Julgransplundring

Visar 0 produkter

Till Kvinnan

Har du svårt att hitta på en Julklapp, gåva eller present till en kvinna eller tjej? Oavsett ålder så kommer det alltid att vara uppskattat att få något som kittlar fåfängan. Att ta hand om sin hud och sitt hår, oavsett livsstil och intressen, är ofta en viktig del av livet. Om man mår bra på utsidan så är det lättare att må bra på insidan. Ett holistiskt tankesätt som vi gillar.

 

Hos Hairsale hittar du alltid (H)årets Julklappar! Vackert paketerade produkter till Håret, Huden eller Hemmet från välkända och älskade varumärken med hög kvalitet. Hon kommer inte att bli besviken oavsett vad du väljer :)

 

Här nedan ser du ett lite urval.

 

Vill du välja och vraka bland alla våra Julklappar på Hairsale så klickar du dig bara vidare HÄR >>

 

Visar 0 produkter

Till Mannen

Den morderna mannen har blivit allt mer mån om sitt utseende, eller i alla fall hur man på bästa sätt tar hand om det och lyfter fram det. Det finns också en anledning till att man tar fram specifika produkter till män och killar, då både hud och hår kräver det, och att smaken på dofter skiljer sig åt.

 

Att hela familjen använder en och samma produkt i duschen får nog betecknas som dåtid. Kunskapen och intresset har utvecklats, och idag har alla i familjen egna önskemål, behov och krav på dessa produkter. 

 

På Hairsale finns ett stort urval för den medvetna Mannen i allt från vård av hår, skägg och hud samt dofter från välkända varumärken som SEB MAN, System Man, Kevin Murphy, Davines och Replay. Här finns något för alla.

 

Här nedan ser du ett urval av dessa Julklappar.

Vill du välja och vraka bland alla våra Julklappar på Hairsale så klickar du dig bara vidare HÄR >>

 

Visar 0 produkter

Till Värdinnan

Julen innebär ju ofta många besök hos släkt och vänner. Och man har alltid samma problem med vad man skall ha med sig i gå-bort-present. En gåva till hemmet är alltid uppskattad, är användbar och håller länge. 

 

Hairsale har underbara produkter till hemmet från bl.a. Voluspa och Ecoya, som skapar underbara dofter i var mans hem. Och vi har även ett stort urval av Tvålar, som alltid är en aktuell produkt - speciellt i dessa tider.