Wella Invigo Nutri-Enrich Duo Box

En BOX med Nutri-Enrich Shampoo + Conditioner, uppyggda med Nutri-Enrich-BlendTM, och är produkterna för dig med ett torrt och svårhanterligt hår. Dom tar det tillbaks till det där perfekta håret du en gång hade. Ett unikt complex tillför håret massor med fukt och näring samt skyddar det mot skadlig påverkan med hjälp av E-vitamin.

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Beskrivning

Beskrivning

Wella Invigo Nutri-Enrich Duo Box

Box fylld med ENERGIBOOST för ett välmående hår

 

En BOX med Nutri-Enrich Shampoo + Conditioner, uppyggda med Nutri-Enrich-BlendTM, och är produkterna för dig med ett torrt och svårhanterligt hår. Dom tar det tillbaks till det där perfekta håret du en gång hade. Ett unikt complex tillför håret massor med fukt och näring samt skyddar det mot skadlig påverkan med hjälp av E-vitamin.

 

Nutri-Enrich Deep Nourishing Shampoo, 250ml

Schampo med Gojibär, som ger massor med näring till torrt, livlöst eller stressat hår. Blandningen med gojibär skapar nutri-enrich complex* som ger håret liv och styrka.

 

Nutri-Enrich Deep Nourishing Conditioner, 200ml

Ett direktverkande och återfuktande balsam. Ger torrt och stressat hår näring. Blandningen med gojibär skapar ett nutri-enrich complex* som ger håret liv och styrka.

 

 

Tipsa om produkten

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: