Löwengrip Care & Color Cell Renewal Facial Exfoliant 75ml

Löwengrip Care & Color Cell Renewal Facial Exfoliant 75ml - Hairsale.se

En kemisk ansiktspeeling som exfolierar på djupet. Effektiv för pigmenteringar, orenheter, förstorade porer, rynkor, rodnader, acne och pormaskar. Innehåller BHA (Salicylsyra) och AHA (Glycolsyra) som exfolierar både hudens yta och inuti porerna. Innehåller bisabolol som lugnar huden. 

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

Beskrivning

Advanced Skin Care Cell Renewal Facial Exfoliant från Löwengrip Care & Color är en kemisk ansiktspeeling som exfolierar på djupet. Den är effektiv för pigmenteringar, orenheter, förstorade porer, rynkor, rodnader, acne och pormaskar. Innehåller BHA (Salicylsyra) och AHA (Glycolsyra) som exfolierar både hudens yta och inuti porerna. Innehåller bisabolol som lugnar huden. Formuleringen har antiinflammatoriska och antibakteriella effekter på och i huden. Komplettera med solskydd dagtid. 

 

Mild och uppfriskande doft av apelsin.

 

Massera in ett tunt lager på rengjord hud, skölj ej av. Följ upp med ansiktsserum och ansiktscréme. Använd en gång i veckan eller vid behov. Kan även användas som intensivkur dagligen under cirka en veckas tid. Komplettera med solskydd dagtid.


Vid första användning:

Prova produkten på ett litet ställe i nacken och låt verka i 24 timmar innan applicering för att se om du tål produkten.

 

”Normalt använder jag exfolianten 1–2 gånger i veckan, men när jag behöver en extra boost i huden kör jag på med en intensivkur. Huden blir jämnare, mjukare, mer spänstig och med en helt ny lyster. Dessutom ökar den cellförnyelsen.”

–  Isabella Löwengrip, Creative Director LCC.

 

Råd från hudterapeut:

Använd exfolieringen 1–2 gånger i veckan, eller vid behov. Den kan även användas som en kur morgon och kväll i fem dagar för att få en snabbare effekt. Eftersom exfolieringen innehåller AHA- och BHA-syror löser dessa upp bindningen mellan de döda hudcellerna vilket gör att de automatiskt faller av. Det resulterar i en fantastisk lyser och en påökad cellförnyelse. Syrorna har även som uppgift att öka på fukthalten och reducera pigmenteringar – vilket i sin tur resulterar i en jämnare hudton och hudstruktur.

 

Essentiella ingredienser:

AHA-syra (Glykolsyra), vattenlöslig. Hjälper till att avlägsna gamla hudceller, motverka torr och narig hud samt att minska rynkor och linjer på huden. Extra effektiv för pigmenteringar, förstorade porer, rynkor och rodnad. Produkten innehåller 0,7% AHA.
BHA-syra (Salicylsyra), fettlöslig. Exfolierar på hudens yta och inuti porerna av salicylsyran som också löser upp fett och igentäppta porer. Extra effektiv för pigmenteringar, orenheter, förstorade porer, rynkor, rodnad, acne och pormaskar. Produkten innehåller 2% BHA.
Bisabolol, är utvunnen ur kamomill. Verkar inflammationshämmande och lugnar irriterad och känslig hud.Produkten har ett pH värde på ca 4.

 

Innehåll:

Aqua (Water), Propylene Glycol, Cocamidopropyl Dimethylamine, Salicylic Acid, Glycolic Acid, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Bisabolol, Sodium Hydroxide.

Tipsa om produkten

Upptäck mer

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: