Lanza Healing Moisture Tamanu Cream Shampoo 1000ml

Lanza Healing Moisture Tamanu Cream Shampoo 1000ml - Hairsale.se

Ger intensiv fukt till torrt eller grovt hår. Extra milt shampoo som kan användas dagligen. Ger håret en ren och silkesmjuk känsla.

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

Beskrivning

Ger intensiv fukt till torrt eller grovt hår. Extra milt shampoo som kan användas dagligen. Ger håret en ren och silkesmjuk känsla. Under generationer har den polynesiska urbefolkningen använt gugo som en naturlig shampooingrediens för att varsamt fräscha upp och rengöra håret. Gugobarkextrakt ger ett rikligt lödder som lyfter bort föroreningar utan att avlägsna viktiga oljor och näringsämnen från håret.

 

Innehåller Tahitisk tamanunöt. Tahitierna har traditionellt använt nöten för att läka sår, tillföra fukt och skydda mot solen. Nöten innehåller en lätt olja som har exceptionella fuktgivande egenskaper. Innehåller rikligt med essentiella fettsyror och lipider, gör håret smidigt, silkeslent och glänsande.

 

Natriumkloridfri Natriumklorid *, även känt som bordssalt, har länge använts i shampoo som förtjockningsmedel. Med införandet av nya kemiska tjänster, såsom brasilianska rakpermanenter är det viktigt att kunden inte använder shampoo som innehåller natriumklorid, eftersom det kan vända på den uträtande effekten. Alla shampoo i L’ANZA Advanced Healing Collection är natriumkloridfria.

 

*OBS: ”natriumklorid” är ett specifikt salt som påverkar hårfärg och andra kemiska processer. Natrium och klor är oberoende element som kan vara en del av många andra ingredienser, såsom natriumlauroylsarkosinat sarconsinate och behentrimonium chloride. Dessa andra ingredienser bör inte förväxlas med natriumklorid, även om namnen kan se likadana ut.

 

FRIA FRÅN GRYMHET - L’ANZA testar inte på djur.

Tipsa om produkten

Upptäck mer

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: