PERSONUPPGIFTSPOLICY


Du har säkert hört talas om GDPR (General Data Protection Regulation)? Det är en dataskyddslag som började att gälla i hela EU 2018-05-25, och ersatte den svenska personuppgiftlagen (PuL)

Hairsales mål är att alltid kunna ge dig så mycket relevant information som möjligt när du kontaktar oss om tidigare inköp hos oss, pågående ordrar, om leveranser osv. Du kan dock alltid känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi lämnar aldrig ut adresser, telefonnummer, e-postadresser eller andra personuppgifter om våra kunder till tredje man för marknadsföringssyfte, statistisk bearbetning eller dylikt.

Uppgifter som kan lämnas vidare till tredje part gäller information för att du skall veta var din leverans är, när den kommer, och andra leveransrelaterade uppgifter eller till de partners som hanterar din betalning, där dina personuppgifter används för att säkert veta att du är du, och så långt som det bara är möjligt förhindra olika typer av bedrägeri. För både din och vår säkerhet. 

Alla dina personuppgifter behandlas strikt konfidentiellt oavsett om du speciellt har begärt detta eller inte. Vi använder informationen endast för att kunna handlägga kundernas beställningar. Upptäcker du felaktigheter i dina personuppgifter, eller om det är något som skall ändras, så tar du kontakt med oss så åtgärdas det omgående. Du har alltid rätt att beställa hem ett utdrag på de uppgifter som finns hos oss, och även att begära att dina uppgifter i vårt register, helt eller delvis, raderas.