Omniblonde Rejuvenation Conditioner, 1000ml

40% Rabatt
Omniblonde Rejuvenation Conditioner, 1000ml - Hairsale.se
Omniblonde Rejuvenation Conditioner, 1000ml - Hairsale.se
Detta lyxiga balsam innehåller Omni Lightening Defense Complex® som gör håret flexibelt, silkeslent och mjukt. Naturligt majssocker ger en återfuktande effekt och en speciell aminosyrablandning ökar styrkan och glansen och skyddar färgen.

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

Beskrivning

Omniblonde Rejuvenation Conditioner, 1000ml 

 

Detta lyxiga balsam innehåller Omni Lightening Defense Complex® som gör håret flexibelt, silkeslent och mjukt. Naturligt majssocker ger en återfuktande effekt och en speciell aminosyrablandning ökar styrkan och glansen och skyddar färgen. Rejuvenation Conditioner tillför en ultrados av näring och av kraftfulla ingredienser i en fantastisk produkt.

 

pH 4,0-5,0

 

 

Egenskaper & Fördelar

 

 

Omni Lightening Defense Complex®

Omniblonde är en lyxig hårvård på en helt ny nivå – Nästa generations teknik för blont hår.

Den unika formulan riktar in sig på skadat hår och behandlar effektivt skador som orsakats av blekning, solexponering och andra miljöfaktorer.

 

Omni Lightening Defense Complex® har starka antioxidant-egenskaper. Det behandlar både insidan och utsidan av håret. Det fäster vid hårets fjällskikt och reparerar effektivt håret från insidan samtidigt som det ger långvarigt skydd på utsidan.

 

Komplexet är kärnan i Omniblonde-utbudet och ger både frisörer och konsumenter världen över tillgång till den absolut senaste innovationen för att skydda och bidra till vackert blont hår, varje dag.

 

Det är verkligen ett genombrott för alla med blont hår!

 

Tipsa om produkten

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: