Utslätande + Antifriss

BÅNGSTYRIGT / FRISSIGT HÅR

Den ultimata behandlingen för att motverka frissighet och återfukta bångstyrigt och uttorkat hår. Använder naturliga ingredienser som Manoi-olja, Sheasmör och Murumuru-smör tillsammans med tekniken bakom Biomimetisk Keratin för att tämja lockar och ge näring åt alla hårstrukturer. Får håret att kännas mjukt och lent samtidigt som det förhindrar avbrutna hårstrån och motverkar frissighet.

 

STEG FÖR STEG

 

Börja anti-friss behandlingen med att schamponera håret med SMOOTH AGAIN WASH. Och precis som alltid så tvättar du håret 2 gånger. Första gången för att tvätta bort orenheterna på ytan och öppna upp fjällskiktet. Andra gången för att nu kunna tränga in i hårstrået och rengöra på djupet, samt tillföra lite godsaker för hårets välmående. Avsluta med att skölja ur ordentligt.

 

Tag sedan lite HYDRATE-ME MASQUE i handflatan och klicka i YOUNG AGAIN TREATMENT OIL, och fördela i hela håret. Vira in håret i en varm handduk och låt det verka i 10 minuter.

 

♥  Avsluta behandlingen med SMOOTH AGAIN RINSE, som tillför ett skyddslager samtidigt som det sluter torra och kluvna toppar.

 

För att sedan jämna ut hårets textur och bevara hårets fukt, så sprayar du i UN TANGLED i håret - en utredande leave-in conditioner som dessutom fungerar som ett värmeskydd inför vidare styling