Maria Nila Coils & Curls

 14 MAJ 2023

MARIA NILA COILS & CURLS

 

Hårvårdsserien Coils & Curls är fylld med vårdande och återfuktande ingredienser för att ge dig en smidig tvätt- och stylingrutin. Serien är framtagen för alla med lockigt hår – vågor, lockar eller coils – som vill skapa en rutin som hjälper till att ge aktivera livlösa lockar, återfukta på djupet och ge håret massor av glans. Tack vare en enkel men effektiv hårvårdsrutin bestående av Co-Wash, Finishing Treatment och Oil In Cream blir det enkelt att ta hand om texturerat hår.

 

Som alla Maria Nilas produkter är Coils & Curls serien 100% veganska, producerade i Sverige och har klimatkompenserade förpackningar.

 

Aktiva ingredienser som aktiverar dina lockar

 

Alla Coils & Curls produkter är berikade med flera näringsrika och aktiva ingredienser som definierar och vårdar lockar för bättre styrka och hållbarhet. Coils & Curls-serien innehåller inte sulfater, parabener eller silikoner.

 

Curl Guard Complex – Sheasmör, Avokadoolja och Nyponolja i en unik kombination som återfuktar håret och hjälper till att förbättra hårets glans och elasticitet för att förhindra skador på håret.

 

♥  Soothing Mix – en blandning av Jojobaolja, Aloe Vera, Hibiscusextrakt och Vitamin E som arbetar för att skydda både stråna och hårbotten. Med aktiva och lugnande egenskaper återfuktas och återställs balansen för både hår och hårbotten.

 

♥ Colour Guard Complex – Solrosolja och Quaternium-95 bibehåller hårfärgen och undviker att färgen skadas av tvätt, styling och UV-strålar.