Massagepistol Nordic Alpha

Alpha är en elegant massagepistol med kraft nog att massera vem som helst. I designarbetet har stor vikt lagts på att skapa en så balanserad massagepistol som möjligt med ett vinklat som gör det enkelt för dig att med en hand byta hastighetsintervall utan att avbryta massagen.

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

Beskrivning

Massagepistol Nordic Alpha


Alpha är en elegant massagepistol med kraft nog att massera vem som helst. I designarbetet har stor vikt lagts på att skapa en så balanserad massagepistol som möjligt med ett vinklat som gör det enkelt för dig att med en hand byta hastighetsintervall utan att avbryta massagen. 

 • Kraftfull 24 Volts motor

 • Lithium Ion batteri med upp till 6h batteritid

 • 16 mm slaglängd för högre terapeutisk verkan 

 • 5 Hastigheter upp till 3200 slag per minut kalibrerade för att släppa på musklernas spänningar.

 • Handtaget är vinklat 105° för optimal ergonomi.

 • Fukttätad för svettsäker användning.

 • Alpha har en knapp för alla sina funktioner. Allt för enkelheten.

 

 

Enkel användning

Med sitt kraftfulla 24 volts batteri håller Alpha för uppemot 6 timmars användning på en laddning beroende på vilken hastighetsnivå och intensitet som används. Alpha har en knapp på ovansidan så du enkelt kan byta hastighet med ett knapptryck. Hastigheterna känns välbalanserade och imponerar med hela 3200 slag per minut på intensitetsnivå 5/5. 

 

Quiet Glide Technology

Det värsta som finns när man försöker slappna av är irriterande ljud och buller, därför har Alpha utrustats med en borstlös motor med Quite Glide Teknologi. Vid våra tester så har vi mätt upp ljudet från Alpha till som högst 55 decibel i ett övrigt tyst och tomt rum. Under normala omständigheter så upplevs Alpha som väldigt tyst - så du kan behandla din kropp i lugn och ro. Perfekt hemma framför TV:n eller inne i gymmet - utan att störa någon annan eller dig själv. 

 

Hur fungerar Alpha?

När Alpha arbetar skjuts munstycket fram och tillbaka med 16 mm slaglängd i den hastighet som du angivit. När munstycket appliceras mot en spänd muskel så svarar kroppen omedelbart med att släppa på spänningsgraden i muskeln för att förhindra skador i muskulaturen. De kraftiga stötvågorna går djupt in i kroppens bindväv och luckrar upp fascian samtidigt som vibrationerna i sig ökar upp "glidet" mellan muskelbukarna. Samtidigt så tar blodet med sig den näring som du behöver och lämnar av hos musklerna för att sedan ta med sig slaggprodukter bort från området. 

 

Hur upplevs massagen? 

Användningen av Alpha häpnar de flesta människor, effekten kan kännas kittlande i början och inte mycket kraft behövs för att man verkligen ska förstå hur de kraftiga slag-vågorna vandrar genom kroppens muskler och bindväv och får stora muskelgrupper att slappna av inom loppet av några minuter. Hittar man en triggerpunkt så kan massagen smärta lite, då rekommenderar vi att släppa på trycket och flyta över området i en cirkulerande rörelse i 1-2 minuter - under normala omständigheter så börjar området “domna av” och muskeln tvingas att slappna av för att inte gå sönder av de kraftiga stötarna. 

 

Alpha är utrustad med 4 olika munstycken:

 • Dubbel-huvudet är för användning på nacke och ryggrad

 • Det platta munstycket är för kroppens större muskler

 • Skumbollen kan användas var som helst på kroppens mjukdelar

 • Precisionsmunstycket används för triggerpunkter och muskelknutar

 

 

Aktivering & cirkulation

Ett ypperligt tillfälle att använda massagepistolen är innan träning, då kan du snabbt och enkelt förbereda kroppen för prestation genom en lätt massage på musklerna som fäster kring de leder som du kommer röra på. Massagen ökar upp blodcirkulationen i området och släpper på spänningar i musklerna vilket förbättrar kroppens naturliga rörelser. 

 

Återhämtning efter tuffa träningspass

Ökad cirkulation hjälper dig att förse de trötta musklerna med syre och näring samt transportera bort slaggprodukter. Många av våra kunder inom bodybuilding-världen rapporterar stor glädje i att kunna köra fler träningspass per vecka, tack vare den effektiva behandlingen efter träning.

 

 

Tipsa om produkten

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: