Nyheter

NEWS

Visar 0 produkter

Wella Ultimate Repair

14 SEPTEMBER 2023

WELLA PROFESSIONALS ULTIMATE REPAIR

  

9 av 10 kvinnor gör något som skadar håret, varje dag. Nu finns en lösning: nya ULTIMATE REPAIR.

 

PATENTERAD TEKNIK FÖR ULTIMATE REPAIR

Den första inspirationen kom från huden, som har förmågan att reparera sig själv från skador på två sätt: regenerering av nya celler från insidan och återställande av en skyddande barriär på utsidan.


Tyvärr kan håret inte kan återhämta sig som huden gör. Utmaningen var att återskapa hudens reparerande egenskaper, men för håret lyckades vi med ULTIMATE REPAIR.
Innovationen kom genom att kombinera två hudvårdande ingredienser: Alfahydroxisyra (AHA) och Omega-9. Tillsammans reparerar de alla hårtyper och texturer inifrån och ut.Det är den senaste innovationen från Wella Professionals: 300 forskare, 500+ patent, 140+ år av pålitlig, professionell hårvårdsexpertis. Alltsammans i ULTIMATE REPAIR.

 

REPARATION INIFRÅN OCH UT

ALFAHYDROXISYRA ÅTERUPPBYGGER BINDNINGAR PÅ INSIDAN:
Denna organiska syra är tillräckligt liten för att penetrera hårfibrerna på djupet. Det återuppbygger vätebindningarna i fiberstammen och ger en stark hårkärna.OMEGA-9 SKYDDAR HÅRET UTVÄNDIGT
Denna bioidentiska lipid riktar in sig på hårfibrernas utsida. Den täcker ytan och fyller ut fjällskiktet för att återskapa en skyddande barriär.

 

 

STJÄRNAN I ULTIMATE REPAIR-RUTINEN

Miracle Hair Rescue är en stor innovation inom Bond Repair-teknologi. Lätt leave-in-spray som reparerar alla hårtyper inifrån och ut på bara 90 sekunder – det är mindre än halva tiden jämfört med ledande konkurrenter som reparerar bindningar.


99 % färre avbrutna hårstrån
♥ 12 gånger slätare
Extra glans

 

 

 

ULTIMATE REPAIR 4 STEP ROUTINE

 

Den här utprovade 4-stegs hårvårdsrutinen reparerar ditt hår snabbt och effektivt. Magic!

 

STEP 1: Shampoo 250 ml


Ett djuprengörande schampo. Detta löddrande lättviktiga schampo med patenterad Metal Purifier-teknik hjälper till att avlägsna orenheter som kan orsaka skador på håret och börjar återuppbygga håret inifrån och ut. Innehåller alfahydroxisyra och omega 9. Den lätta formulan rengör håret med ett lyxigt lödder och gör att det ser friskt, glänsande och lent ut.

STEP 2: Conditioner 200 ml
FÖR SKADAT HÅR DÄR EN LÄTTVIKTIG KÄNSLA ÖNSKAS


Uppnå starkare, friskare och glansigare hår efter varje användning med detta balsam. Ett balsam för daglig användning som synligt reparerar skadat hår innehåller en patenterad teknologi som kombinerar alfahydroxisyra (AHA) och omega 9. AHA återuppbygger bindningarna i fiberstammen för en stark hårkärna och Omega 9 återställer fjällskiktet i värme- och blekskadat hår för att återskapa dess skyddande barriär. Parabenfri och passar alla hårtyper.

ALT. STEP 2: Mask 150 ml
FÖR MYCKET SKADAT HÅR DÄR INTENSIV MJUKHET OCH REPARATION ÖNSKAS

 

En lyxig mask som reparerar hår som skadats av UV, värmeverktyg, hårförlängning, hårsnoddar och blondering. Ger synbart slätare, friskare och mer lättstylat hår genom riktad adaptiv teknologi. Passar alla hårtyper

 

 • Reparerar håret inifrån och ut
 • 6x lättare att reda ut blött hår*
 • Omedelbar minskning av frissigt hår
 • Behandlar de mest skadade områdena för att reparera hårstrån från insidan och
  återfukta håret på utsidan

 

STEP 3: Miracle Hair Rescue 95 ml


En riktigt lyxig leave-in-spray som reparerar skadat hår på bara 90 sekunder. Efter en användning blir håret 12 gånger slätare och synligt förändrat, med 99 % färre avbrutna hårstrån och legendarisk glans som varar i upp till fyra tvättar. Innehåller alfahydroxisyra (AHA) som återuppbygger hårets inre styrka och omega 9 som återställer utsidan på värme- och blekskadat hår.

STEP 4: Protective Leave-in 140 ml


En delikat och lyxig hårcreme som fungerar som ett serum. Den skyddar omedelbart skadat hår från fem viktiga faktorer: avbrutna hårstrån, UV-strålning, värme, mekaniska skador och överdriven frissighet. Denna 5-in-1-styler reparerar synligt blekt och värmeskadat hår och minskar frissighet i upp till 72 timmar, vilket gör håret mjukt, silkeslent och 8x slätare. Lämpligt för alla hårtyper.

 

Kevin Murphy Killer.Curls

30 MAJ 2023

KEVIN MURPHY KILLER.CURLS

 

Med inspriration från hudvården använder Kevin Murphy en rad teknologibaserade ingredienser som matchas med stjärningrediensen ekologisk havremjölk för att bidra till att förfina och återfukta hårets alla texturer, vilket gör det mjukt och friskt.

 

Genom tillägget av Refining Complex har man lyckats med att inkludera enbart funktionella ingredienser som samverkar. Det håller formlerna enkla och effektiva och man utnyttjar verkligen det bästa av både vetenskap och natur för att vårda och förfina texturen.

 

"I was looking for a way to help define, enhance, and refine textured hair eith gentle ingredients that helped create greatlooking air-dried hair. We developed this new set of KILLER.CURL products with every iniquely textured head of hair in mind, from waves to curls to coils"

MR. KEVIN MURPHY

 

 

 

 

Maria Nila Coils & Curls

 14 MAJ 2023

MARIA NILA COILS & CURLS

 

Hårvårdsserien Coils & Curls är fylld med vårdande och återfuktande ingredienser för att ge dig en smidig tvätt- och stylingrutin. Serien är framtagen för alla med lockigt hår – vågor, lockar eller coils – som vill skapa en rutin som hjälper till att ge aktivera livlösa lockar, återfukta på djupet och ge håret massor av glans. Tack vare en enkel men effektiv hårvårdsrutin bestående av Co-Wash, Finishing Treatment och Oil In Cream blir det enkelt att ta hand om texturerat hår.

 

Som alla Maria Nilas produkter är Coils & Curls serien 100% veganska, producerade i Sverige och har klimatkompenserade förpackningar.

 

Aktiva ingredienser som aktiverar dina lockar

 

Alla Coils & Curls produkter är berikade med flera näringsrika och aktiva ingredienser som definierar och vårdar lockar för bättre styrka och hållbarhet. Coils & Curls-serien innehåller inte sulfater, parabener eller silikoner.

 

Curl Guard Complex – Sheasmör, Avokadoolja och Nyponolja i en unik kombination som återfuktar håret och hjälper till att förbättra hårets glans och elasticitet för att förhindra skador på håret.

 

♥  Soothing Mix – en blandning av Jojobaolja, Aloe Vera, Hibiscusextrakt och Vitamin E som arbetar för att skydda både stråna och hårbotten. Med aktiva och lugnande egenskaper återfuktas och återställs balansen för både hår och hårbotten.

 

♥ Colour Guard Complex – Solrosolja och Quaternium-95 bibehåller hårfärgen och undviker att färgen skadas av tvätt, styling och UV-strålar.

 

 

 

Olaplex Lashbond Building Serum

Med ett enkelt svep, ger OLAPLEX LASHBOND™BuildingSerum dig de bästa förutsättningarna för fylligare, längre och starkare fransar med maxad volym!

 

Nu har vi skapat ett sätt för den beryktade OLAPLEX-teknologin att gå in och helt förändra en annan kategori - nya Olaplex Fransserum är bryggan mellan hårvård och hudvård.

 

FÅ VACKRARE FRANSAR MED OLAPLEX VETENSKAP

LASHBOND™ BUILDING SERUM är lösningen för de fem vanligaste fransproblemen, och helt utan oönskade effekter.

 

LÄNGD

  VOLYM & DEFINITION

  FÖRLÄNGD TILLVÄXTFAS

√  TORRA OCH SKADADE FRANSAR

√  AVSAKNAD AV NATURLIG FORM OCH LYFT

 

 VAD SOM GÖR LASHBOND™ BUILDING SERUM UIKT

 

√  Olaplex exklusiva formula som är säker för dina ögon, och utan kontroversiella ingredienser med oönskad effekt på dina ögon.

 

√  Olaplex patenterade molekyl! Vistte du att det patentet gäller både för hår och hud?

 

√  Irriterar inte dina ögon. Testad av ögonläkare. 

 

√  En Olaplex-exklusiv peptidblandning

 

 

ÖVERSIKT AV AKTIVA INGREDIENSER I LASHBOND™ BUILDING SERUM 

 

√  OLAPLEX PEPTIDE COMPLEX TECHNOLOGY

En Olaplex-exklusiv peptidblandning samt extrakt från rödklöver som stödjer den naturliga tillväxtcykeln och förlänger fransens tillväxtfasför att på så sätt  främja utseendet av längre, tjockare, starkare och fylligare fransar.

 

√  OLAPLEX BONF BUILDNING TECHNOLOGY

 Stärker hudbarriären vid fransraden. Frisk hud främjar en naturligt ökad franstillväxt.

 

√  OLAPLEX NÄRANDE KOMPLEX

Hyaluronsyra och Biotinminskar intrycket utav torra och sköra fransar och ger istället rätt förutsättningar för friska och hälsosamma fransar. 

 

ANVÄNDNING

√ Använd 2 gånger om dagen, morgon och kväll, och alltid på ren och torr hud.

√ Doppa borsten en gång och applicera på huden längs den övre franslinjen på båda ögonen.

√ Tvätta inte av.

√ Låt torka i minst 90 sekunder innan applicering av andra ögonprodukter.

√ Applicera INTE på den nedre franslinjen!

 

TIPS

För alla franstyper och fungerar även för dig med kontaktlinser och/eller har en ögonfransförlängning

 

EFFEKT

Kliniska studier visar förbättrad kvalité på dina fransar redan efter två veckor och tillväxt redan efter fyra veckor och framåt.

 

 

 

Visar 0 produkter

Living Proof Triple Bond Complex

FRAMTIDENS STYRKA OCH HÅRREPARATIONER

Triple Bond Complex skapar helt nya bonds i hårstrået samtidigt som den reparerar gamla. Revolutionerande 3D Fortifying Technology kopplar ihop bindningarna permanent på ett helt unikt sätt och gör ditt hår 8x starkare.

 

TRIPLE BOND COMPLEX

En leave-in-behandling som med hjälp av värme gör håret 8x starkare efter endast en användning. Den första teknologin någonsin som skapar nya bindningar och reparerar trasiga bindningar av alla slag i hårstrået samt skyddar mot framtida skador. UV-skydd och värmeskydd upp till 230 °C. Triple Bond Complexbygger på unik 3D teknologi som gör ditt hår 8x starkare, slätare och glansigare.

 

 • Triple Bond Complex är en högkoncentrerad formula, så det är bäst att börja med en liten mängd och tillföra mer efter behov.

 • Applicera på rent, fuktigt hår, med fokus på mellan­längder till toppar. Se diagrammet nedan för väg­ledning om applicering. Kamma gärna igenom håret för jämnare fördelning.

 • Vänta 10 minuter efter applicering av Triple Bond Complex innan du fönar/applicerar värme.

 • Styling- och andra vårdande produkter kan appliceras ovanpå Triple Bond Complex efter 10 minuter.

 

VARFÖR APPLICERA VÄRME?


Triple Bond Complex har utvecklats för att utnyttja värmens kraft. Faktum är att tillskottet av värme frigör 3D-förstärkningstekniken för att aktivera reparation av kovalenta bindningar så att resultatet håller i flera schamponeringar. Om ingen värme används kommer 3D Fortifying Technology fortfarande att reparera och fylla på jon- och vätebindningar. Alla värmeappliceringar fungerar – lockiga hår kan fönas med tratt 50% och självtorka resten eller självtorka och följa upp med en locktång eller plattång efteråt.

 

VARFÖR VÄNTA 10 MINUTER?


10 minuter är den tiden som behövs för att teknologin ska hinna tränga igenom hårstrået och utöva sin reparationsmagi. Under tiominutersperioden jobbar teknologin hårt. Den tränger då in i cortex, bygger 3D-nätverket, fyller på förlorade lipider och fyller i luckor på utsidan av fjällskiktets yta.

 

 

 

PROBLEMET

Håret utsätts för mycket skada i vardagen. När du stylar håret krävs antingen mekaniskt slitage, kemikalier eller värme för att bryta bindningarna som håller hårstrånas form, vilket försvagar håret med tiden. Dessutom skadar färgnings- och blekningsprocesser fiberns inre strukturella integritet, vilket resulterar i hårstrån som är mer benägna att brytas av. Miljöfaktorer, som förändringar av vattnet, kan också skada håret och är svåra att förebygga.

 

LÖSNINGEN

Vår patentsökta teknik konstruerar ett 3D-nätverk i hårfibern, som omedelbart stärker dess kärnstyrka genom att reparera brutna bindningar och skapa nya. Resultatet blir ett hår som ser nytt och fräscht ut. Genom att tillföra värme bildas långvariga kovalenta bindningar som gör resultatet håller.

 

NYCKELINGREDIENSEN

3D Fortifying Technology
Vår patentsökta hjälteingrediens är en vegansk biobaserad molekyl som faktiskt kan penetrera håret och skapa nya bindningar – väte, jon och kovalenta bindningar. Dess struktur består av sex fosfatfunktionella grupper som kan tvärbinda och stabilisera proteiner och proteinkedjor i hårfibern.

När 3D Fortifying Technology aktiveras av värme, interagerar dessa fosfatgrupper med hårfibern och skapar ett tredimensionellt nätverk i varje hårstrå. Detta 3D-nätverk stärker hårstrukturen, skapar nya bindningar och reparerar trasiga bindningar, vilket förbättrar hårets kärnstyrka.

3D Fortifying Technology skyddar också mot framtida skador, vilket gör att du kan styla utan kompromisser, och det är kliniskt bevisat att den återuppbygger strukturen i ditt hår– vilket gör det 8x starkare, slätare och glansigare efter bara en användning.

 

Visar 0 produkter

Björk Växa Kids

24 AUGUSTI 2022

BABY & BARN

Björks produkter skapas av utvalda ingredienser med hantverksmässig precision, i nära samarbete med erfarna kemister, produktutvecklare och oberoende experter. Produkter som är skonsamma, hudvänliga och dermatologiskt testade. Utvecklade för ditt barns känsliga hud.

 

 

HUVUDINGREDIENSER

 

BJÖRKEXTRAKT - ett växtextrakt som ger anti-irriterande och antioxidativa egenskaper för hår och hud.

 

♥ HAVREXTRAKT - ett välkänt och erkänt spannmål som också används som en medicinalväxt för lugnande fytoterapi*-behandlingar. Lugnande och vårdande - för känslig hud.

 

 HAVREOLJA - återfuktar och fuktar huden, förbättrar hudbarriären, rik på fettsyror identiska med hudens, skyddar, mjukar upp, jämnar ut och reparerar. Havre är ett välkänt spannmål som också används som medicinalväxt för lugnande fytoterapi* behandlingar. Lugnande och konditionerande – för känslig hud.

 

♥ PANTHENOL - för skydd, glans och fukt. DL-Panthenol är provitamin av DL-Pantotensyra (Vitamin B5), välkänt hårbalsam som återställer glans och liv till livlöst hår samtidigt som elasticiteten förbättras.

 

*Alternativ behandlingsmetod, där örters och medicinalväxters läkande effekt står i centrum.

 

 

KVALITET OCH MILJÖ

 

Vid utvecklingen och tillverkningen av Växa är arbetet med kvalitets- och miljöfrågor intergrerat i alla led. Från val av leverantörer via produktutveckling och tillverkning, fram till att den färdiga produkten står på butikshyllan.

 

Alla Björks produkter är dermatologiskt testade och Växa - Kids Shampoo & Body Wash har även genomgått tear-free test*.

 

Man följer strikt de gällande miljö- och kosmetikalagar. Genom interna och externa kontroller säkerställs det kontinuerligt att Växa uppfyller alla krav, samtidigt som det ger en möjlighet att ständigt förbättras såväl miljömässigt som kvalitetsmässigt.

 

*Test under överinseende av en ögonläkare vid ett forskningslaboratorium.

 

 

 

K18 Shampoo

17 AUGUSTI 2022

ÄNTLIGEN! - K18 PRESENTERAR 2 MAGISKA SHAMPOON

 

I Februari 2021 hade K18 premiär i Sverige, och vilken megasuccé den gjort. K18 innehåller en magisk molekyl som återställer skador på håret på endast 4 minuter. Kliniskt bevisat. Och framgångarna har inte bara skett i Sverige utan i hela världen. Och den är älskad båda av Frisörerna och Konsumenterna.

 

Vi har länge efterfrågat några riktigt bra vårdprodukter i K18-familjen, och nu kan vi äntligen presentera 2 efterlängtade schampon - ett djuprengörande detoxshampoo, som är den perfekta förbehandlingen inför en K18 Hair Mask behandling, och ett pH optimerat shampoo som kan användas dagligen.

 

Enjoy!

 

K18 PEPTIDE PREP™ Detox Shampoo, 250ml

med patenterade K18Peptide™*

 

PEPTIDE PREP™ Detox Shampoo är ett färgsäkert, djuprengörande schampo som avlägsnar produktavlagringar och tillför näring samt fukt, för ett rent och friskt hår.

 

Djuprengöring av hår och hårbotten:

Schampot rengör effektivt hårsäckarna samtidigt som det tvättar bort all typ av orenheter, oljor, silokoner samt alla avlagringar från olika typer av produkter som du använder i håret – 99% av produktrester, 95% av sebum + 76% av kopparreduktion* efter endast 1 användning av produkten! (*Resultat som observerats på en blekt hårslinga efter 1 hårtvätt med PEPTIDE PREP™ Detoxschampo)

 

Förbereder håret maximalt:

Schampot preparerar och förbereder håret för en maximal effekt av K18 Molecular Repair Leave-in Mask. Allting fungerar bättre i ett riktigt rent hår och det gäller även hårfärger som blir mer levande, kemiska behandlingar och inpackningar blir mer effektiva och stylingprodukter fungerar bättre.

 

Skapar förutsättningar för ett friskt hår:

Schampot har en färgsäker formula som har skapats utifrån kravet att det skall rengöra på djupet men samtidigt utan att påverka din hårbotten negativt.

 

 

*K18Peptide™

skyddar hårets naturliga balans av fukt och protein från förlust som kan uppstå under tvätt, samtidigt som håret känns mjukt, starkt, friskt och rent.

 

 

PEPTIDE PREP™ Detox Shampoo rengör hår och hårbotten på djupet.

Ett färgsäkert rikt lödder rensar de tilltäppta hårsäckarna från smuts, fett, silikoner, metaller (nickel, kadmium, bly, zink och järn) och tunga produktavlagringar utan att störa håret eller irritera hårbotten.

 

En enda hårtvätt avlägsnar:

 • 99 % produktavlagringar *
 • 95 % överflödigt sebum/oljor *
 • 76 % koppar *

 

*Resultat som observerats på en blekt hårslinga efter 1 hårtvätt med PEPTIDE PREP™ Detoxschampo.

 

Innehåll

Formulans 17 hudvårdsinspirerade ingredienser avlägsnar pålagringar och rengör utan att vara påfrestande för hår, hårbotten och färg. Du kan vara trygg med vad den innehåller och vad det inte innehåller (inga onödiga tillsatser).

 

Vår patenterade K18 Peptide™ minskar den proteinförlust som kan uppstå under tvätt och kemiska behandlingar, så att håret känns mjukt, starkt, friskt och rent.

 

Aktivt kol + salicylsyra rengör utan att skada eller påverka färgen samtidigt som produktens optimerade pH-värde inte påverkar balansen i håret och/eller hårbotten. Aktivt kol absorberar gifter, överflödiga oljor och orenheter i håret och/eller hårbotten. Salicylsyra rensar bort sebumuppbyggnad i hårsäckarna utan att avlägsna fukt och viktiga lipider.

 

Egenskaper & Fördelar

 

♥ Veganskt

♥ Cruelty-free

♥ Färgsäkert

♥ Icke-sensibiliserande

♥ Testat av hudläkare

♥ pH-värde: 3.8-4.2

 

 

Fritt från:

♥ Sulfater

♥ Parabener

♥ Ftalater

♥ Lilial

♥ Silikoner

♥ Konstgjorda färgämnen

♥ Natriumklorid

♥ Formaldehyd

♥ Formaldehydgivare

 

 

 

K18 PEPTIDE PREP™ pH Maintenance Shampoo, 250ml

med patenterade K18Peptide™*

 

PEPTIDE PREP™ pH Maintenance Shampoo är ett skonsamt, rengörande schampo med optimerad pH-nivå som kan användas vid varje tvätt utan att störa hårets och hårbottens naturliga pH-nivåer.

 

Rengör håret samtidigt som det jämnar ut det:

Ett riktigt effektivt, men samtidigt milt schampo som rengör håret från alla orenheter + olja vilket ger håret optimal näring och gör det lätt att hantera och verkar även för att släta ut hårstrået vilket gör det mjukt och lätt att hantera.

 

Skapat för daglig användning:

En pH-balanserad formula riskerar inte att förstöra hårfibern eller hårbotten utan kan tryggt användas dagligen om du så önskar och behöver. Ett pptimerat pH-värde påverkar inte balansen i håret eller hårbotten. Formulan skyddar keratinet, bibehåller styrkan och håller fjällskiktet stängt under tvätt, vilket skyddar hårets naturliga fuktnivåer.

 

Skapar förutsättningar för ett friskt hår:

En formula som är skapad så att du inte på något sätt stör balansen i hårets eller hårbottens miljö. Effektiva, säkra, rengörande ämnen som bryter ner och avlägsnar smuts och olja samt tillför håret näring.

Växtbaserade aktiva ämnen som skapar ett rikt lödder med rengörande effekt utan att irritera eller lämna avlagringar i håret eller hårbotten.

 

 

*K18 Peptide™

Skyddar hårets naturliga balans av fukt och protein från förlust som kan uppstå under tvätt, samtidigt som håret känns mjukt, starkt, friskt och rent.

 

 

Fördelar & Egenskaper

 

♥ Veganskt

♥ Cruelty-free

♥ Färgsäkert

♥ Icke-sensibiliserande

♥ testat av hudläkare

♥ pH-värde: 4,0–5,0

 

 

Fritt från:

♥ Sulfater

♥ Parabener

♥ Ftalater

♥ Lilial

♥ Silikoner

♥ Konstgjorda färgämnen

♥ Natriumklorid

♥ Formaldehyd

♥ Formaldehydgivare

 

 

 

 

 

Visar 0 produkter

Olaplex No 4C Clarifying Shampoo

9 AUGUSTI 2022

OLAPLEX HAR SKAPAT ETT DJUPRENGÖRANDE SCHAMPO SOM INTE TORKAR UT HÅRET!

 TEASER - SLÄPPS FÖR FÖRSÄLJNING 22 AUGUSTI

 

Olaplex No.4C är ett avancerat djuprengörande schampo, baserat på Olaplex exklusiva rengöringsteknologi. Det ger en kraftfull djuprengöring och tar bort produktrester och orenheter för att skapa ett friskare, välmående hår – utan att varken bli torrt ellet stripigt.

 

Avlägsnar ytligt mineraler från hårt vatten, klor, överflödiga oljor och produktrester från hårets fjällskikt efter bara en användning

♥ Återfuktande formula som gör håret rent, mjukt, glansigt och livfullt

♥ Innehåller OLAPLEX patenterade Bond-Building Technology™ för att stärka håret och göra det mer motståndskraftigt

 

Använd Olaplex 4C varje vecka, eller innan hårinpackning och andra behandlingar för maximal prestanda.

 

 

Varför ska jag använda Olaplex No.4C?

Metaller, mineraler och produktrester kan göra att håret känns matt, torrt och livlöst. Det kan även påverka hårfärgen och att effekten av hårbehandlingar och stylingprodukter inte ger önskat resultat. Olaplex No.4C hjälper till att tvätta bort de faktorer som påverkar hårets kvalitét, förutom att rengöra håret på djupet – innehåller det även Olaplex patenterade molekyl som stärker håret och gör det mer motståndskraftigt.

 

Olaplex No.4C har en återfuktande formula som gör ditt hår mjukt, glansigt och livfullt. Om du använder No.4C innan hårinpackning eller andra hårbehandlingar ger du ditt hår de bästa förutsättningarna för maximal prestanda.

 

Vem kan använda Olaplex No.4C?

No.4C passar alla hårtyper och texturer. Oavsett om du har färgbehandlat eller obehandlat hår så påverkas det av produktrester, överflödiga oljor och yttre faktorer. Om du exempelvis har egen brunn eller hårt vatten kommer No.4C hjälpa att ta bort metaller och mineraler på hårets fjällskikt, som kan påverka hårets kvalitét.

 

Vad är skillnaden på Olaplex No.4C och No.4?

Olaplex No.4 är ett schampo som du använder vid varje tvätt.

Olaplex No.4C är ett djuprengörande schampo som du kan använda veckovis eller varannan vecka. Det fungerar även utmärkt att använda innan hårbehandlingar eller hårinpackningar.

 

 

Hållbarhet

Vi är dedikerade i vår strävan att alltid se till att naturens och användarens bästa går hand i hand med produktion och distribution av våra produkter. Sänkt vattenförbrukning, skyddande av skogar och kontinuerlig reduktion av växthusgaser är några av våra fokusområden där vi årligen lyckas nå högt uppsatta mål.

 

 

Hemmabehandling med Olaplex No.4C

Kombinera Olaplex No.4C med Olaplex hårbehandlingar för maximal prestanda.

 

Olaplex No.4C + No.3

Tvätta håret först med No.4C, skölj ur och handduktstorka håret.

Applicera sedan Olaplex No.3 och låt verka 10 minuter.

 

Skölj ur.

 

Nu kan du välja mellan att tvätta håret med Olaplex No.4 och sedan avsluta med Olaplex No.5 eller Olaplex No.8 för att ge ditt hår en fuktboost,

eller att bara skölja ut Olaplex No.3 och sen avsluta med Olaplex No.5 eller Olaplex No.8

 

Testa och se vad som passar ditt hår bäst.

 

 

Olaplex No.4C + No.0 + No.3

Tvätta håret med Olaplex No.4C och handdukstorka håret ordentligt.

Applicera därefter Olaplex No.0 i hela håret, sätt upp håret och låt verka 10 minuter.

 

Skölj inte ur.

 

Applicera Olaplex No.3, sätt upp håret och låt verka tillsammans ytterligare 10 minuter.

Skölj ur och avsluta med Olaplex No.5 eller Olaplex No.8 för intensiv återfuktning.

 

 

Visar 0 produkter

Omniblonde Perfectly Imperfect

MAJ 2022 

 

Nu lanserar vi Perfectly Imperfect den optimala textursprayen för blondiner på språng. Vår texturspray ger den där perfekta obekymrade, avslappnade, rufsiga och naturliga hårlooken. En generös applicering av Omniblondes Perfectly Imperfect torr texturspray kan förvandla även det finaste, mattaste håret till underbara rufsiga vågor. Givetvis innehåller den Omni Lightening Defense Complex® som vårdar och skyddar håret. Både styling och vård i ett!

 

 

 

Visar 0 produkter

Olaplex No 9 Hair Serum

En efterlängtad nyhet - OLAPLEX No 9


Olaplex No.9 är ett multifunktionellt serum, rikt på antioxidanter som skyddar ditt hår mot fria radikaler, luftföroreningar och slitage. Serumet har flera fördelar, som ger omedelbara resultat i ditt hår. Med denna stärker du håret på insidan, samtidigt som du skyddar håret på utsidan från skadliga föroreningar. En verklig Hero produkt.

 

Varför ska jag använda Olaplex No.9?

Varje dag utsätts håret för luftföroreningar, väderomställningar och vardagligt slitage. Detta påverkar hårets kvalitet och gör att håret kan kännas livlöst, matt och tappa sin glans. Olaplex No.9 är ett viktlöst och silikonfritt serum, som är fullmatat med antioxidanter. No.9 ger ditt hår ett skydd mot värme och, samtidigt som det stärker håret tack vare den patenterade Olaplex-teknologin.

Serumet innehåller extrakt av röda alger som och ger ett osynligt lager mot skyddar mot skador och oxidativ stress som de fria radikalerna utgör.


Resultatet av No.9 blir en silkeslen och mjuk känsla i håret. Serumet eliminerar friss och verkar antistatiskt. Ditt hår får ett skydd mot externa faktorer, som miljöpåverkan, och vardagligt slitage. Detta gör att ditt hår kommer stärkas och bli mer motståndskraftigt.

 

 

Vem kan använda No.9?

Olaplex No.9 passar alla hårtyper och texturer, har du lockigt hår kommer serumet definiera dina lockar. Serumet har även en minneseffekt vid styling av håret. Detta gör att din styling håller ännu längre. No.9 har en vattenbaserad ultralätt formula utan silikoner. Du kan alltså applicera produkten från botten till toppen utan att håret riskerar att bli tungt. Viktigt att skydda hela hårstrået. Om du har löshår undvik då fästena.
 

Hur använder jag Olaplex No.9?

Produkten ska alltid appliceras i blött hår och som första produkt på håret efter balsam. Applicera en liten mängd av Olaplex No.9 i handdukstorkat hår. Arbeta in produkten från hårrötterna ut mot topparna. Anpassa vilken mängd av serumet du behöver, baserat på hårlängd och behov. Olaplex produkter är alltid dryga, så de räcker länge vilket är bra ur en miljösynpunkt.


 
Om du lufttorkar håret kommer det få en mjukare, midre frissigt och följsam struktur. Om du använder dig av hårfön kommer håret få ett hår med mindre friss och en styling som håller länge.

No.9 har värmeskydd för plattång och fön.


För dig med lockigt hår, använd diffuser munstycke till din hårfön, för att definiera dina lockar och vågor.

 


 

 

Vad är skillnaden mellan Olaplex No.6 och No.9?

Olaplex No.9 är ett serum som både ger skydd mot värme upp till 230 grader och föroreningar, vilka är faktorer som påverkar håret negativt. No.9 är fylld med antioxidanter, som gör håret silkeslent, ger minneseffekt vid styling och verkar antistatiskt.

Olaplex No.6 är en styling leave-in creme, som eliminerar friss upp till 72 timmar, minskar föntiden och gör håret mjukt samt följsamt. Har ett värmeskydd för fön.


No.9 och No.6 fungerar utmärkt att använda ihop. Börja med att applicera No.9 och applicera därefter No.6, tillsammans stärker de ditt hår och gör det friskare samt mer hälsosamt.

 

Hur använder jag No.9 tillsammans med andra Olaplex-produkter?

När du använder No.9 kan du tänka att du applicerar produkterna lager på lager. Lägg serumet som ett första steg efter du har tvättat och handdukstorkat ditt hår. Serumet penetrerar hårstrået på djupet och fungerar därav bäst när håret är nytvättat, utan andra stylingprodukter. Därefter kan du applicera de olika stegen av Olaplex.

 

För att få ut ett maximalt slutresultat ska du använda No.9 tillsammans med No.6 och No.7.
Börja med No.9, applicera sedan No.6, föna håret avsluta sedan med No.7.

 

Du kan tvätta håret som du brukar med Olaplex-produkterna No.4 shampoo och No.5 balsam.
Det är även bra att komplettera med intensivbehandlingarna No.0, No.3 och No.8, för att stärka håret på djupet.

 

Visar 0 produkter

Kevin Murphy Everlasting Colour

MARS 2022

Från Colour Safe till Colour Locking

 

EVERLASTING COLOUR har en helt ny teknologi som gör att man nu kan gå från det vanliga "Color Safe" till Colour Locking". Nu kan man med dessa produkter som har en ny pH-förseglande teknologi, försegla färgen pch låsa in den samt effektivt stå emot allt som vill förstöra din fina färg.

 

Hela serien har ett surt pH-värde och står därför emot alla yttre påfrestningar som UVA/UVB, oxidationer och skadliga fria radikaler. 

 

Något som kan vara helt fantastiskt för många användare är att serien skyddar mot hårt vatten och negativa effekter av vatten från egen brunn, metaller mm.

 

Håret kommer att kännas lyxigt med ett markand Glow och den viktlösa känslan i produkterna gör att håret känns nytvättat och fräscht länge!

 

 

 

Personligt brev från Kevin Murphy -

 

Hej! 

 

Hej, Kevin Murphy här!

Jag vill berätta varför vi bestämde oss för att skapa EVERLASTING.COLOUR. Vi har länge aktivt strävat efter att hitta den balans mellan vetenskap, teknik och natur som skulle ger en resultatinriktad produktserie som bevarar färg. Eftersom alla våra hårvårdsprodukter är färgsäkra var det viktigt att innovationen skulle utgöra färgvård på nästa nivå. 

 

De nya produkterna är viktlösa blandningar som förseglar färgen. De har dessutom ett surt pH-värde som skyddar mot färgförlust samtidigt som de ger alla de fördelar du förväntar dig. 

 

Perfekt för kemiskt behandlat hår. Tack vare nya vetenskapliga och naturliga innovationer går det nu att konstruera mer effektiva blandningar för färgunderhåll. Som ett direkt resultat av dessa innovationer har vi skapat en ny serie som går ett steg längre än att vara färgsäker. Tänk på den som en färgbevarande, förstärkande och skyddande serie. Vi är stolta över att presentera EVERLASTING.COLOUR. 

 

En rad färgbevarande produkter framtagna för att återställa och stärka kemiskt behandlat hår och förlänga hårfärgens livfullhet och glans över tid. När EVERLASTING.COLOUR används som en serie bidrar den till hårbottens naturliga mikrobiom, till att stoppa beläggningar av mineraler från hårt vatten, samt skyddar mot färgavvikelser som skapas av miljöpåverkande faktorer som oxidanter, fria radikaler och UVA/UVB-exponering. Resultatet är en blandning som reparerar, skyddar håret mot föroreningar och säkerställer en färg som håller längre. 

 

Vi introducerar fyra nya produkter i detta sortiment:

EVERLASTING.COLOUR WASH

♥ EVERLASTING.COLOUR RINSE

♥ EVERLASTING.COLOUR LEAVE-IN 

♥ EVERLASTING.COLOUR TREATMENT

 

SCHAMPO

Vi går lite mer på djupet och börjar med EVERLASTING.COLOUR WASH som innehåller sur pH-förseglingsteknik som rengör skonsamt samtidigt som det naturliga pH-värdet i hårbotten bevaras och fjällskiktet försluts för att ge en strålande glans. Det hjälper till att bevara färgen längre och skyddar mot mineralbeläggningar som också kan vara en stor anledning till att färgen inte ser lika bra ut som dagen du lämnade salongen. Huvudingredienser som bidrar till detta är hydrolyserat quinoaextrakt, inulin, risproteiner och ett tekniskt avancerat komplex som binder samman det hela. 

 

CONDITIONER 

Härnäst har vi EVERLASTING.COLOUR RINSE som har utvecklats för att skydda mot skador. Produkten återställer fjällskiktet för att bevara hårfibrernas styrka från rot till topp. När den används tillsammans med de övriga produkterna i sortimentet bidrar den till att återuppbygga hårets integritet samtidigt som den ger näring och stärker. Vår superfood-blandning av ingredienser tillsammans med den bästa teknik som labbet kan erbjuda, håller ditt hår starkt och friskt. Ingredienser som ekologisk olja från svartkummin, risproteiner och inulin från cikoriarot ger färgskydd kombinerat med ny teknik som de ILLUMINATE- och CHROMATIC-komplex vi utvecklat för att förstärka resultaten. 

 

LEAVE-IN

EVERLASTING.COLOUR LEAVE-IN kan användas varje dag och utgör en daglig boost av skydd mot färgblekning på grund av miljöföroreningar och fria radikaler tillsammans med UVA/UVB-skydd. Vi utnyttjade vetenskapliga rön och har adderat bond-building-egenskaper och teknik som låser pH-värdet i denna viktlösa spray. Eftersom vi gillar att hämta ingredienser från naturen bidrar extrakt av Moringa Oleifera-frö till att reparera och skydda mot miljöföroreningar och Risproteiner tillför motståndskraft. Denna teknik bidrar till att stärka inifrån för att öka hårets motståndskraft för förbättrat, starkare och friskare hår. Allt detta sker utan att håret tyngs ned och utan beläggningar.

 

 

TREATMENT

Nu kommer vi till huvudprodukten i serien: EVERLASTING.COLOUR TREATMENT. Med bond-building-tekniknologi som skyddar mot färgblekning, bidrar till ökad glans och livfullhet och behandlar hårfibrerna från insidan. Den hjälper till att skapa styrka för förbättrad hårhälsa, färgglans och hållbarhet. Används som en merförsäljningsprodukt på salongen eller för hemmabruk. Fördelarna visar sig både direkt och på sikt.

 

Tack vare bond-building-egenskaperna och pH-teknologin som bidrar till att stänga fjällskiktet och garanterar långvarig, livfull färg och glans är TREATMENT perfekt för kunder vars hår har skadats av färgning.

 

 

Innehåller våra *CHROMATIC- och **RADIATE-komplex samt vår egna bond-building-teknikologi som kallas ***KM.BOND. Den här produkten är magi i en flaska och när den används tillsammans med resten av vårt EVERLASTING.COLOUR-sortiment får du det bästa som naturen och vetenskapen kan erbjuda för långvarig färgvård. 

 

EVERLASTING.COLOUR erbjuder både salongslösningar och en perfekt ritual för välbefinnande och färgunderhåll i hemmet.

 

Kevin Murphy

 

 

 

ILLUMINATE-KOMPLEX

 

DÄRFÖR FINNS DETTA I PRODUKTEN:

Det förbättrar glansen och mjukheten hos hårfibrerna.

 

INGREDIENSENS FUNKTION:

Ett vårdande komplex som förbättrar glansen och ger mjukhet.

 

URSPRUNG:

Framsteg inom vetenskap och teknik.

 

DÄRFÖR ÄR DETTA SPECIELLT:

Skyddar håret mot värmeskador och förbättrar färgens livslängd.

 

INTRESSANT ATT VETA OM DEN HÄR INGREDIENSEN:

Det har en filmbildande förmåga för färgskydd.

 

SÅ HÄR FUNGERAR INGREDIENSEN:

Genom att bilda ett skyddande hölje av glans.

 

RESULTAT PÅ HÅRET:

Förbättrar glans och färgbeständigheten samtidigt som det skyddar.

 

 

*CHROMATIC-KOMPLEX

 

DÄRFÖR FINNS DETTA I PRODUKTEN:

Vårdande medel som skyddar hårfibrerna.

 

INGREDIENSENS FUNKTION:

Skyddar mot keratindenaturering.

 

URSPRUNG:

Framsteg inom vetenskap och teknik. 

 

DÄRFÖR ÄR DETTA SPECIELLT:

Skyddar håret från miljömässiga och mekaniska påfrestningar. 

 

INTRESSANT ATT VETA OM DEN HÄR INGREDIENSEN:

Det är hydrofobt, vilket betyder att det avvisar fukt samtidigt som det låser in den och skyddar hårets yta mot friktion. 

 

SÅ HÄR FUNGERAR INGREDIENSEN:

Genom att bilda en skyddande yta för att motverka färgförluster och förbättra hållbarheten vid schamponering. 

 

RESULTAT PÅ HÅRET:

Stärks inifrån för att återfukta och skydda hårets yta.

 

 

**RADIATE-KOMPLEX

 

DÄRFÖR FINNS DETTA I PRODUKTEN:

Fungerar som ett vårdande skydd som förbättrar styrka, spänst och glans. 

 

INGREDIENSENS FUNKTION:

Gör håret lättare att hantera och ger det ett mjukt, strålande utseende. 

 

URSPRUNG:

Framsteg inom vetenskap och teknik. 

 

DÄRFÖR ÄR DETTA SPECIELLT:

Det är utvecklat för att motverka avbrutna hårstrån och innehåller ett mångfacetterat proteinbaserat komplex.

 

INTRESSANT ATT VETA OM DEN HÄR INGREDIENSEN:

Skyddar mot värme samtidigt som det bidrar till att förhindra skador och förbättra glansen.

 

SÅ HÄR FUNGERAR INGREDIENSEN:

Genom att bilda ett skydd runt varje hårfiber. 

 

RESULTAT PÅ HÅRET:

Förbättrad styrka, lyster och glans i håret.

 

 

***KM.BOND

 

DÄRFÖR FINNS DETTA I PRODUKTEN:

Dessa bond-building-givande och adderande proteiner är utformade för att ge optimala fördelar och skydd mot avbrutna hårstrån. 

 

INGREDIENSENS FUNKTION:

Bygger styrka inifrån och skyddar håret mot skador från styling, färg och miljöpåfrestningar. 

 

URSPRUNG:

En blandning mellan vetenskap och natur. 

 

DÄRFÖR ÄR DETTA SPECIELLT:

Bond-building-givande proteiner tränger in i fjällskiktets cortex och är utformade för att bilda ett skydd samtidigt som de återuppbygger inifrån.

 

INTRESSANT ATT VETA OM DEN HÄR INGREDIENSEN:

Växtbaserade proteiner är effektiva proteiner som bidrar till att återställa och återuppbygga håret.

 

SÅ HÄR FUNGERAR INGREDIENSEN:

Skyddar mot avbrutna hårstrån genom att bygga och addera bindningsstruktur inifrån, samtidigt som de skyddar hårets yta mot friktion och skador på fjällskiktet orsakade av kemisk påverkan.

 

RESULTAT PÅ HÅRET:

Förbättrad styrka, kondition, motståndskraft och hållbarhet på färgen. 

 

 

 

 

Omniblonde

 FEBRUARI 2022

Nästa generations teknik för blont hår

Omniblonde är specialister på blont hår och alla produkter innehåller ingredienser som vårdar det som är viktigast för blonda hår. Med hjälp av Omni Lightening Defense Complex® och det noga utvalda innehållet ger produkterna exakt rätt mängd av det ett vackert blont hår behöver: Glans | Styrka | Fukt | Volym | Ton

 

Omni Lightening Defense Complex®

Omniblonde är en lyxig hårvård på en helt ny nivå – Nästa generations teknik för blont hår.

Den unika formulan riktar in sig på skadat hår och behandlar effektivt skador som orsakats av blekning, solexponering och andra miljöfaktorer.

 

Omni Lightening Defense Complex® har starka antioxidant-egenskaper. Det behandlar både insidan och utsidan av håret. Det fäster vid hårets fjällskikt och reparerar effektivt håret från insidan samtidigt som det ger långvarigt skydd på utsidan.

 

Komplexet är kärnan i Omniblonde-utbudet och ger både frisörer och konsumenter världen över tillgång till den absolut senaste innovationen för att skydda och bidra till vackert blont hår, varje dag.

 

Det är verkligen ett genombrott för alla med blont hår!

 

Omniblonds 5 grundpelare 

 

1. Glans | 

Vi återställer glansen hos blont hår. Alla våra behandlingar innehåller ett vackert holografiskt filter som skapar rik glans och hjälper hårets yttre fjällskikt att reflektera ljus.

 

2. Styrka |

Den största utmaningen för blont hår är att det kan sakna styrka. Omniblonde ser tilll att dina hårstrån håller sig starka och inte går av så lätt. Ditt hår kommer därmed att kännas friskt och sunt.

 

3. Fukt |

Fukt ger liv åt blont hår - skyddar håret, förstärker färgen och ger en mjuk och flexibel känsla.

 

4. Volym |

Blont hår är skört och tyngs lätt ner av många produkter på marknaden. Vi har skapat våra produkter med ingredienser som verkar på ett lätt och stabilt sätt.

 

5. Ton |

Våra rena violetta färger och extrakt från tomater ger vackra, klara toner utan mässinginslag i blont hår.

 

 

Varför är pH värdet så viktigt?

Vilket pH värde som en produkt har spelar en helt avgörande roll för hur ditt hår kommer att må.

 

Vad innebär ett pH värde?

pH värdet anger vilken surhet som produkten har, och samtidigt hur den kommer att påverka ditt hår. pH-skalan går från 1-14. Allt som är under 7 anges som surt, och allt över 7 anges som basiskt.

 

Hur påverkar pH-värdet mitt hår?

Ett 'normalt' mänskligt hår ligger på ca 4,5-5,5. När vi sedan tillför en hårvårdsprodukt i håret så kommer produktens pH-värde att ha en omedelbar effekt på hårets pH.

 

Ett högt pH-värde i en produkt kommer att öppna upp fjällskiktet i hårstrået. Ett lågt pH-värde kommer istället att hjälpa till att sluta det. Det synliga resultatet av ett öppet fjällskikt är ett matt, livlöst och lite tråkigt hår. Ett slutet hårstrå ger istället ett starkt, friskt och glanfullt hår. Det beror enkelt förklarat att ljuset kommer lättare att reflekteras när håret är slutet och slätt, och det ger den där efterlängtade glansen.

 

Biologin i Omniblonde

Vi har valt våra olika produkters pH-värde utifrån vilket syfte den har i vår hårvårdsrutin. Våra schampon ligger på pH 5,5 - 6,5 eftersom vi har kommit fram till att det är den absolut mest optimala nivån för att håret skall bli grundligt rengjort och kännas friskt, samtidigt som det lyckas att behålla alla de ingredienser som har sina uppgifter att fylla.

 

Våra Conditioners / Balsam och Inpackningar / Masker har istället låga pH-värden, för att deras uppgift är att sluta hårets fjällskikt, bibehålla hårets färg, tillföra fukt, eliminera friss och ge underbar glans

 

Omniblonds pH värden

 

SHAMPOO    pH 5,5 - 6,5

♥ CONDITIONER    pH 4.0 - 6,5

♥ LEAVE IN TREATMENT    pH 3,5 - 4,5

♥ MASQUE    pH 3,5 - 4,0

 

Visar 0 produkter

Kevin Murphy Scalp.Spa Treatment + Serum

 

 

Nu kan du få en frisk och hälsosam hårbotten med hjälp av de två nya tillskotten i SCALP.SPA programmet. SCALP.SPA SERUM och SCALP.SPA TREATMENT är problemlösare som främjar hårbottenhälsan och samtidigt erbjuder målinriktad lindring. 

 

SKINCARE FOR YOUR HAIR

Redan innan varumärket KEVIN.MURPHY startades var konceptet ”hudvård för håret” mycket viktigt för Kevin. Hårets hälsa är kopplad till hårbottnens hälsa. Med SCALP-serien vill Kevin skapa produkter som uppfyller många av våra behov för hårbotten. SCALP.SPA TREATMENT och SCALP.SPA SERUM är fullmatade med hudälskande ingredienser som vårdar hårbotten tillbaka till hälsa och ger ditt hår de strålande resultat som det förtjänar. 

 

 

VÅRDA DIN HÅRBOTTEN

Nu är det dags att kombinera de bästa ingredienserna från vetenskap och natur för att ge dig wellness-lösningar för hemmabruk för en frisk hårbotten. Dessa nya innovativa produkter är fyllda med hudälskande ingredienser som, när de används i kombination med SCALP.SPA SCRUB och WASH, vårdar din hårbotten och säkerställer att ditt hår och din framtida hårväxt får de bästa förutsättningarna för tillväxt och styrka.

 

 

Jag ville söka efter lösningar som inte bara löser problemen utan även är skonsamma nog för regelbunden användning, säger Kevin. Problem som irriterad hårbotten, matt hår, produktavlagringar eller fet hårbotten kan drabba hela hårbotten eller delar av den. Jag ville blanda ingredienser som växtoljor, estrar och andra tillsatser från vetenskapen för att balansera och hjälpa hårbotten att förbli balanserad och lugn. 

 

 

SCALP.SPA TREATMENT

Här tittade jag på ny teknik som ger ett rikt och lyxigt lödder. Vi utnyttjar tekniska framsteg inom propellanttekniken i form av VOC-undantag, vilket innebär att föreningarna bedöms ha låg fotokemisk reaktivitet.

 

Detta är ju svårt att förstå vad det innebär för den som inte är insatt, men det är viktigt eftersom det har gjort det möjligt för oss att skapa en koncentrerad löddrande behandling som är utformad för att lindra känsliga hårbottnar och återställa hårbottnens hälsa genom ett lyxigt, silkeslent lödder.

Den avlägsnar smuts och överskottssebum från hårbotten för att hålla den ren och hälsosam. Denna lugnande, lindrande och närande löddrande behandling tynger inte ned håret och kan användas separat eller tillsammans med de andra medlemmarna i SCALP.SPA-familjen.

 

ANVÄNDNING

För bästa resultat inkluderar du produkten i ditt eget hårvårdsprogram en gång i veckan. Ta dig tid, massera in det silkeslena löddret och låt verka i 20 minuter.

 

INGREDIENSER

Den viktigaste ingrediensen i ”hudvård för håret” här är hyaluronsyra. Den bidrar till att släta ut och återfukta håret genom att binda fukten och kan till och med användas av personer som har fet hårbotten. En annan hudvårdande ingrediens som bidrar till att rena hårbotten är morotsextrakt. Den används tillsammans med extrakt av sellerifrö för att göra hårbottnen friskare och öka dess motståndskraft

 

 

SCALP.SPA SERUM

är en lätt leave-in behandling som absorberas snabbt och ger omedelbar lugnande och balanserande lindring åt en irriterad hårbotten. Den är silkeslen och kan användas dagligen, när eller där den behövs.

 

ANVÄNDNING

Applicera den på hela hårbottnen som en del av din egen hårvårdsrutin eller behandla enbart irriterade områden. Använd spetsen för att dela torrt eller fuktigt hår och applicera på önskade områden.

Du kan använda SCALP.SPA SERUM varje dag. Denna viktlösa formula hjälper dig att rikta in dig på de områden som behöver det mest.

 

INGREDIENSER

Liksom SCALP.SPA SCRUB och WASH är extrakt av sellerifrö en viktig ingrediens som kan bidra till att lindra och återfukta en kliande eller irriterad hårbotten. Jag har också tillsatt trollhasselvatten som kan verka åtstramande och som samverkar med de andra ingredienserna som har balanserande egenskaper. Jag valde rosblomsolja i denna silkeslena formula för att skapa förutsättningar för en optimal hårbottenhälsa och för att lösa en rad problem.

 

 

 

 

 

Visar 0 produkter

Olaplex No 4P Blonde Enhancer Toning Shampoo

 

Olaplex känner ju de flesta av oss till vid det här laget. Men vad är då No 4P?

 

Det vanliga schampot - No 4 Bond Maintenance Shampoo - rengör, reparerar och adderar den så  viktiga fukten till håret. Det senaste tillskottet - No 4P Blonde Enhancer™ Toning Shampoo - är vad som brukar kallas ett silverschampo, och som ger dig samtliga fördelar som originalet men innehåller även rätt mängd pigment för att neutralisera oönskade varma toner mellan dina frisörbesök.

 

Oavsett om din blonda nyans kommer naturligt, från din frisör, via balayage eller om du numera är vackert gråhårig så lovar vi att Olaplex No 4P Blonde Enhancer™ Toning Shampoo håller ditt hår rent, hälsosamt, återfuktat och nu alltså i en klar, kall nyans.

 

Passar alla hårtyper och texturer

♥ Skonsam formula för daglig användning

♥ Neutraliserande och återfuktande

 

 

 

 

 

 

Visar 0 produkter

Living Proof Scalp Care

SÅ HÄR TAR DU HAND OM DIN HÅRBOTTEN.

Du tar hand om ditt hår. Men hur är det med din hårbotten? Det är för den som Living Proof har skapat denna produktserie - SCALP CARE! Den innehåller så här långt två produkter, Revitalizing Treatment och Dry Scalp Treatment som har funnits tidigare i Living Proof, men nu i en ny kostym.

 

STRESSFAKTORER FÖR HÅRBOTTEN

Från föroreningar till hormoner – livet påverkar din hårbotten.
Detta kan leda till torrhet, klåda, obehag och håravfall. Här är några av de vanligaste stressfaktorerna för hårbotten.

 

KOST

Dålig kost kan leda till näringsbrister som påverkat hårets tillväxt och textur

 

FÖRORENINGAR

Luftföroreningar kan störa proteinerna som krävs för hårväxt

 

KLIMAT

Kallt eller torrt väder kan orsaka torr, flagnande hårbotten och dessutom klåda

 

STRESS

Sena kvällar, jet lag och till och med relationsproblem kan leda till tunnare hår!

 

HORMONER

Hormobförändringar och obalanser kan få håret att växa långsammare och till och med leda till håravfall

 

ÅLDRANDE

Håravfall blir vanligare när du blir äldre på grun av homoniella förändringar

 

 

HÅRBOTTEN - ÄR DET HUD ELLER HÅR?

Kort sagt – ingendera. Hårbotten består av fem skikt som samverkar för att främja hårets tillväxt och skapar en mycket viktig barriär som skyddar din hjärna. Många av de lösningar för hårbotten som finns på marknaden behandlar hårbotten som hud eller hår, men det är inte så enkelt. Hårbotten är inte bara hud ... eller hår. Det är en unik miljö som är täckt av talgkörtlar. Den har en lägre barriärfunktion än vanlig hud och har en tendens att bli fuktig och smutsig eftersom den är täckt av hår. När denna komplexa miljö förenklas tenderar problem med hårbotten att bli långvariga (eller till och med bli värre).

 

 

REVITALIZING TREATMENT

En leave in-behandling som appliceras på kvällen och motverkar miljöeffekter för ett tjockare, hälsosammare hår. Den medföljande massageborsten bidrar till att stimulera hårbotten, förbättra resultatet och ge en behaglig upplevelse.

 

VIKTIGA FÖRDELAR

En behandling som appliceras innan läggdags och motverkar miljöeffekter för ett tjockare, mer hälsosamt hår.

 

Förbättrar kvalitén hos tunnare hår med Healthy Follicle ComplexTM

♥ Främjar tjockare hår som ser hälsosammare ut från roten

 

FÖR VEM?

Alla (med alla hårtyper) som upplever håravfall.

 

ANVÄNDNING

Applicera direkt på hårbotten. Använd på vått eller torrt hår. Massera in. Skölj inte ur. Använd dagligen för bästa resultat.

 

PLUMPINGEFFEKTEN

När du märker att håret blir tunnare vill du åtgärda det – snabbt. Därför har vi inkluderat en förtjockande effekt, en peptidblandning som förtjockar hårfibrerna och gör att håret direkt kännas fylligare och ser tjockare ut. (Du behöver alltså inte vänta flera månader på att se resultat.)

 

OMEDELBARA FÖRDELAR:

 

♥ 74 % säger att hårbotten känns mer stimulerad 

♥ 11,5 % ökning av hårfiberns tjocklek

 

TJOCKARE OCH MER HÄLSOSAMT HÅR ÖVER TID (efter 3 månader)

 

♥ 97 % säger att håret ser tjockare ut och känns tjockare

♥ 97 % säger att mindre hår fastnar i borsten eller hamnar i duschen

♥ 94 % säger att hästsvansen känns tjockare

 

 

 

DRY SCALP TREATMENT

 

En leave in-behandling som återfuktar direkt genom att återställa mikrobiomet i hårbotten och ger långvarig lindring av torrhet, klåda och irritation.

 

VIKTIGA FÖRDELAR

En leave in-behandling som återfuktar direkt genom att återställa mikrobiomet i hårbotten och ger långvarig lindring av torrhet, klåda och irritation.

 

♥ Molekylärpatch som är baserad på hyaluronsyra lindrar direkt och bidrar till långvarig återfuktning av hårbotten

 

♥ Vitamin B3-baserad Microbiome Balancing Complex återställer balansen i hårbottnens naturliga ekosystem för långvarig lindring

 

♥ Absorberas snabbt och tynger inte ned håret

 

FÖR VEM?

Alla (med alla hårtyper) som upplever flagor, klåda eller irritation vid torr hårbotten.

 

ANVÄNDNING

Använd tre gånger i veckan. Full effekt uppnås efter fyra veckors användning.

 

TILLBAKA TILL LIVING PROOF >> 

 

 

Visar 0 produkter

Kérastase Curl Manifesto

KÉRASTASE CURL MANIFESTO

Kérastase har skapat den ultimata professionella produktserien med lösningar för alla typer av lockigt hår, från vågigt och frissigt hår till mycket lockigt hår. Produkter som erbjuder en lyxig vård som dina lockar förtjänar.

 

Curl Manifesto-seriens formulas är utvecklade av riktiga hårälskande experter. De kombinerar vetenskap och lyx med ceramid och den värdefulla manukahonungen.


Ceramid är en patenterad ingrediens som stärker svagt hår och förbättrar hårets förmåga att bevara viktig fukt. Manukahonung är en kraftfull naturlig honung från Nya Zeeland som är rik på mikronäringsämnen som ger en fukt-boost och återställer glans, vilket är helt nödvändigt för att få liv i torra och frissiga vågor och lockar.

 

 

Living Proof Curl

APRIL 2021

Så vårdar du lockigt hår.

Några problem som personer med lockigt hår ofta upplever är frissighet, torrhet, matthet och avbrutna hårstrån.

 

Äntligen finns en lösning!

 

Living Proof Curl hjälper dig att få:

 

♥ Starkare lockar

♥ Definition

♥ Ökat skydd mot frissighet

♥ Synligt friskare lockar

♥ Skydd för fjällskiktet för glansigare lockar

 

Vårda dina lockar

Oavsett om du har vågigt, lockigt eller krulligt hår så är den hårtypern känsligare än andra hårtyper. Det handlar att skydda sina lockar och ta hand om hårets svavelproteiner och fjällskikt.

 

SVAVELPROTEINER

I rakt hår är svavelproteiner fördelade jämnt i håret. Dessa proteiner skapar de svavelbindningar som är nyckeln till hårets elasticitet. I lockigt hår är svavelproteinerna ojämnt fördelade vilket gör det lättare för fjällskiktet att forma sig men det betyder också avsevärt mindre elasticitet.

 

Lockigt hår kan i själva verket ha en naturlig elasticitet som är lika låg som hos någon med dubbelblekt rakt hår.

 

FJÄLLSKIKTET RESER SIG

Bristen på elasticitet leder till ett skört hårstrå med ett slitet fjällskikt som reser sig, vilket i sin tur bidrar till att:

♣ Risken att håret blir frissigt ökar

♣  Friktionen mellan hårstråna ökar (torr, grov känsla)

♣  Det blir svårare för hårstråna att ligga åt samma håll (matthet)

♣  Ger dålig interaktion mellan fibrerna (ingen definition

 

SLUTSATSEN?

Brist på styrka och elasticitet ger dåliga lockdagar!

 

 

Nyckeln till vackra lockar.

 

Living Proof har skapat en formula som sätter styrkan i första rummet och stärker själva grunden till dina lockar.

 

Healthy Curl Complex är en biomimetisk blandning som bildar ett stärkande skydd runt varje lock. Den gör att fjällskiktet reser sig mindre vilket hindrar hårstrået att gå av. Det förbättrar de mjukgörande egenskaperna för ökad fukthalt, ökar definitionen får hårstråna att ligga åt samma håll för extra glans och reglerar till och med frissigheten.

 

LIVING PROOF CURL COLLECTION

 

VÅRD

♥ Curl Schampo

♥ Curl Conditioner

Börja att ta hand om lockarna redan i duschen. Dina lockar blir 3* så starka mot andra vårdprodukter, och dina lockar kommer att se och kännas friskare redan efter en användning

 

VÅRDANDE STYLING

♥ Curl Enhancer

♥ Curl Definer

♥ Curl Elongator

Nu behöver du inte använda en leave-in produkt längre. Här är stylingen vårdande och ger dig upp till 90% 'frissighetskontroll'. Dom stärker upp lockarna, förbättrar definitionen och ger en långvarig hållbarhet.

 

BOOSTERS

♥ Curl Defining Gel

♥ Curl Moisturizing Shine Oil

Finishprodukter som boostar kontroller över lockarna samt glansen

 

RESULTATET

Mjuka, definierade lockar från rot till topp

 

 

Visar 0 produkter

Olaplex No.8

 APRIL 2021

Olaplex No 8

Bond Intense Moisture Mask 100ml Inpackning 

 

En högkoncentrerad inpackning som reparerar och återuppbygger håret samt återfuktar det för att ge dig ett kraftfullt men samtidigt ett friskt, mjukt och glansigt hår på bara 10 minuter.

 

Inkluderar den patenterade OLAPLEX Bond Building Technology, högkoncentrerad reparativ mask som ger glans och mer känsla med intensiv fukt för att behandla skadat hår.

 

"Jag använder redan No3. Vad är skillnaden"

No 3 är varken ett balsam eller en inpackning. No 3 går in på djupet och reparerar hårets bindningar som gått sönder. No 8 är en djupgående inpackning som reparerar hårstrået och tillför den så viktiga fukten. Så du kan använda båda två för att reparera håret ända inifrån dess minsta uppbyggande beståndsdelar till själva hårstrået.

 

"Men vad vad är det då för skillnad på No 5 och No 8"?

No 5 är ett balsam som du använder dagligen och som har aktiva ingredienser som fungerar som ett balsam ska - tillföra fukt, reparera håret och göra det mjukt och följsamt. No 8 är en inpackning som du använder någon gång i veckan, och som verkligen tar hårvården ännu ett steg längre. Det tillför också massor med fukt, reparerar håret på djupet och ändå utan att tynga ner håret. Ditt hår blir som på nytt igen. Och det sker snabbt.

 

Egenskaper & Fördelar

 

Den viktlösa konsistensen absorberas helt i håret utan att tynga ner håret

♥ Ger en känsla som håller flera tvättar

♥ Du kan känna skillnaden när No.8 börjar fungera - håret blir lent och fint.

 Luftfri pump så formulan räcker till sista droppen som du får ut.

 

 

♥ Fri från sulfater, ftalater, parabener och gluten

♥ Vegansk

 Färgbevarande

 

 

♥ Alla OLAPLEX®-produkter innehåller den patenterade bindningstekniken, som stärker hårets svavelbindningar med varje steg i rutinen för ett hälsosammare hår.

♥ Alla Olaplex produkter är helt veganska och ej testade på djur.

♥ Förpackningen är gjord av 100% återvunnen plast.

 

 

Visar 0 produkter

Davines Heart of Glass

 APRIL 2021

DAVINES HEART OF GLASS

 

Davines lanserar en serie om fyra produkter som är framtagna för alla typer av blonda hår och där fokus ligger på att bevara den kalla eller varma blonda tonen, vårda och ge glans. Den förebygger alltså oönskade toner med ett skonsamt växtbaserat pigment – detta gör att du kan använda produkterna vid varje tvätt utan att riskera att håret får blå/lila toner.

 

THE STORY

Som vanligt finns det en story kring produkterna – de har hämtat sitt namn från Blondies hitlåt ”Heart of glass”. Maria Vittoria Mangiarotti som är Creative Director hos Davines fick inspiration till flaskan då hon reste genom Japan och såg en whiskeyflaska som hon tyckte om. Förpackningen är svart och glansig som en sliten skinnjacka medan etiketten är en lyxigt blå med elfenbensvita blommor som påminner om en feminin kimono.

 

THE PRODUCT FAMILY

 

Heart of Glass är en serie om fyra produkter som är framtagna för alla typer av blonda hår och där fokus ligger på att bevara den kalla eller varma blonda tonen, vårda och ge glans. Den förebygger alltså oönskade toner med ett skonsamt växtbaserat pigment – detta gör att du kan använda produkterna vid varje tvätt utan att riskera att håret får blå/lila toner.

 

 

HÖGTEKNOLOGI


Davines har använt högteknologiska ingredienser kombinerade med innovativa råmaterial för att skapa den mest skyddande och vårdande effekten samtidigt som man bibehåller en hög procent naturliga ingredienser och nedbrytbarhet.

 

AKTIVA INGREDIENSER

 

BIACID BOND COMPLEX

Keratinstrukturen på ett friskt hår är kompakt tack vare intakta disulfidbindningar.

När ett hår regelbundet blir utsatt för mekanisk-, kemikalisk- eller miljörelaterad stress så kan svavelbindningarna i ditt hår gå sönder vilket betyder ett skadat hår.

 

Biacid Bond Complex är en mix av molekyler som är skapad och patenterad av Davines laboratorier och vilka kombinerar högt antioxidantiskt skydd från lipoinsyran med den stärkande egenskapen hos maleinsyran. Den första reparerar de skadade svavelbindningarna och den senare skyddar och stärker dem.

 

Detta har en extraordinär effekt på håret genom att den har en dubbelverkan; den reparerar skadan samtidigt som den förhindrar framtida skador.

Detta finns hos HEART OF GLASS INTENSE TREATMENT och RICH CONDITIONER.

 

BAOBAB EXTRAKT

Ett innovativt extrakt utvunnet ur Baobabkärnan - en ikonisk afrikansk växt. Det återupplivar, ger näring, tämjer och ger smidighet i håret. Det har också visat sig att det stärker håret och gör det lättare att kamma igenom. Därför finns extraktet i alla produkter i HEART OF GLASS som ett vegetabiliskt aternativ till silikoner.

Extraktet utvinns från Baobab odlingar som drivs hållbart i underutvecklade regioner i Afrika för att på så sätt bidra till den ekonomiska utvecklingen för den lokala befolkningen.

 

Tack vara Baobab extrakt så blir ett torrt hår upp till 67% lättare att kamma.

 

FORTIFYING BOTANICAL SHIELD

Ett innovativt, naturlig och multifunktionell aktiv ingrediens utvunnen från gran och som är skapad och patenterad av Davines laboratorier. Finns i HEART OF GLASS SHEER GLAZE.

 

Den ger styrka och återuppbygger. Tack vare att den skapar en film på hårstrået så ger den också ett värmeskydd, gör håret spänstigt och förlänger resultatet av en föning.

 

Ingrediensen kommer från gran som har hanterats hållbart och där man har använt förnybar energi.

 

JAGUA BLUE EXTRAKT

Extraktet med den karaktäristiskt blå färgen som finns i HEART OF GLASS SILKENING SHAMPOO och RICH CONDITIONER är helt och hållet naturligt och är ett växtbaserat alternativ till syntetiskt pigment.

 

Extraktet kommer från Jagua (Genipa Americana), en ätbar frukt som kommer från Colombias tropiska skogar. Extraktet utmärker sig på grund av hur det skapar reflexer och lyster i håret vilket i sin tur gör det perfekt för blonda hår. Det kan även användas vid varje tvätt utan risk att bygga upp en färgad hinna på håret.

 

Extraktet är ansvarsfullt producerat av ett Colombianskt företag som stödjer samhället, garanterar bevaring av den biologiska mångfalden, respekterar den traditionella kunskapen och säkerställer att vinsten är rättvist fördelad genom hela tillverkningskedjan.

 

Jagua extrakt är perfekt för både varma och kalla blonda toner. Tack vare att den kontrollerar reflexer så förhindrar den kalla toner från att bli varma och varma toner från att bli ännu mer varma. Sist men inte minst så har den också en bra effekt på naturligt blonda hår och motverkar att det tappar sin glans och vitalitet på grund av UV-strålar, klor, salt och hårt vatten.

 

 

SUSTAINABLE


Alla produkter är klimatneutrala och alla utsläpp genererade under produktens livscykel (förutom användarfasen) är kompenserade genom Ethio Trees – ett projekt som stödjer återväxt av jordbruk och skogar i Etiopiens norra region Tigray – Tembien Highlands där det finns risk för ökenspridning.

 

Produkten är producerad och packad i Davines Village med 100% förnybara resurser och CO2-kompenserade. Flaskan kommer från återvunnen plast och kan återvinnas.


Produkten är klimatneutral och alla utsläpp genererade under produktens livscykel (förutom användarfasen) är kompenserade genom Ethio Trees – ett projekt som stödjer återväxt av jordbruk och skogar i Etiopiens norra region Tigray – Tembien Highlands där det finne risk för ökenspridning.

 

 

Visar 0 produkter

Sebastian No Breaker

 MARS 2021

SEBASTIAN NO.BREAKER

HYBRID HAIR BONDING

 

En efterlängtad Bondingprodukt som effektivt hjälper till att reparera allvarliga skador på håret orsakade av värmestyling och kemiska behandlingar.

No Breaker reparerar ditt hår på djupet med fördelen att håret inte kommer att gå av (99% förbättring) samt får mjukhet och volym som håller länge.

 

Det är en modern produkt uppbyggd av 87% naturliga ingredienser, och innehåller 0% animaliska ingredienser.

 

Det räcker att du använder No Breaker 1 gång per vecka, så den är dryg.

 

 

Egenskaper & Fördelar

 

♥ Ett fantastiskt, friskt slutresultat

♥ Snabbare Bondingbehandling än vad som erbjudits tidigare

♥ Enkel anvädning för maximalt resultat

♥ Du kan fortsätta att använda den hårvårdsrutin som du är van med. Du bara adderar No Breaker i din normala rutin.

 

 

Visar 0 produkter

K18

FEBRUARI 2021

K18 LÄKER HÅRET PÅ 4 MINUTER

K18Peptide™ är molekylen och genombrottet hårindustrin väntat på! Kliniskt bevisat att återställa skador på håret på endast fyra minuter.

 

K18Peptide™ återställer hår som har skadats av kemiska behandlingar, värmeverktyg, UV-strålar, hårtvättar till dess ursprungliga & ungdomliga tillstånd! Patenterade K18 är en bestående lösning, detta är den första produkten som använder biomimetik för att återställa keratinkedjorna i håret. K18 skapar mjukt, frissfritt, starkt hår med flexibilitet som känns som nytt.

 

Ju mer skadat håret är, desto bättre blir resultatet. Med K18 kan ni skapa magi.

K18 - För alla hårtyper och för alla generationer!

Pssst! K18 vann ELLE Future of Beauty Winner 2020!

 

 

Vad är K18?

K18Peptide™ är resultatet av samarbete med hudvårdsforskare och den ledande europeiska bioteknikforskaren professor Artur Cavaco Paulo och hans team. De har kartlagt hela den mänskliga keratin protein kedjan under ett decennium och utformat biomimetisk teknologi som styr hårfibrernas form och beteende och förmågan att faktiskt återställa kemiska skador. (Biomimetik efterliknar förebilder i biologiskt liv i naturen.

 

Kardborreband är ett exempel på en tillämpning som hämtat sin inspiration från växtriket). K18Peptide™ är unikt. Det är en patenterad bioaktiv peptid som kommer att bana väg för nästa generations hårvård.

 

Ingen mer kosmetisk kemi – allt detta är biovetenskap!

 

Visste du detta om hår?

När vi tänker på hår är det enklast att jämföra med många olika stegar som har vridits för att skapa keratinkedjan. Dessa stegar stannar på plats tack vare svavelbindningar. De hålls samman och finns i cortex, medulla och fjällskiktet. När stegarna skadas är det inte bara de enskilda stegpinnarna som går sönder, det är hela stegen inklusive sidostyckena och alla kopplingar mellan flera stegar som hålls samman av elektrostatisk dragningskraft.

 

K18 binder effektivt samman hela stegen, dvs ”stegpinnar och sidostycken”. Resultatet blir bestående och håret blir friskt och 100% läkt. K18 är den första produkten som skapar en bestående bro mellan stegpinnarna (den joniska tvärbindningen mellan de trasiga svavelbindningarna).

 

Så att...

Efter en K18-behandling är håret återställt, men som alltid kommer yttre påverkan så som plattning, föning, blekning, färgning m.m. skada håret på nytt. Detta löser du enkelt med enkelt med en ny K18-behandling.

 

 

K18 FAQ

 

Räknas K18 som ett protein?

Det går bara att uppnå en extrem mängd protein med syntetiska proteiner. De kan överanvändas och skapa avlagringar som ger sprött, svagt hår. K18 är inte en proteinbehandling. K18 består av 13 aminosyror som bildar en peptidkedja som efterliknar naturen. Denna teknik återskapar svavelbindningen i håret.

 

Jag färgar inte håret. Är K18 ändå bra för mitt hår?

Vi rekommenderar det starkt. Vårt hår skadas inte bara av färg utan även av värme, sol, produkter, vatten och miljöfaktorer. K18 återställer hårets hälsa och reparerar skador. Därför kan alla dra nytta av K18.

 

Ersätter K18 ett balsam?

Det primära målet för K18 är att återskapa trasiga bindningar för att återuppbygga och återställa hårets styrka och elasticitet. Eventuella utredande eller vårdande fördelar är en bonus. Så länge du låter Mask verka i 4 minuter kan du också använda ett leave in-balsam om så önskas. De flesta tycker att de får alla vårdande egenskaper de behöver genom att använda K18 Mask utan balsam.

 

Varför hoppar ni över balsam?

K18 är mest effektivt på rent, handdukstorkat hår. Balsam innehåller silikoner och utredande ingredienser som bildar tunga beläggningar på håret och hindrar K18Peptide™ från att nå de trasiga svavelbindningarna i cortex. Du kan vid behov använda balsam när K18 har verkat i 4 minuter, inte tidigare.

 

Varför ska produkten användas på handdukstorkat hår?

K18Peptide™ kan inte skapa korrekta bindningar om det finns för mycket vatten i cortex. Håret måste dock vara något fuktigt för att hjälpa produkten att tränga in i cortex.

 

Kan jag använda stylingprodukter med K18?

Du kan använda stylingprodukter på K18 Mask efter 4 minuters verkningstid.

 

Innehåller K18 UV-skydd?

Nej

 

Skyddar K18 mot värme?

Nej, men den reparerar skador från värmeverktyg.

 

K18 - FOR ALL HAIR TYPES, FOR EVERY GENERATION 

 

Är K18 ekologiskt?

K18 är inte ekologiskt eftersom enbart naturliga ingredienser kan certifieras som ekologiska. K18 innehåller både naturliga och syntetiska ingredienser eftersom vi prioriterar renhet och säkerhet.

 

Varför är det viktigt att applicera K18 på rent hår?

Vi rekommenderar att du applicerar K18 på rent hår eftersom produkter kan innehålla oljor, silikoner och filmbildande ingredienser som fungerar som en barriär och kan påverka produktens effektivitet. Vid kraftiga produktavlagringar kan det vara nödvändigt att använda ett renande schampo eller ett detoxschampo för bästa resultat så att K18 kan tränga in i cortex.

 

Tvättas K18 ur håret?

Nej, det är kliniskt bevisat att de stärkande och utslätande resultaten hos K18 finns kvar i håret, även efter upprepade schamponeringar.

 

Kan jag använda K18 Mask varje dag?

K18 Mask är en progressiv behandling som är avsedd att användas i 4–6 tvättar i rad. Använd sedan var 3–4 tvätt för ett så friskt hår som möjligt.

 

Appliceras K18 på torrt eller fuktigt hår?

Applicera alltid K18 på handdukstorkat, fuktigt hår.

 

Kan jag använda K18 varje dag?

K18 har utvecklats för att användas i 6 tvättar i följd och sedan var 3-4:e tvätt för ett så friskt hår som möjligt.

 

Tynger K18 ned mitt hår?

Nej, formeln är lätt och verkar på hårets insida så att håret blir rent och lätt.

 

Vad händer om jag applicerar stylingprodukter innan 4 minuter har gått efter applicering av K18?

Om du applicerar stylingprodukter innan de 4 minuternas verkningstid har gått minskar effekten av K18.

 

Varför används K18 Mask på handdukstorkat hår?

K18Peptide™ kan inte återskapa bindningar om det finns för mycket vatten i cortex. Håret måste dock vara något fuktigt för att hjälpa produkten att tränga in i håret.

 

Varför ska K18 Mask inte sköljas ur?

K18 är effektivare när den lämnas i håret. Formeln är lätt och verkar på hårets insida, så att håret känns rent och lätt, även utan att den sköljs ur.

 

Jag såg att den innehåller alkohol. Är inte det dåligt för håret?

I kemi används termen ”alkohol” för att beskriva ett brett spektrum av organiska föreningar. Även om ingredienserna har ”alkohol” i namnet, beter de sig olika och har olika funktioner i en formel. Många av dem skiljer sig starkt i utseende och funktion från denaturerad alkohol eller isopropylalkohol.

 

Denaturerad alkohol används i K18-formler eftersom den öppnar keratinets porösa struktur och bidrar till att leverera peptiden till skadade delar av håret.

 

Isopropylalkohol förekommer i mycket låg halt (cirka 0,5 %) i K18 Mask. Den ingår i en ingrediensblandning, men tillsätts inte direkt i formlerna. Den verkar som ett lösningsmedel som får de utredande ingredienserna att blandas in i formlerna.

 

Cetearylalkohol är en fettalkohol med vaxliknande konsistens. Den används ofta i hårvårdsprodukter tack vare dess utslätande och mjukgörande egenskaper. Den innehåller inte etanol och används därför i produkter som marknadsförs som alkoholfria.

 

Bensylalkohol är en aromatisk alkohol som används i halten 0,5 % i formlerna och fungerar som konserveringsmedel. Den innehåller inte etanol och används därför i produkter som marknadsförs som alkoholfria.

 

Jag ser att vete finns med på ingredienslistan. Kan jag använda produkten om jag har veteallergi?

Kontakta läkare innan du använder K18 om du har veteallergi.

 

Kan K18 användas under graviditet?

Trots att K18Hair är fritt från sulfater, parabener, ftalater, silikoner, konstgjorda färgämnen, natriumklorid, formaldehyder, är veganskt och cruelty-free, rekommenderar vi att kunden alltid kontaktar läkare eftersom de kommer att ha individuella vårdplaner. Vi tillhandahåller gärna ett säkerhetsdatablad.

 

Vad gäller för allergier?

K18Hair är fritt från sulfater, parabener, ftalater, silikoner, konstgjorda färgämnen, natriumklorid, formaldehyder, är veganskt och cruelty-free. Med detta sagt kan vem som helst vara allergisk mot vad som helst

 

Visar 0 produkter

Kérastase Fresh Affair

 MARS 2021

KÉRASTASE FRESH AFFAIR

REFRESHING DRY SHAMPOO - TORRSCHAMPO

 

Uppfräschande torrschampo för hår och hårbotten, med en elegant doft. För alla hårtyper.

 

Torrschampo tycker många är en av de viktigaste produkterna inom hårvården. Ett torrschampo kan snabbt fräscha upp ditt hår och på så sätt kan du också undvika att slita på håret med för mycket schamponerande. En quick-fix mot ett fett, platt och livlöst hår med andra ord.


Och detta torrschampo, vars fina pulverformula innehåller E-vitamin* och risstärkelse, absorberar effektivt överflödig olja för att fräscha upp rötterna och håret. Den passar alla hårtyper och lämnar håret med en lätt, ren känsla.

 

Dess beroendeframkallande Neroli-noter ger en oemotståndlig doft som varar i 24 timmar. Ditt hemliga vapen för dagen efter du har tvättat håret, för att fixa till håret efter träning eller när du behöver en uppfräschning.

 

*Vitamin E-derivat"

 

 

Tvålar

FEBRUARI 2021

VARDAGSLYX

Aldrig någonsin har vi väl tvättat händerna så ofta och så noggrant som vi gör idag. Och det har varit bra på många sätt och vis. Och nu kommer vi att fortsätta med det. Och det gör att valet av våra tvålar blir så mycket viktigare än vi är vana med. För att dom skall vara snälla mot våra händer. För att dom skall dofta gott. För att dom skall vara snälla mot vår miljö. Och sist men inte minst – att dom skall vara vackra där dom ligger eller står.

 

BRETT UTBUD

En fin tvål är väl vad man kan kalla riktig vardagslyx? Vi vill även kunna erbjuda dig tvål på nätet och har ett brett utbud av tvålar, både fasta tvålar och flytande tvålar. Vi försöker att välja ut vackra tvålar av hög kvalitet, gärna ekologiska och handgjorda från producenter med stor kunskap i sitt traditionella hantverk.

 

SAVON DE MARSEILLE

Många av dessa tvålar är så kallade Marseilletvålar – eller Savon de Marseille. Visste du att det var solkungen - Ludvig XIV – som införde de första föreskrifterna för tillverkning av tvål 1688. Han bestämde då att enbart tvål tillverkad av olivolja och i trakten runt Marseilles skulle få bära det prestigefyllda namnet Savon de Marseilles, som rakt översatt betyder Tvål från Marseille.

 

FAST TVÅL

Fast tvål är drygare än en flytande tvål då de fasta tvålarna inte innehåller vatten. För att en fast tvål ska hållas så fräsch som möjligt behöver du en tvålkopp med luft under. Tvålkoppen låter tvålen torka upp emellan användningarna och förhindrar på så sätt bakterietillväxt.

I badrummet kan en fast tvål även vara en vacker inredningsdetalj. Många av våra fasta tvålar har vackra urkarvningar och utsmyckningar.

 

FLYTANDE TVÅL

En flytande tvål är inte lika dryg som en fast tvål, men en flytande tvål med pump är däremot väldigt smidig och lättanvänd. En snygg och lyxig flytande handtvål som dessutom doftar gott när man tvättar sig, blir ett smycke i badrummet eller där du väljer att placera den.

 

 

Color Fresh Mask

OKTOBER 2020

COLOR FRESH MASK

 

Vårdande färginpackningar som fräschar upp eller förvandlar hårfärgen utan att skada håret. 

 

Fördelar & Egenskaper

♥ Sammansättning som inte skadar håret

♥ Återuppliva eller förvandla din salongsfärg

♥ Synbar färg som vackert tonas bort med tiden

♥ Vårdande sammansättning som får håret att kännas mjukt och återfuktat

♥ Inga ingredienser av animaliskt ursprung

♥ Utan silikoner

♥ Med avokadoolja

♥ Resultatet syns på 10 minuter

♥ Enkel applicering

 

 

ÅTERUPPLIVA ELLER FÖRVANDLA

Ge ditt hår en mjuk och frisk känsla. Skadar inte håret, och med en true to tone fading

 

 

ÅTERUPPLIVA & FÖRBÄTTRA

Med naturligt resultat och en trevlig doft.

Med Avocadoolja & Aprikoskärnolja

 

 

No Frizz Vanishing Oil

OKTOBER 2020

Living Proof No Frizz Vanishing Oil 50ml

 

En viktlös silikonfri olja som absorberas snabbt i håret, motverkar frissighet, återfuktar och ger dig ett friskt hår med glans.

 

Egenskaper & Fördelar

 

♥ Snabbabsorberande

♥ Återfuktar håret och slätar ut fjällskiktet

♥ Förstärker glansen

♥ Skyddar mot friss

♥ Efterliknar oljor i naturligt friskt hår

 

VETENSKAPEN

Oljan innehåller kraftfulla ingredienser såsom vårt patenterade Healthy Hair Molecule och en lätt blandning av fem oljor som efterliknar oljorna som finns i naturligt friskt hår. Tillsammans blockerar de fuktighet och återfuktar och slätar ut torrt hår utan att tynga ned.

 

RESULTAT

Ett slätt, blankt hår som är fritt från frissighet och lättare att hantera utan den feta känsla du kan få från andra oljor eller hårvårdsprodukter som innehåller silikoner.

 

FRI FRÅN

♥ Silikoner

♥ Parabener

♥ Ftalater

 

 

Visar 0 produkter

Evo Fabuloso Platinum Blonde DUO BOX

OKTOBER 2020

 

En Box med ett produktkit som varmt rekommenderas till blonderat eller slingat hår där man önskar dämpa gula skiftningar. Används någon gång i veckan.

 

Evo Fabuloso Platinum Blonde - TONING SHAMPOO - 250 ml

Ett pigmentschampo som tvättar rent samtidigt som det neutraliserar de oönskade gula tonerna i blonderat eller ljusfärgat hår och ger en jämn och återuppväckt blond ton i hela håret.

 

 

Evo Fabuloso Platinum Blonde  - COLOUR BOOSTING TREATMENT, 220 ml


Ett konditionerande färgtreatment med hög koncentration av pigment. Den dämpar friss, ger fukt och glans.

 

 

Fördelar & Egenskaper

 

♥ Ljusar upp blonda och lusfärgade hår, tar bort de gula skiftningarna och förlänger hållbarheten på den färgton som du söker.

♥ Milda produkter som motverkar att din färgton mattas av

♥ Tillför näring som både mjukar upp och tillför styrka vilket ger dig ett hår som är lätt att hantera.

 

♥ Sulfatfritt

♥ Parabenfritt

♥ Glutenfritt

♥ Vegan

♥ Cruelty Free

 

 

Pasta & LOVE

 NOVEMBER 2020

Pasta & Love - the bonvivant way

Davines har skapat en serie produkter för män - Pre-shaving Oil, Shaving Gel och Aftershave cream - produkter som tar väl hand om både hud, hår och skägg, före och efter rakningen. Namnet Pasta & Love flirtar med det som vi mest förknippar med Italien - nämligen god mat och kärlek. Produkter som älskas lika mycket av omgivningen som användaren.

 

Karaktäristisk doft

Produkterna har en karaktäristisk doft från citrus. Toppnoter från citron, bergamot och apelsinblommor ger en sådär oemotståndlig doft. Inslag av dofter från iris och patchouli gör doften lite mjukare och lättare att möta.

 

 

Pre-Shaving & Beard Oil

Ger extra skydd till känslig hud innan rakning. 

 

Shaving Gel

Från Gel till Skum - gör att rakbladet lätt glider över huden och på så sätt ger ett snabbt men skonsamt resultat. Ger en mjuk hud och härlig doft.

 

After Shave & Moisturizing Cream

En produkt som både lugnar huden direkt efter rakning, och som fungerar som en fuktgivande dagkräm för att bibehålla balansen och fukten i huden.

 

 

 

Visar 0 produkter

Pür Cosmetics Matte Mist

OKTOBER 2020

PÜR COSMETICS MATTE MIST

 

Vår hud utsätts för mycket yttre påverkan under dagen som smuts, smog och föroreningar som kan skada huden. Det är anledningen till Anti-Pollution Mattifying Setting Spray! Dessutom löser den bekymret med att huden blir fet och glansig under dagen.

 

Matte Mist är ett setting-spray med direkt matt effekt. Den gör också att makeupen håller bättre under hela dagen. Produkten är hudvårdande med flera ingredienser som skyddar din hud och gör den mer motståndskraftig.

 

♥ Glutenfri

♥ Veganvänlig

♥ Anti-pollution!

 


NYCKELINGREDIENSER

 

♥ Energy Complex: Kombination av ginseng, grönt te och vitamin B som boostar hudens naturliga metabolism för klarare mer hälsosam hud.​

 

♥ Extrakt från vindruvsblad: Hjälper huden att skydda sig mot miljörelaterad stress som blått ljus.

 

♥ Kol: Absorberar överflödig olja/hjälper mot fet hud.