Kevin Murphy Young Again Duo + Young Again Oil

24% Rabatt
Kevin Murphy Young Again Duo + Young Again Oil - Hairsale.se

Stärkande, reparerande och mjukgörande Schampo och Balsam som ger näring och återställer lyster till torrt, sprött och skadat hår + En viktlös vårdande olja som motverkar oxidation och åldrande av håret.

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

Beskrivning

Kevin Murphy Young Again Wash 250ml - Ett stärkande, reparerande och mjukgörande schampo med 20 aminosyror och ingredienser som immortelle och baobab. Anti-aging-extrakt från lotusblomma och orkidé bidrar till att förnya ungdomlig lyster och ger glans till ett torrt och sprött hår.

Användning: Applicera i vått hår. Massera in i hår & hårbotten, skölj. Upprepa vid behov.

För bästa resultat, fortsätt med Young Again Rinse.

Fördelar & Egenskaper: Antioxidantrikt och anti-inflammatoriskt, anti-ageing och mjukgörande. Sulfat- & parabenfritt.

Kevin Murphy Young Again Rinse 250ml - Ett balsam som ger näring och återställer ungdomlig lyster till torrt, sprött och skadat hår. Innehåller ett system av 20 aminosyror och extrakt från Bambu & Lotusblomma som stärker håret, medan Baobab- och Mangofröolja slätar ut ytan på frissigt och burrigt hår.

Användning: Applicera i nytvättat & fuktigt hår. Låt verka 1-2 minuter, skölj. 
1/3 av balsamet kan med fördel lämnas kvar i håret. För bästa resultat, använd efter Young Again Wash.

Fördelar & Egenskaper: Antioxidantrikt, antiinflammatoriskt och anti-ageing. Mjukgörande, återfuktgivande och reparerande. Sulfat- & parabenfritt.

 

Kevin Murphy Young Again Oil 100ml - En viktlös och vårdande olja som innehåller immortelle för att motverka oxidation och åldrandet på håret. Skäm bort dig själv med ett vackert, mjukt och följsamt hår.
Används dagligen för att ge håret glans och skydd mot värme och yttre påverkan.

Användning: Applicera Young Again Oil i nytvättat hår innan stylingprodukter appliceras. Du kan även använda en liten mängd i torrt hår för att ytterligare jämna ut håret och ta bort eventuell flygighet.

Fördelar & Egenskaper: Viktlös och näringsrik, håret återfår sin elasticitet och glans, stärker håret med näringsämnen och kraftfulla antioxidanter, jämnar ut och återfuktar torrt & skadat hår, intensiv behandling av håret. Värmeskyddande upp till 220 °C. Sulfat- & parabenfri.

 

Tipsa om produkten

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: