Reparera + Skydda

FÄRGAT / SLINGAT / BLEKT HÅR

 

Du som har ett färgat eller blekt hår vet att det kräver lite extra kärlek och omsorg. Den här behandlingen gör du för att, så att säga, återuppliva håret, för att öka glansen och för att förbättra hårkvalitet och dess elasticitet.

 

Med hjälp av dessa produkter så bidrar du till att reparera och återställa hår som har skadats av kemiska produkter, av värme från olika stylingverktyg, och från solens skadliga UV-strålning.

 

Papayaenzym och protein av Gröna Ärtor bidrar med att tillföra massvis med styrka och att öka på motståndskraft i ett torrt och sprött hår.

 

 

STEG FÖR STEG

 

Beroende på ditt hårs utgångsläge så börjar du med att schamponer håret med BLONDE ANGEL WASH eller REPAIR-ME WASH. Och precis som alltid så tvättar du håret 2 gånger. Första gången för att tvätta bort orenheterna på ytan och öppna upp fjällskiktet. Andra gången för att nu kunna tränga in i hårstrået och rengöra på djupet, samt tillföra lite godsaker för hårets välmående. Avsluta med att skölja ur ordentligt.

 

Fortsätt sedan med att fördela RE STORE i hela håret. Vira in håret i en varm handduk och låt det sitta i 10 minuter. Skölj sedan ur håret.

 

Avsluta behandlingen med en LEAVE-IN REPAIR, som precis som namnet avslöjar, inte skall sköljas ur.

 

♥ Använd alltid ett värmeskydd före styling med någon typ av värmeverktyg. Vill du vara trygg så använder du med fördel Kevin Murphys HEATED DEFENSE.

 

 

 

Visar 5 produkter