Om Hairsale

ALLT OM HAIRSALE.SE

Hairsale.se är en arena för yttre Fåfänga i allmänhet, och för Hår- & Hudvård i synnerhet. Vi bygger vår verksamhet på lång erfarenhet, djup kunskap och stort intresse i allt som händer och sker i vår bransch. Dels genom alla Frisörer på vår egen salong Saxokam, men också genom att flera av oss har arbetat som representanter, ambassadörer och utbildare på flera av de största professionella varumärkena i Sverige. Och självklart utvecklas vi snabbast utifrån alla våra kunders krav och önskemål.

 

DET ÄR VI SOM ÄR HAIRSALE!

Så det är förmodligen någon av oss som plockar din order och packar ner den så fint vi kan. Och så fort vi bara hinner. Alla dagar i veckan. Det är någon av oss du mailar med om dina frågor, eller kanske pratar med när det är något du vill veta om din order. Vi är dessutom frisörer som dagligen arbetar med hår och hud på salong SAXOKAM i Sundsvalls Stenstad. Och vi testar produkter på oss själva och på våra kunder. För hår, hud och fåfänga är vårt stora intresse i livet. 

 

VI KAN ALLT OM HÅRVÅRD

Ja, vi kan verkligen allt om hår och om hur man vårdar det på bästa sätt. Och vi tar alla dina frågor på allvar och försöker svara dig så fort vi bara kan. Och är det frågor som vi av någon anledning inte kan svara på, så har vi direktkontakt med alla våra leverantörers produktchefer och frisörtekniker, så svar kommer alltid. Men maila gärna dina frågor, så tar vi tag i dom så fort vi kan.

 

Flera av oss är specialutbildade ambassadörer för våra professionella varumärken och deras produkter, så där får vi alltid information och kunskap tidigare än de flesta. Och den kommer vi att försöka dela med av oss här på våra inspirationssidor.

 

VI FINNS FÖR DIG

Hairsale.se är en kanal som skall underlätta för våra kunder. För Dig. Att lätt och snabbt hitta professionella produkter som är anpassade till ditt hår och din livsstil och att lika snabbt kunna få dom levererade hem till dig. Så att du sparar på din värdefulla tid och kan lägga den på annat kul.

Att ditt hår måste ha en frisörs omvårdnad med jämna mellanrum, det är vi säkra på att du redan är väl medveten om ;)

 

LOTTA 

äger och driver LOOP AB, vilket innebär HAIRSALE.SE och salongen SAXOKAM i Sundsvall.

 

Lotta är den som har hand om Kundtjänsten på Hairsale.se, och den som du mest troligt kommer att ha kontakt med om du har någon fråga om din leverans, eller allmänt om hur produkterna fungerar eller vad som skulle passa bäst för dig.

 

Lotta har förutom detta tidigare varit representant och produktutbildare för välkända varumärken som Paul Mitchell, Schwarzkopf Professional, L'anza och Rostedt Euphorganics, så hennes erfarenhet är lång och hennes kunskap är djup. Henne kan du tryggt vända dig till med dina hårrelaterade frågor. Och har hon inte svaret så söker hon det hos någon av våra experter i vårt stora Team -

 

ELLI

är vår Ambassadör för det nya spännande varumärket SYSTEM, som har skapats av det stora frisörföretaget WELLA / COTY. Och i sitt dagliga arbete på salongen så har hon stor kunskap i att arbeta med löshår, och då specifikt med HAIRTALK.

 

SYSTEM har en otroligt innovativ lösning för att skapa sin dagliga hårvårdsrutin, helt uppbyggd utifrån dig och ditt hår. Idag går man till en av de utvalda och utbildade frisörsalongerna som representerar SYSTEM om man vill göra en digital diagnos. Men snart kommer vi att kunna göra den på distans här på HAIRSALE.

Men sjävklart kan du själv välja ut ditt eget hårvårdskit från ett av de just nu mest utvecklade varumärkena, men vill du ändå ställa en fråga så kan du maila till info@hairsale.se så kommer ELLI att svara dig så snart som det är möjligt.

 

 

KATJA

är vår Ambassadör för varumärkena KÉRASTASE och NIOXIN. Och inget av dessa är helt okomplicerade, utan dom bygger på en avancerad teknologi som verkar för att göra gott för vårt hår och hårbotten. Men ändå med helt olika typer av problemlösningar

 

KÉRASTASE är ett av de lyxigaste varumärkena i hårvårdsbranschen, och har så varit i många år. Men det räcker inte med att ha en lyxig image, utan innehållet i flaskorna måste leva upp till de högt ställda förväntningarna. Och när det gäller Kérastase så blir man inte besviken. Det är produkter som gör gott. Men precis som med all hårvård, så gäller det att man väljer produkter som är anpassade till dina förutsättningar. Och Katja har gått alla utbildningar för att verkligen kunna säga sig vara Expert på det.

 

NIOXIN är främst skapat för dig som vill få mer volym i håret eller som har drabbats av någon typ av uttunning av håret. NIOXIN är ett system av produkter som faktiskt kan lösa många av dessa upplevda problemen, och man har vunnit priser för detta runt om i världen. Man kan starta upp behandlingen med en riktig boostbehandling hos en frisör, och sedan behandla sig själv hemma med de produkter som passar just ditt problem.

 

Ingen fråga om produkterna och dess användning är för svår för KATJA. Så har du en fråga, eller vill ha hjälp med att välja rätt, så maila till info@hairsale.se så skall du få ett svar så snart som möjligt.

 

 

LINDA

 

 

 

 

Visar 0 produkter