinns från lavendel och basilika. Alla produkter är fria från parabener, Phenoxyethanol, Citronsyra och petrokemiska oljor som tex Mineralolja. De allra flesta råvarorna är ekologiska, naturliga och ätbara. Våra produkter tillverkas dessutom för hand utanför Göteborg och testas inte på djur.

 • N

 • Nioxin 44 produkter

  De innovativa NIOXIN 3-Part System paketen bygger på metoder som hämtas från avancerad hudvård. De hjälper till att rengöra, optimera och behandla håret och hårbottenmiljön – för ett hår som ser tjockare och fylligare ut.

 • O

 • Olaplex 6 produkter

  "En molekyl som förändrar allt! " När Olaplex adderas till håret så samman-länkas hårets viktigaste bindning och det blir starkare och friskare. Man kan jämföra detta med ett spindelnät, ett nät med många trådar är mycket starkare än ett nät med få trådar. Olaplex hjälper håret att skapa fler ”trådar”.

 • Olivia Garden 4 produkter

  Olivia Garden utvecklar och säljer nyskapande och högkvalitativa hårvårdsverktyg för såväl professionella frisörer som för hemmabruk. Sedan starten 1968 i Belgien har företaget strävat efter att skapa unika och praktiska lösningar för nyskapande hårmode samt att underlätta för snabb och enkel hårvård. Idag har företaget växt till att bli ett av de ledande inom frisörmarknaden och de vinner stadigt över även hemmakonsumenter.

 • Orofluido 16 produkter

  Orofluido tar dig med på en resa tillbaka till skönhetens ursprung. En rituell plats där hemligheten bakom naturligt och vackert hår förts vidare från generation till generation genom uråldriga traditioner. Naturliga aktiva ingredienser som Arganolja, linolja och mandelolja ligger till grund för Orofluidos hårvårdsprodukter och ger håret en strålande lyster och en naturlig styrka hämtad från jordens eget skafferi. Orofluidos välkända Mask ger ditt hår en intensiv kurbehandling som reparerar och stärker håret vid behov och lyfter fram hårets inre styrka oavsett hårtyp.

 • P

 • Parlux 8 produkter

  Parlux, Förmodligen den mest professionella hår verktyg i världen. Idén om en Parlux hårtork är att arbeta i samverkan med de mest creatvie stylister, vilket innebär att de kan överträffa alla förväntningar med ett brett utbud av professionella hårtorkar, alla med samma unika Parlux känsla. Köpa en bra hårtork är en av de bästa investeringar du kan göra för håret. En professionell hårtork ger dig resultat och salongs kvalitet. Du skulle vara svårt att hitta en ägare till Parlux 3200 Compact som inte var nöjd med dess prestanda. Både flödeshastighet och temperatur kan styras med Parlux fönar

 • Paul Mitchell 32 produkter

  Det började som en vision för 25 år sedan. Frisören Paul Mitchell och marknadsföraren John Paul De Joria ville skapa en ny möjlighet för hårmodebranschen. En serie nya produkter, som skulle underlätta arbetet för frisören och göra det lättare för kunden att sköta håret själv hemma. iljötänkandet är en hörnsten i John Paul Mitchell Systems® företagsfilosofi. Policyn mot djurförsök är sträng. Den gäller såväl för de färdiga produkterna som för det råmaterial som används.Varje år doneras miljontals dollar till organisationer som arbetar med hälso- och socialvård, miljövård, barn i tredje världen etc. För att främja en aktiv livsstil sponsrar företaget året om sporter som snowboard, skidor, skating och windsurfing.

 • Pieces by Bonbon 87 produkter

  Rebecka är en väl ansedd frisör och ägaren av salongkonceptet Bonbon. Då hon såg avsaknaden av moderiktiga håraccessoarer på marknaden, skapade hon ett helt unikt varumärke som erbjuder produkter med rätt känsla.

 • Pür 90 produkter

  PÜR är den hetaste mineralmakeupen från USA och alla produkter är i fast pressad form, go pressed no mess!PÜR är specialister på hud. Våra produkter är problemlösare som kompletterar dina befintliga hudvårdsprodukter och hjälper dig att uppnå ett naturligt vackert resultat – både med eller utan makeup. Med våra kompletta och trendriktiga färger, behöver du aldrig kompromissa med din personliga stil bara för att du vill se fräsch och naturlig ut. PÜR har bytt namn från Purminerals.

 • R

 • REF 42 produkter

  Att ta hand om håret och att hitta rätt produkter till håret ska vara enkelt, därför har REF. tagit fram en komplett serie med både vård och styling, till dig som kund och proffs. Med hjälp av de tre referensnumren som finns på varje produkt så vet du vilken produkt som passar dig bäst! REF. shampoo är Silikonfritt.

 • Revlon 40 produkter

  Revlons produkter håller alltid högsta kvalitet och deras kreativitet, visioner och expertis hjälper att ta fram varje kvinnas inre skönhet och personlighet via hennes hår. Revlon håller alltid högsta kvalité så du får ett garanterat enastående resultat.

 • Rostedt 16 produkter

  Rostedts produkter innehåller naturliga ingredienser som är ekologiskt odlade och rättvist producerade. Produkternas mix av naturligt och teknologiskt gör dom helt unika i sött slag. Man känner skillnaden efter endast en enda användning. Rostedt Euphorganics - Paradise captured!

 • S

 • Schwarzkopf 87 produkter

  Som ett av de tre bästa kosmetikamärkena i världen representerar Henkel & Schwarzkopf kvalitet, expertis samt innovation och har gjort det i över 111 år nu.

 • Sebastian 69 produkter

  Sebastians produkter som Sebastian Hydre Shampoo, Sebastian Hydre Conditioner, Sebastian Halo Mist, Sebastian Potion 9, Sebastian Volupt Volume Boosting Shampoo mm hittar du i vårt sortiment

 • So Eco 3 produkter

  Problem som skapas på grund av plastförpackningar omtalas alltmer i media och lägger vikt vid att företagen bör ta itu med avfallshantering samt överväga att skapa miljövänliga produkter. So Eco har gjort detta sedan 2012! Deras tillvägagångssätt innefattar miljöfokuserade principer som säkerställer en lägre miljöpåverkan genom ansvarsfulla produkter och förpackningar. So Eco är en officiell partner till Tree Nation och därmed planteras träd för varje 100 borstar som säljs! Detta bidrar inte bara till att bekämpa avskogning, men uppmuntrar också biologisk mångfald i en miljö som har blivit väldigt negativt påverkad av skogsbruk. samarbetet mellan So Eco och Tree Nation Nation stödjer lokalsamhällena samtidigt som utsläppen av CO² minskar.

 • T

 • The Laundress 8 produkter

  Bakom The Laundress står Gwen Whiting och Lindsey Boyd, båda med en examen från Cornell Universitys fiberteknik-, textil- och klädhanteringsprogram. Efter många år i modeindustrin med strikta klädkoder där många av kläderna krävde kemtvätt, tröttnade Gwen och Lindsey på att behöva gå till kemtvätten för att kunna tvätta många av sina exklusiva plagg. Att ta hand om sina textilier är att ge dem ett så långt liv som möjligt och på så sätt göra ett medvetet miljöval. The Laundress produkter har utvecklats för att vara enkla att använda, miljövänliga och effektiva. The Laundress har nu ingått ett unikt samarbete med det franska exlusiva dofthuset Le Labo. Le Labo är kända för sina omsorgsfullt sammansatta parfymer och botaniska hudvård. Tillsammans har The Laundress och Le Labo skapat bland annat fantastiska tvättmedel. Ett ikoniskt samarbete!

 • Tigi 31 produkter

  TIGI Bed Head är ett exklusivt hårvårdsmärke från företaget TIGI. Serien Bed Head innehåller produkter som tar hand om håret samtidigt som det stylas. Märket karaktäriseras av sina häftiga och färgstarka förpackningar. Seriens inriktning är att vara frigjord och busig – något som ger dig som användare stora friheter och möjligheter med produkterna.

 • Toppik 16 produkter

  Toppik är hårfibrer som du fördelar över de tunnare delarna och sedan fixerar med hjälp av Toppik Fiberhold Spray. Toppik ger dig direkt en fantastisk täthet och volym.

 • Treat My Color 8 produkter

  Treat my COLOR är vårdande färginpackningar / color masque som ger näring, skydd och som förbättrar både naturliga och kosmetiska hårfärger. Med sju olika nyanser är det enkelt att hitta den som passar just dig! treat my COLOR har samma ingrediensbas som COLOR.ME och bygger på honung, granatäpple, aloe vera och sheasmör.

 • U

 • Unwash 0 produkter

  Tre produkter för balsammetoden. Dom perfekta produkterna för balsammetoden. Balsam som rengör skonsamt håret utan att tvätta ur hårets naturliga oljor.

 • V

 • VJ 1890 by Isabella Löwengrip 0 produkter

 • W

 • Waterclouds 17 produkter

  Waterclouds produkter Waterclouds Volume Shampoo, Waterclouds Volume Ocean Mist, Volume Hairmousse, Volume Conditioner, Sculpting Fiberwax, Repair Shampoo, Waterclouds Repair Leave-in Conditioner, Repair Hairmask, Waterclouds Repair Argan Oil mm hittar du i vårt sortiment.

 • Wella 90 produkter

  Här hittar du ett stort sortiment av Wellas hårprodukter. Produkter för styling som; Wella Styling Texture Touch vax, Styling Super hårspray, Styling Shape hårgelé, Wella Styling Extra Volume Mousse. Shampoon och balsam som t.ex; Wella Lifetex Extra Rich Shampoo, Lifetex Color Protection balsam Produkter för toning och intensivtoning som t.ex; Wella Color Touch intensivtoning och Wella Color Fresh toning. Inpackningar och hårvård som t.ex; Wella Care Enrich Treatment Moisturizing inpackning

 • Whyred 0 produkter

  I 15 år har Whyred skapat ett unikt uttryck på den svenska och internationella modescenen. Whyred står för en skräddad minimalism med nutida inslag och kontraster i form av materialmixar och innovativ styling: att blanda en perfekt skräddad kostym med en arméparkas och ett par sneakers är typiskt för Whyred. Konst och musik är viktiga inslag i inspirationen och ses i alla kollektioner.