Wella Fusion Intensive Repair Box - Shampoo + Conditioner

43% Rabatt
Wella Fusion Intensive Repair Box - Shampoo + Conditioner - Hairsale.se
En Wella Fusion Box med ett härligt Schampo som reparerar skadat hår samtidigt som det rengör skonsamt + Ett Balsam som direkt hjälper till att skydda håret samt reder ut håret och skapar en smidig känsla. Passar optimalt till ett lite åldrande hår.

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

Beskrivning

Wella Fusion Intensive Repair Box - Shampoo 250 ml + Conditioner 200 ml

 

Härligt Schampo som reparerar skadat hår samtidigt som det rengör skonsamt + Ett Balsam som direkt hjälper till att skydda håret samt reder ut håret och skapar en smidig känsla. Har du medellångt till långt hår som lätt bryts av, så är det här produktserien för dig! Den erbjuder upp till 95% mer motståndskraft mot just brutna hårstrån.

 

Innovativ formula: Med Silksteel Fusion teknologi*, vilket är sammanslagningen av silke aminosyror och microlipider

 

*FUSION - VAD ÄR DET? 


Det är en fantastisk produktserie som är framtagen för att reparera skadat hår och för att skydda det in i framtiden. Vårt hår blir naturligt skörare och skörare med tiden, och håret går lätt av och blir frissigt och svårt att hantera. FUSION är inspirerat av trådarna som spindeln spinner, en av naturens starkaste fiber. FUSION tränger djupt ner i hårstrået och reparerar omedelbart de skadade partierna och stärker upp det igen. Även det mest trasiga håret känns som pånyttfött igen - mjukt, elastiskt och motståndskraftigt. Värt att prova va?

Tipsa om produkten