Friskt Hår + Hårbotten

PASSAR ALLA HÅRTYPER

 

Här är en skön behandling för dig som känner att du snabbt vill fräscha upp både hårbotten och hår för att få känslan av ett mer ungdomligt hår som både känns och ser friskt ut. Ett friskt hår är som du säker redan vet, helt beroende av en frisk hårbotten.

 

Den här produktkombinationen som vi satt ihop speciellt för dig, bidrar till att reglera en torr eller fet hårbotten, fräscha upp ett matt hår och för att lösa problem på grund av ett fuktigt eller torrt klimat.

 

 

Produkterna innehåller ingredienser från naturen som Aloe Vera-extrakt och Kamfer samt hudvårdstekniken Miceller, och ger dig ett hår och en hårbotten som är frisk och helt i balans.

 

STEG FÖR STEG

 

♥  Börja behandlingen med SCALP SPA SCRUB. Massera hårbotten omsorgsfullt i 5 minuter. Den här behandlingen njuter verkligen din hårbotten av!

 

  Tvätta sedan håret ordentligt med SCALP SPA WASH. Och precis som alltid så tvättar du håret 2 gånger. Första gången för att tvätta bort orenheterna på ytan och öppna upp fjällskiktet. Andra gången för att nu kunna tränga in i hårstrået och rengöra på djupet, samt tillföra lite godsaker för hårets välmående. Avsluta med att skölja ur ordentligt.

 

♥  Fördela ANGEL MASQUE i hela håret och låt den sedan sitta kvar och uträtta sitt jobb i 5-10 minuter innan du sköljer ur hårmasken igen.

 

Avsluta själva behandlingen med STIMULATE-ME RINSE, som verkar uppfriskande för hår och hårbotten samt sluter hårstrået och håller det skyddat mot yttre, skadlig påverkan.

 

Innan du sedan stylar håret så sprayar du i STAYING ALIVE, som är en Leave-in kur som skyddar och stärker upp hårstrået ytterligare.