Ocean Waste Plastic

 

 

Vet du vad OWP är för någonting?

OWP är en organisation med en härlig vision att dels städa upp plasten som vi människor håller på att fylla våra hav med, men också se till att det inte hamnar där från första början. Lite grovt kan man säga att OWP fiskar upp tusentals ton med plast från havet, som sedan återvinns och används till att producera nya förpackningar. Man vill se till att vi till slut får ett slutet system.

 

 

Need for Change

100% Ocean Waste Plastic

 

 

Kevin Murphy är ett varumärke som gör allt som står i deras makt för att minska plastens negativa påverkan på vår miljö, och man gör det nu genom att hjälpa till med att städa våra hårt nedsmutsade Oceaner.

 

Man plockar upp plast ur havet och återvinner plasten för att producera förpackningarna till sina produkter. Från och med nu så ställer man om produktionen så att flaskorna kommer att bestå av 100% återvunnen Ocean Waste Plastic (OWP). Och genom att göra det så kommer Kevin Murphy att plocka upp och återvinna 360 ton plast ur haven, varje år. Det motsvarar 14 600 000 st plastflaskor!!!

 

 

Kevin Murphy är därmed det första varumärket i skönhetsbranschen som levererar sina produkter i flaskor gjorda av 100% Ocean Waste Plastic.

 

Den här förändringen gör vi för att rädda vår natur, vår framtid och för att ärligt kunna säga att vi verkligen är hållbara som varumärke – vi hjälper till att städa våra oceaner för vår planets skull och för kommande generationers skull” / Mr Kevin Murphy

 

 

 

 

 

 

 

TILLBAKS TILL KEVIN MURPHY >>