Allt om...

DET ÄR VI SOM ÄR HAIRSALE!

Så det är förmodligen någon av oss som plockar din order och packar ner den så fint vi kan. Och så fort vi bara hinner. Alla dagar i veckan. Det är någon av oss du mailar med om dina frågor, eller kanske pratar med när det är något du vill veta om din order. Vi är dessutom frisörer som dagligen arbetar med hår och hud på salong SAXOKAM i Sundsvalls Stenstad. Och vi testar produkter på oss själva och på våra kunder. För hår, hud och fåfänga är vårt stora intresse i livet. 

 

Visar 0 produkter

Nyheter

NEWS

Om Produkter

 

 

Om Hår

 

HAIR WE ARE!

Hairsales core business är hårvård! Vi älskar verkligen hår och allt vad man kan göra med det. Och vi vet också hur viktigt det är med rätt hårvård, och vilken effekt rätt hårvårdsprodukter kan ha för att du skall få ditt drömhår. Man kan tycka att det finns väldigt många typer av hår - rakt eller lockigt, kort eller långt, torrt eller fett - men med rätt hårvård så kan nästan alla uppnå det perfekta håret.

 

FRISÖREN ÄR DIN VÄN

Att man skall besöka en frisör med jämna mellanrum tror jag att vi kan vara överens om. Det är verkligen grunden för att få ett snyggt och lättskött hår. Vid ditt salongsbesök så kan du förutom att få en snygg frisyr och en läcker hårfärg, även få olika typer av boostbehandlingar för att vårda ditt hår och hårbotten. Behandlingar som sedan skall underhållas med professionella hårvårdsprodukter utifrån ditt hårs behov.

 

HÅRVÅRDS RUTINER I HEMMET

Om man vill uppnå, och bibehålla, det där perfekta håret så bör man lägga ner lite kärlek och omtanke på det mellan frisörbesöken. Att slarva med valet av hårvårdsprodukter kan snabbt förstöra allt det jobb som frisören lagt ner på ditt hår. Har du t.ex. lagt ner pengar på att färga ditt hår, så bör du också använda färgbevarande produkter för att förlänga hållbarheten maximalt.

 

1-2-3

En Hårvårdsrutin omfattar åtminstone 3 produkter - Schampo, Inpackning och Balsam. Det finns egentligen inget hår som inte behöver balsam. Om man inte tycker att håret känns bra efter en komplett hårvårdsrutin, då har man helt enkelt fel typ av produkter.

 

Om Hårverktyg

ALLT OM HÅRVERKTYG

 

Om Sustainable Beauty

DET NYA NORMALA

Hår- och Hudvårdsprodukter har under de senaste 10 åren förändrats och förbättras på många sätt. Det började med att marknaden började ifrågasätta sulfater och parabener i produkterna. Även om det egentligen kanske inte var det som var de värsta ingredienserna i produkterna, och inte heller hade man koll på vad man ville ha istället, så satte det i alla fall fart på utvecklingen av att skapa produkter som är snällare mot håret, mot användarna och mot miljön.

 

SULFAT- OCH PARABENFRITT ÄR NÄSTAN DÅTID

Idag är det nästan så att  'sulfat- och parabenfritt' är en självklarhet, åtminstone när det gäller alla nyare produkter och varumärken. Men nu så slåss man för att vara så 'sustainable' som det bara går, och i alla led.

 

TOTAL SUSTAINABLE BEAUTY ÄR NUTID

Det gäller idag att ha koll på hur de naturliga och ekologiska ingredienserna odlas och skördas, att produkterna produceras i fabriker som drivs av solceller, ingredienserna skall vara Vegan och Cruelty Free, flaskorna skall vara OWP, frakterna skall vara ekosmarta och så korta som möjligt - och samtidigt skall innehållet leva upp till alla de krav som vi som frisörer, och du som kund ställer. Stor utmaning för producenterna, men stor vinning för oss och vår miljö. We Like!

 

ALLAS ANSVAR

Hairsale rekommenderar alltid att försöka välja ekosmarta produkter i den mån det går. Vi vill ännu inte skriva det på näsan, att det ena är helt fel och det andra är helt rätt. Vi kan bara försöka att presentera ett så brett urval av produkter och varumärken som möjligt och samtidigt informera om vilka vi verkligen rekommenderar. Men det måste ligga på allas ansvar, och i allas intresse, att göra kloka och väl medvetna val.

 

HAIRSALES ANSVAR

Hairsale litar på den information som varje leverantör och varumärke presenterar för oss och marknaden. När ett varumärke t.ex. sätter en Vegan logotype på en produkt, så informerar vi våra kunder om det. Vi har ingen möjlighet att göra extra kontroller, utan litar som sagt fullt ut på den information som vi får, och kan inte ta ansvar för om någon anser att informationen inte stämmer. Fair enough?

 

 

Visar 0 produkter

Om Hairsale

ALLT OM HAIRSALE.SE

Hairsale.se är en arena för yttre Fåfänga i allmänhet, och för Hår- & Hudvård i synnerhet. Vi bygger vår verksamhet på lång erfarenhet, djup kunskap och stort intresse i allt som händer och sker i vår bransch. Dels genom alla Frisörer på vår egen salong Saxokam, men också genom att flera av oss har arbetat som representanter, ambassadörer och utbildare på flera av de största professionella varumärkena i Sverige. Och självklart utvecklas vi snabbast utifrån alla våra kunders krav och önskemål.

 

DET ÄR VI SOM ÄR HAIRSALE!

Så det är förmodligen någon av oss som plockar din order och packar ner den så fint vi kan. Och så fort vi bara hinner. Alla dagar i veckan. Det är någon av oss du mailar med om dina frågor, eller kanske pratar med när det är något du vill veta om din order. Vi är dessutom frisörer som dagligen arbetar med hår och hud på salong SAXOKAM i Sundsvalls Stenstad. Och vi testar produkter på oss själva och på våra kunder. För hår, hud och fåfänga är vårt stora intresse i livet. 

 

VI KAN ALLT OM HÅRVÅRD

Ja, vi kan verkligen allt om hår och om hur man vårdar det på bästa sätt. Och vi tar alla dina frågor på allvar och försöker svara dig så fort vi bara kan. Och är det frågor som vi av någon anledning inte kan svara på, så har vi direktkontakt med alla våra leverantörers produktchefer och frisörtekniker, så svar kommer alltid. Men maila gärna dina frågor, så tar vi tag i dom så fort vi kan.

 

Flera av oss är specialutbildade ambassadörer för våra professionella varumärken och deras produkter, så där får vi alltid information och kunskap tidigare än de flesta. Och den kommer vi att försöka dela med av oss här på våra inspirationssidor.

 

VI FINNS FÖR DIG

Hairsale.se är en kanal som skall underlätta för våra kunder. För Dig. Att lätt och snabbt hitta professionella produkter som är anpassade till ditt hår och din livsstil och att lika snabbt kunna få dom levererade hem till dig. Så att du sparar på din värdefulla tid och kan lägga den på annat kul.

Att ditt hår måste ha en frisörs omvårdnad med jämna mellanrum, det är vi säkra på att du redan är väl medveten om ;)

 

LOTTA 

äger och driver LOOP AB, vilket innebär HAIRSALE.SE och salongen SAXOKAM i Sundsvall.

 

Lotta är den som har hand om Kundtjänsten på Hairsale.se, och den som du mest troligt kommer att ha kontakt med om du har någon fråga om din leverans, eller allmänt om hur produkterna fungerar eller vad som skulle passa bäst för dig.

 

Lotta har förutom detta tidigare varit representant och produktutbildare för välkända varumärken som Paul Mitchell, Schwarzkopf Professional, L'anza och Rostedt Euphorganics, så hennes erfarenhet är lång och hennes kunskap är djup. Henne kan du tryggt vända dig till med dina hårrelaterade frågor. Och har hon inte svaret så söker hon det hos någon av våra experter i vårt stora Team -

 

ELLI

är vår Ambassadör för det nya spännande varumärket SYSTEM, som har skapats av det stora frisörföretaget WELLA / COTY. Och i sitt dagliga arbete på salongen så har hon stor kunskap i att arbeta med löshår, och då specifikt med HAIRTALK.

 

SYSTEM har en otroligt innovativ lösning för att skapa sin dagliga hårvårdsrutin, helt uppbyggd utifrån dig och ditt hår. Idag går man till en av de utvalda och utbildade frisörsalongerna som representerar SYSTEM om man vill göra en digital diagnos. Men snart kommer vi att kunna göra den på distans här på HAIRSALE.

Men sjävklart kan du själv välja ut ditt eget hårvårdskit från ett av de just nu mest utvecklade varumärkena, men vill du ändå ställa en fråga så kan du maila till info@hairsale.se så kommer ELLI att svara dig så snart som det är möjligt.

 

 

KATJA

är vår Ambassadör för varumärkena KÉRASTASE och NIOXIN. Och inget av dessa är helt okomplicerade, utan dom bygger på en avancerad teknologi som verkar för att göra gott för vårt hår och hårbotten. Men ändå med helt olika typer av problemlösningar

 

KÉRASTASE är ett av de lyxigaste varumärkena i hårvårdsbranschen, och har så varit i många år. Men det räcker inte med att ha en lyxig image, utan innehållet i flaskorna måste leva upp till de högt ställda förväntningarna. Och när det gäller Kérastase så blir man inte besviken. Det är produkter som gör gott. Men precis som med all hårvård, så gäller det att man väljer produkter som är anpassade till dina förutsättningar. Och Katja har gått alla utbildningar för att verkligen kunna säga sig vara Expert på det.

 

NIOXIN är främst skapat för dig som vill få mer volym i håret eller som har drabbats av någon typ av uttunning av håret. NIOXIN är ett system av produkter som faktiskt kan lösa många av dessa upplevda problemen, och man har vunnit priser för detta runt om i världen. Man kan starta upp behandlingen med en riktig boostbehandling hos en frisör, och sedan behandla sig själv hemma med de produkter som passar just ditt problem.

 

Ingen fråga om produkterna och dess användning är för svår för KATJA. Så har du en fråga, eller vill ha hjälp med att välja rätt, så maila till info@hairsale.se så skall du få ett svar så snart som möjligt.

 

 

LINDA

 

MATILDA

 

 

 

Kevin Murphy Hair Rehab

Här skapas skräddarsydd skönhet

 

Tillsammans med KEVIN MURPHY så kan du skapa en skräddarsydd hårvårdsrutin helt utifrån dina egna önskemål om hårvård, och vilket drömresultat som du ser framför dig. Men kom ihåg - det finns inga genvägar till det perfekta håret ;)

 

KEVIN MURPHY lägger ner enormt mycket tid och resurser för att på bästa sätt uppfylla dessa behov och önskemål, och att på ett ekosmart sätt lösa alla dessa hårrelaterade problem. Olika kunder kan ha olika problem t.ex. beroende på vilken säsong det är eller var man befinner sig i livet. Men allt Kevin Murphy ser framför sig är att göra alla kunder nöjda.

 

Du är kanske ute efter en helt ny hårvårdsrutin för att nå dina drömmars mål, eller du behöver kanske en engångsboost för att få in håret på en ny bana i utvecklingen. Kevin Murphy har lösningen. Det finns sällan en "one size fits all" lösning, utan man får oftast försöka skapa sin egen hårvårdsrutin som kan leva upp till dina krav. Och som alltid, så är din bästa vän i nöden - din frisör!

 

Men här har vi skapat några riktigt användbara hårvårdsrutiner utifrån de vanligaste förutsättningarna vad det gäller hårets utgångsläge och vilka mål man söker. 

 

Enjoy!

 

 

 

 

 

♥