Kevin Murphy Scalp.Spa Treatment + Serum

 

 

Nu kan du få en frisk och hälsosam hårbotten med hjälp av de två nya tillskotten i SCALP.SPA programmet. SCALP.SPA SERUM och SCALP.SPA TREATMENT är problemlösare som främjar hårbottenhälsan och samtidigt erbjuder målinriktad lindring. 

 

SKINCARE FOR YOUR HAIR

Redan innan varumärket KEVIN.MURPHY startades var konceptet ”hudvård för håret” mycket viktigt för Kevin. Hårets hälsa är kopplad till hårbottnens hälsa. Med SCALP-serien vill Kevin skapa produkter som uppfyller många av våra behov för hårbotten. SCALP.SPA TREATMENT och SCALP.SPA SERUM är fullmatade med hudälskande ingredienser som vårdar hårbotten tillbaka till hälsa och ger ditt hår de strålande resultat som det förtjänar. 

 

 

VÅRDA DIN HÅRBOTTEN

Nu är det dags att kombinera de bästa ingredienserna från vetenskap och natur för att ge dig wellness-lösningar för hemmabruk för en frisk hårbotten. Dessa nya innovativa produkter är fyllda med hudälskande ingredienser som, när de används i kombination med SCALP.SPA SCRUB och WASH, vårdar din hårbotten och säkerställer att ditt hår och din framtida hårväxt får de bästa förutsättningarna för tillväxt och styrka.

 

 

Jag ville söka efter lösningar som inte bara löser problemen utan även är skonsamma nog för regelbunden användning, säger Kevin. Problem som irriterad hårbotten, matt hår, produktavlagringar eller fet hårbotten kan drabba hela hårbotten eller delar av den. Jag ville blanda ingredienser som växtoljor, estrar och andra tillsatser från vetenskapen för att balansera och hjälpa hårbotten att förbli balanserad och lugn. 

 

 

SCALP.SPA TREATMENT

Här tittade jag på ny teknik som ger ett rikt och lyxigt lödder. Vi utnyttjar tekniska framsteg inom propellanttekniken i form av VOC-undantag, vilket innebär att föreningarna bedöms ha låg fotokemisk reaktivitet.

 

Detta är ju svårt att förstå vad det innebär för den som inte är insatt, men det är viktigt eftersom det har gjort det möjligt för oss att skapa en koncentrerad löddrande behandling som är utformad för att lindra känsliga hårbottnar och återställa hårbottnens hälsa genom ett lyxigt, silkeslent lödder.

Den avlägsnar smuts och överskottssebum från hårbotten för att hålla den ren och hälsosam. Denna lugnande, lindrande och närande löddrande behandling tynger inte ned håret och kan användas separat eller tillsammans med de andra medlemmarna i SCALP.SPA-familjen.

 

ANVÄNDNING

För bästa resultat inkluderar du produkten i ditt eget hårvårdsprogram en gång i veckan. Ta dig tid, massera in det silkeslena löddret och låt verka i 20 minuter.

 

INGREDIENSER

Den viktigaste ingrediensen i ”hudvård för håret” här är hyaluronsyra. Den bidrar till att släta ut och återfukta håret genom att binda fukten och kan till och med användas av personer som har fet hårbotten. En annan hudvårdande ingrediens som bidrar till att rena hårbotten är morotsextrakt. Den används tillsammans med extrakt av sellerifrö för att göra hårbottnen friskare och öka dess motståndskraft

 

 

SCALP.SPA SERUM

är en lätt leave-in behandling som absorberas snabbt och ger omedelbar lugnande och balanserande lindring åt en irriterad hårbotten. Den är silkeslen och kan användas dagligen, när eller där den behövs.

 

ANVÄNDNING

Applicera den på hela hårbottnen som en del av din egen hårvårdsrutin eller behandla enbart irriterade områden. Använd spetsen för att dela torrt eller fuktigt hår och applicera på önskade områden.

Du kan använda SCALP.SPA SERUM varje dag. Denna viktlösa formula hjälper dig att rikta in dig på de områden som behöver det mest.

 

INGREDIENSER

Liksom SCALP.SPA SCRUB och WASH är extrakt av sellerifrö en viktig ingrediens som kan bidra till att lindra och återfukta en kliande eller irriterad hårbotten. Jag har också tillsatt trollhasselvatten som kan verka åtstramande och som samverkar med de andra ingredienserna som har balanserande egenskaper. Jag valde rosblomsolja i denna silkeslena formula för att skapa förutsättningar för en optimal hårbottenhälsa och för att lösa en rad problem.

 

 

 

 

 

Visar 2 produkter