Voluspa Saijo Persimmon, Mini Tin Candle 25h

20% Rabatt
Voluspa Saijo Persimmon, Mini Tin Candle 25h - Hairsale.se
Ett doftljus med doftnoterna - persimon, nektarin, vit jasmin, persika och vinbär. Mini Tin Candle är liten och lätt att placera, ensam eller i grupp, och t.o.m. att ha med sig på resan om man vill ha med sig myset varthän man kommer.

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

Beskrivning

Voluspa Saijo Persimmon, Mini Tin Candle 25h

 

Ett doftljus med doftnoterna - persimon, nektarin, vit jasmin, persika och vinbär.

Mini Tin Candle är liten och lätt att placera, ensam eller i grupp, och t.o.m. att ha med sig på resan om man vill ha med sig myset varthän man kommer.

 

Voluspas produkter ger ditt hem ljuvliga dofter som får dig att slappna av och njuta av stunden. Dom är dessutom vackra och blir ett smycke där dom står i grupp eller utspridda på utvalda platser i hemmet.

 

Voluspa är riktigt lyxigt hantverk från Kalifornien. Voluspa ger dig utsökta och unika dofter, snygga och färgstarka behållare som kan återanvändas och dom har den perfekta formulan som gör att dom sticker ut mot alla andra doftljus på marknaden. Voluspa har produkterna som du hittar i alla inredningsmagasin och på hyllorna i alla premium brand stores i hela världen.

 

Tipsa om produkten

Specifikationer

Specifikationer

 

EGENSKAPER, FÖRDELAR & SÄKERHET

  

  • Trimma alltid veken innan du tänder ljuset

 

  • Låt alltid ljuset var tänt så länge så att hela ytan smälter ända ut till burkens kanter vid varje tillfälle. Det kan ta några timmar, men det förhindrar att ljuset brinner snett eller att det får försänkningar.

 

  • Använd alltid en bricka eller annat eldfast underlägg. Du skall aldrig ställa burken direkt på ett brännbart eller känsligt underlag, då det kan komma att skadas.

 

  • Veken kan glida iväg från sin ursprungliga plats under brinntiden. När du släcker ljuset så kan du använda en vekklippare och varsamt föra veken tillbaks till sin plats.

 

  • Låt aldrig ljuset stå på en dragig plats, och aldrig i närhet av gardiner, kläder eller andra brännbara inredningsdetaljer.

 

  • Ha alltid ett tänt ljus under uppsikt, och släck det alltid när du lämnar rummet.

 

  • Placera alltid ljuset så att det inte kan nås av barn eller husdjur.

 

  • Bär aldrig iväg på ett tänt ljus. Både behållaren och det smälta waxet i den kan bli extremt hett. Låt ljuset svalna och waxet stelna innan du flyttar på det.

 

  • Sätt på locket på ljuset när det inte används för att hålla det rent från skräp och damm.

 

 

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: