Kevin Murphy Hair Rehab

Här skapas skräddarsydd skönhet

 

Tillsammans med KEVIN MURPHY så kan du skapa en skräddarsydd hårvårdsrutin helt utifrån dina egna önskemål om hårvård, och vilket drömresultat som du ser framför dig. Men kom ihåg - det finns inga genvägar till det perfekta håret ;)

 

KEVIN MURPHY lägger ner enormt mycket tid och resurser för att på bästa sätt uppfylla dessa behov och önskemål, och att på ett ekosmart sätt lösa alla dessa hårrelaterade problem. Olika kunder kan ha olika problem t.ex. beroende på vilken säsong det är eller var man befinner sig i livet. Men allt Kevin Murphy ser framför sig är att göra alla kunder nöjda.

 

Du är kanske ute efter en helt ny hårvårdsrutin för att nå dina drömmars mål, eller du behöver kanske en engångsboost för att få in håret på en ny bana i utvecklingen. Kevin Murphy har lösningen. Det finns sällan en "one size fits all" lösning, utan man får oftast försöka skapa sin egen hårvårdsrutin som kan leva upp till dina krav. Och som alltid, så är din bästa vän i nöden - din frisör!

 

Men här har vi skapat några riktigt användbara hårvårdsrutiner utifrån de vanligaste förutsättningarna vad det gäller hårets utgångsläge och vilka mål man söker. 

 

Enjoy!

 

 

 

 

 

♥ 

Visar 0 produkter

Fukt + Glans

TORRT / MATT / LIVLÖST HÅR

 

Här skall du få ett tips på hur du på bästa sätt tillför ett torrt hår massor med fukt, glans och mjukhet, utan att för den skull göra det tungt. Detta är en behandling som oftast görs på en salong, men som du nu kan göra själv, i ditt hemma-spa. Och det är en behandling som är skapad just för dig och ditt hår.

 

De utvalda produkterna innehåller lyxiga oljor som Curryeternell och Nattljusolja, som i kombination med växtextrakt som Timjan, Kakaduplommon och Grapefrukt återfuktar och ger glans samtidigt som det gör ditt hår mycket lättare att hantera. Precis som du vill ha det.

 

STEG FÖR STEG

 

♥ MAXI.WASH - Ett schampo som verkligen rengör håret på djupet, och får bort alla beläggningar. Vira sedan in håret i en varm handduk och låt det verka i minst 5 minuter. Passa på att bara njuta. Skölj sedan ur håret och gå vidare i behandlingen.

 

♥ Ta lite YOUNG AGAIN MASQUE i handen och klicka även i lite YOUNG AGAIN TREATMENT OIL och fördela det sedan i hela håret. Låt detta verka i 5-10 minuter. Skölj sedan ordentligt.

 

 För att sedan sluta hårstrået och därmed skydda det från yttre skadlig påverkan, så använder du HYDRATE-ME RINSE. Där får du också en avslutande fukt boost.

 

 

Pricken över i blir att sedan spraya i SHIMMER SHINE, eller alternativt SHIMMER-ME BLONDE, för att fullborda din Fukt + Glans behandling.

 

Voila!

 

Volym + Fyllighet

TUNT / PLATT / LIVLÖST HÅR

 

Känner du att ditt hår har tappat volym och att du vill få tillbaka styrka, fyllighet och elasticitet i håret, så är detta en behandling för dig. 

 

Denna viktlösa behandling hjälper dig som har problem med ett lite svagare, skört och skadat hår. Håret kommer att vitaliseras, bli mjukare och mer elastiskt samtidigt som volym och styrka och motståndskraft ökar för att motverka vardagens hårda påfrestningar på håret.

 

STEG FÖR STEG

 

♥ Du börjar behandlingen som sig bör med att schamponer håret - här med PLUMPING WASH. Ett förtjockande schampo som stärker och ökar tätheten i ett tunt och fint hår. Upprepa schamponeringen vid behov.

 

Applicera sedan CRYSTAL ANGEL i håret och låt det verka i 10 minuter ungefär. Detta är en vårdande men även färgförstärkande glansbehandling. Som ett "lipgloss for your hair", som Kevin Murphy själv förklarar det.

 

Sedan så använder du PLUMPING RINSE som är ett balsam som likt Plumping Shampoo ökar tätheten i håret och verkar för ett tjockare och starkare hår. Det sluter hårstrået och skyddar det på så sätt mot yttre påfrestningar.

 

Applicera sedan BODY MASS i hårbotten i ditt handdukstorkade hår. En förtjockande leave-in produkt som bl.a. förlänger växtfasen och förkortar den fallande fasen.

 

 Avsluta hela behandlingen med ANTI GRAVITY som är en lotion som du kan föna in för en känsla av ett mycket större, volumiöst och tjockare hår.

 

 

Reparera + Skydda

FÄRGAT / SLINGAT / BLEKT HÅR

 

Du som har ett färgat eller blekt hår vet att det kräver lite extra kärlek och omsorg. Den här behandlingen gör du för att, så att säga, återuppliva håret, för att öka glansen och för att förbättra hårkvalitet och dess elasticitet.

 

Med hjälp av dessa produkter så bidrar du till att reparera och återställa hår som har skadats av kemiska produkter, av värme från olika stylingverktyg, och från solens skadliga UV-strålning.

 

Papayaenzym och protein av Gröna Ärtor bidrar med att tillföra massvis med styrka och att öka på motståndskraft i ett torrt och sprött hår.

 

 

STEG FÖR STEG

 

Beroende på ditt hårs utgångsläge så börjar du med att schamponer håret med BLONDE ANGEL WASH eller REPAIR-ME WASH. Och precis som alltid så tvättar du håret 2 gånger. Första gången för att tvätta bort orenheterna på ytan och öppna upp fjällskiktet. Andra gången för att nu kunna tränga in i hårstrået och rengöra på djupet, samt tillföra lite godsaker för hårets välmående. Avsluta med att skölja ur ordentligt.

 

Fortsätt sedan med att fördela RE STORE i hela håret. Vira in håret i en varm handduk och låt det sitta i 10 minuter. Skölj sedan ur håret.

 

Avsluta behandlingen med en LEAVE-IN REPAIR, som precis som namnet avslöjar, inte skall sköljas ur.

 

♥ Använd alltid ett värmeskydd före styling med någon typ av värmeverktyg. Vill du vara trygg så använder du med fördel Kevin Murphys HEATED DEFENSE.

 

 

 

Utslätande + Antifriss

BÅNGSTYRIGT / FRISSIGT HÅR

Den ultimata behandlingen för att motverka frissighet och återfukta bångstyrigt och uttorkat hår. Använder naturliga ingredienser som Manoi-olja, Sheasmör och Murumuru-smör tillsammans med tekniken bakom Biomimetisk Keratin för att tämja lockar och ge näring åt alla hårstrukturer. Får håret att kännas mjukt och lent samtidigt som det förhindrar avbrutna hårstrån och motverkar frissighet.

 

STEG FÖR STEG

 

Börja anti-friss behandlingen med att schamponera håret med SMOOTH AGAIN WASH. Och precis som alltid så tvättar du håret 2 gånger. Första gången för att tvätta bort orenheterna på ytan och öppna upp fjällskiktet. Andra gången för att nu kunna tränga in i hårstrået och rengöra på djupet, samt tillföra lite godsaker för hårets välmående. Avsluta med att skölja ur ordentligt.

 

Tag sedan lite HYDRATE-ME MASQUE i handflatan och klicka i YOUNG AGAIN TREATMENT OIL, och fördela i hela håret. Vira in håret i en varm handduk och låt det verka i 10 minuter.

 

♥  Avsluta behandlingen med SMOOTH AGAIN RINSE, som tillför ett skyddslager samtidigt som det sluter torra och kluvna toppar.

 

För att sedan jämna ut hårets textur och bevara hårets fukt, så sprayar du i UN TANGLED i håret - en utredande leave-in conditioner som dessutom fungerar som ett värmeskydd inför vidare styling

 

 

Friskt Hår + Hårbotten

PASSAR ALLA HÅRTYPER

 

Här är en skön behandling för dig som känner att du snabbt vill fräscha upp både hårbotten och hår för att få känslan av ett mer ungdomligt hår som både känns och ser friskt ut. Ett friskt hår är som du säker redan vet, helt beroende av en frisk hårbotten.

 

Den här produktkombinationen som vi satt ihop speciellt för dig, bidrar till att reglera en torr eller fet hårbotten, fräscha upp ett matt hår och för att lösa problem på grund av ett fuktigt eller torrt klimat.

 

 

Produkterna innehåller ingredienser från naturen som Aloe Vera-extrakt och Kamfer samt hudvårdstekniken Miceller, och ger dig ett hår och en hårbotten som är frisk och helt i balans.

 

STEG FÖR STEG

 

♥  Börja behandlingen med SCALP SPA SCRUB. Massera hårbotten omsorgsfullt i 5 minuter. Den här behandlingen njuter verkligen din hårbotten av!

 

  Tvätta sedan håret ordentligt med SCALP SPA WASH. Och precis som alltid så tvättar du håret 2 gånger. Första gången för att tvätta bort orenheterna på ytan och öppna upp fjällskiktet. Andra gången för att nu kunna tränga in i hårstrået och rengöra på djupet, samt tillföra lite godsaker för hårets välmående. Avsluta med att skölja ur ordentligt.

 

♥  Fördela ANGEL MASQUE i hela håret och låt den sedan sitta kvar och uträtta sitt jobb i 5-10 minuter innan du sköljer ur hårmasken igen.

 

Avsluta själva behandlingen med STIMULATE-ME RINSE, som verkar uppfriskande för hår och hårbotten samt sluter hårstrået och håller det skyddat mot yttre, skadlig påverkan.

 

Innan du sedan stylar håret så sprayar du i STAYING ALIVE, som är en Leave-in kur som skyddar och stärker upp hårstrået ytterligare.