Herla Hand Hygiene- Handsprit med antibakteriell effekt, 1000ml

20% Rabatt
Herla Hand Hygiene- Handsprit med antibakteriell effekt, 1000ml - Hairsale.se
Cleansing Liquid With Antibacterial Effect - Vårdande anti-bakteriell hand-desinfektion. Rengör huden väl och skyddar den mot bakterier, föroreningar och andra yttre faktorer. Berikad med havreextrakt som har en vårdande och fuktgivande effekt för att på bästa sätt ta hand om den fina huden på händerna. 70% Alcohol

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

Beskrivning

Herla Hand Hygiene, 1000ml

Cleansing Liquid With Antibacterial Effect

70% ALCOHOL

 

 

Du har säkert börjat märka att händerna kan fara illa av att vi nu tvättar händerna ovanligt mycket, och använder oss av handsprit däremellan. Händerna är känsliga, och dom torkar lätt ut. Nu har Herla lyckats att ta fram en handsprit som samtidigt som den faktiskt skyddar oss, även vårdar och återfuktar huden.

Att vi har fått in ett nytt beteende i vår vardag, där användandet av handsprit är en stor del, det får vi nog acceptera. Så det gäller att välja vilka typer av produkter man använder med omsorg.

 

Egenskaper

 

  • Vårdande anti-bakteriell hand-desinfektion.
  • Rengör huden väl och skyddar den mot bakterier, föroreningar och andra yttre faktorer.
  • Berikad med havreextrakt som har en vårdande och fuktgivande effekt för att på bästa sätt ta hand om den fina huden på händerna. 
  • Innehåller glycerin som ökar vätskans återfuktande och skyddande effekt.

 

Användning:

Massera en liten mängd vätska i händerna under ca 30 sekunder.

 

OBS:

  • Apllicera inte på irriterad eller skadad hud
  • Förvara utom räckhåll för barn.
  • Brandfarligt - håll flaskan borta från direkt värmekälla.
  • Endast för externt bruk.
  • Vid kontakt med ögonen: Skölj omgående i det öppna ögat och rikligt med vatten.

 

 

OM HERLA

Utbudet av exklusiva HERLA-produkter är baserad på patenterade recept med ingredienser av växtextrakt och naturliga eteriska oljor från världens yttersta hörn.

I vårt laboratorium använder vi naturresurser för att producera produkter från komponenter certifierade av ECOCERT, COSMOS och NATRUE (från 88% till 100% av naturkosmetiska råvaror i produkterna) och utan skadliga formler.

Vi använder oss enbart utav ingredienser av högsta kvalitet, då vi prioriterar hälsa, säkerhet och att leverera produkter som ger mätbara resultat.

Tack vare den höga koncentrationen av aktiva ingredienser, som också används i estetisk medicin och apotek, Passar Herlas produkter både vanliga och speciella hudbehov: hydratisering, återhämtning, föryngring, jämnare hudton och eliminering av brister.

 

 

Tipsa om produkten

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: