Volym + Fyllighet

TUNT / PLATT / LIVLÖST HÅR

 

Känner du att ditt hår har tappat volym och att du vill få tillbaka styrka, fyllighet och elasticitet i håret, så är detta en behandling för dig. 

 

Denna viktlösa behandling hjälper dig som har problem med ett lite svagare, skört och skadat hår. Håret kommer att vitaliseras, bli mjukare och mer elastiskt samtidigt som volym och styrka och motståndskraft ökar för att motverka vardagens hårda påfrestningar på håret.

 

STEG FÖR STEG

 

♥ Du börjar behandlingen som sig bör med att schamponer håret - här med PLUMPING WASH. Ett förtjockande schampo som stärker och ökar tätheten i ett tunt och fint hår. Upprepa schamponeringen vid behov.

 

Applicera sedan CRYSTAL ANGEL i håret och låt det verka i 10 minuter ungefär. Detta är en vårdande men även färgförstärkande glansbehandling. Som ett "lipgloss for your hair", som Kevin Murphy själv förklarar det.

 

Sedan så använder du PLUMPING RINSE som är ett balsam som likt Plumping Shampoo ökar tätheten i håret och verkar för ett tjockare och starkare hår. Det sluter hårstrået och skyddar det på så sätt mot yttre påfrestningar.

 

Applicera sedan BODY MASS i hårbotten i ditt handdukstorkade hår. En förtjockande leave-in produkt som bl.a. förlänger växtfasen och förkortar den fallande fasen.

 

 Avsluta hela behandlingen med ANTI GRAVITY som är en lotion som du kan föna in för en känsla av ett mycket större, volumiöst och tjockare hår.

 

 

Visar 5 produkter