Björk Växa Kids

24 AUGUSTI 2022

BABY & BARN

Björks produkter skapas av utvalda ingredienser med hantverksmässig precision, i nära samarbete med erfarna kemister, produktutvecklare och oberoende experter. Produkter som är skonsamma, hudvänliga och dermatologiskt testade. Utvecklade för ditt barns känsliga hud.

 

 

HUVUDINGREDIENSER

 

BJÖRKEXTRAKT - ett växtextrakt som ger anti-irriterande och antioxidativa egenskaper för hår och hud.

 

♥ HAVREXTRAKT - ett välkänt och erkänt spannmål som också används som en medicinalväxt för lugnande fytoterapi*-behandlingar. Lugnande och vårdande - för känslig hud.

 

 HAVREOLJA - återfuktar och fuktar huden, förbättrar hudbarriären, rik på fettsyror identiska med hudens, skyddar, mjukar upp, jämnar ut och reparerar. Havre är ett välkänt spannmål som också används som medicinalväxt för lugnande fytoterapi* behandlingar. Lugnande och konditionerande – för känslig hud.

 

♥ PANTHENOL - för skydd, glans och fukt. DL-Panthenol är provitamin av DL-Pantotensyra (Vitamin B5), välkänt hårbalsam som återställer glans och liv till livlöst hår samtidigt som elasticiteten förbättras.

 

*Alternativ behandlingsmetod, där örters och medicinalväxters läkande effekt står i centrum.

 

 

KVALITET OCH MILJÖ

 

Vid utvecklingen och tillverkningen av Växa är arbetet med kvalitets- och miljöfrågor intergrerat i alla led. Från val av leverantörer via produktutveckling och tillverkning, fram till att den färdiga produkten står på butikshyllan.

 

Alla Björks produkter är dermatologiskt testade och Växa - Kids Shampoo & Body Wash har även genomgått tear-free test*.

 

Man följer strikt de gällande miljö- och kosmetikalagar. Genom interna och externa kontroller säkerställs det kontinuerligt att Växa uppfyller alla krav, samtidigt som det ger en möjlighet att ständigt förbättras såväl miljömässigt som kvalitetsmässigt.

 

*Test under överinseende av en ögonläkare vid ett forskningslaboratorium.