Fukt + Glans

TORRT / MATT / LIVLÖST HÅR

 

Här skall du få ett tips på hur du på bästa sätt tillför ett torrt hår massor med fukt, glans och mjukhet, utan att för den skull göra det tungt. Detta är en behandling som oftast görs på en salong, men som du nu kan göra själv, i ditt hemma-spa. Och det är en behandling som är skapad just för dig och ditt hår.

 

De utvalda produkterna innehåller lyxiga oljor som Curryeternell och Nattljusolja, som i kombination med växtextrakt som Timjan, Kakaduplommon och Grapefrukt återfuktar och ger glans samtidigt som det gör ditt hår mycket lättare att hantera. Precis som du vill ha det.

 

STEG FÖR STEG

 

♥ MAXI.WASH - Ett schampo som verkligen rengör håret på djupet, och får bort alla beläggningar. Vira sedan in håret i en varm handduk och låt det verka i minst 5 minuter. Passa på att bara njuta. Skölj sedan ur håret och gå vidare i behandlingen.

 

♥ Ta lite YOUNG AGAIN MASQUE i handen och klicka även i lite YOUNG AGAIN TREATMENT OIL och fördela det sedan i hela håret. Låt detta verka i 5-10 minuter. Skölj sedan ordentligt.

 

 För att sedan sluta hårstrået och därmed skydda det från yttre skadlig påverkan, så använder du HYDRATE-ME RINSE. Där får du också en avslutande fukt boost.

 

 

Pricken över i blir att sedan spraya i SHIMMER SHINE, eller alternativt SHIMMER-ME BLONDE, för att fullborda din Fukt + Glans behandling.

 

Voila!

 

Visar 6 produkter